Bentley's luxe golfclubs een ultieme stijl en prestaties op de golfbaan

Bentley's kenmerkende auto-ontwerpstijl is onmiskenbaar en zeer stijlvol. Nu hoef je je niet langer af te vragen hoe golfclubs eruit zouden zien als ze door dit prestigieuze merk waren ontworpen, want de luxe autofabrikant heeft een exclusieve set high-end golfclubs gecreëerd.

De elegante Bentley-golfclubs bestaan uit gesmede ijzers uit één stuk, waarbij een set van acht clubs €3.500 kost. Voeg de driver (€750) en de putter (€500) toe, en je betaalt uiteindelijk €5.000 voor een volledige set. Uiteraard zijn er, passend bij het Bentley-logo, tal van personalisatie-opties beschikbaar, die extra kosten met zich meebrengen.

Klanten kunnen kiezen uit diverse handgrepen, waaronder krokodillenhuid, en balmarkeringen van €800. Daarnaast zijn er op maat gemaakte assen van Seven Dreamers beschikbaar, een bedrijf dat bekend staat om het gebruik van hoogwaardige materialen voor golfschachten - dezelfde materialen waaruit satellieten zijn vervaardigd.

Met deze luxe opties kan de prijs voor enkele van de meest exclusieve Bentley-golfclubs oplopen tot wel €120.000. Ervaar ongeëvenaarde stijl en prestaties op de golfbaan met deze verbluffende golfclubs, die de perfecte aanvulling zijn op de collectie van elke golfliefhebber en Bentley-enthousiast.

Dompel jezelf onder in de wereld van luxe en exclusiviteit met Bentley's op maat gemaakte golfclubs. Ontworpen met de kenmerkende elegantie en stijl die je van Bentley mag verwachten, zijn deze golfclubs vervaardigd met behulp van de nieuwste technologieën en de beste materialen om topprestaties te garanderen.

Deze golfclubs zijn niet alleen visueel indrukwekkend, maar bieden ook superieure prestaties en een ongeëvenaarde speelervaring. De zorgvuldig ontworpen clubs hebben een optimale gewichtsverdeling en een perfecte balans, wat resulteert in een betere controle en precisie tijdens het golfspel.

Als onderdeel van het personalisatieproces biedt Bentley een breed scala aan accessoires om je set compleet te maken. Denk aan op maat gemaakte golftassen, hoofdbeschermers en zelfs op maat gemaakte golfballen - allemaal ontworpen met dezelfde zorg en aandacht voor detail die je van Bentley mag verwachten.

Bentley's luxe golfclubs zijn niet alleen een uiting van verfijnde smaak, maar ook een investering in je golfspel. Met deze hoogwaardige clubs kun je je vaardigheden op de golfbaan naar een hoger niveau tillen en tegelijkertijd genieten van de ongeëvenaarde elegantie die alleen Bentley kan bieden.

Trakteer jezelf of een geliefde op deze exclusieve golfclubs en ervaar de perfecte combinatie van stijl, prestaties en vakmanschap, zoals alleen Bentley die kan leveren. Je zult ongetwijfeld de afgunst opwekken van je medespelers op de golfbaan, terwijl je geniet van een werkelijk unieke en luxueuze golfervaring.

Bentley Golf productlijn

  • Bentley Gesmede IJzers (set van 8) - €3.500 - Vakkundig ontworpen uit één stuk voor optimale gewichtsverdeling en balans, waardoor ze zowel stijlvol als functioneel zijn. Deze set bevat ijzers 4 t/m ijzer 9, plus een pitching wedge en sand wedge.
  • Bentley Driver - €750 - Een krachtige en nauwkeurige driver met geavanceerde aerodynamica en gewichtsverdeling voor verbeterde swing- en slagprestaties.
  • Bentley Putter - €500 - Een prachtig ontworpen putter die precisie en controle biedt voor nauwkeurig putten op de green, voorzien van Bentley's kenmerkende stijl. 
  • Luxe Handgrepen - Prijs op aanvraag - Een reeks op maat gemaakte handgrepen, waaronder krokodillenhuid, om de perfecte grip en controle te bieden, terwijl de stijl en het comfort worden versterkt.
  • Balmarkeringen - €800 - Exclusieve Bentley balmarkeringen, gemaakt van hoogwaardige materialen, die een verfijnde touch geven aan je golfuitrusting. 
  • Aangepaste Assen van Seven Dreamers - Prijs op aanvraag - Hoogwaardige, op maat gemaakte golfschachten van Seven Dreamers, gemaakt van geavanceerde materialen die ook worden gebruikt in de productie van satellieten. 
  • Bentley Golftas - Prijs op aanvraag - Een stijlvolle en functionele golftas, vervaardigd met luxe materialen en ontworpen om je Bentley golfclubs en accessoires veilig en georganiseerd te houden. 
  • Bentley Hoofdbeschermers - Prijs op aanvraag - Op maat gemaakte hoofdbeschermers die passen bij de stijl van je Bentley golfclubs en tegelijkertijd de clubs beschermen tegen schade tijdens transport en opslag.
  • Gepersonaliseerde Golfballen - Prijs op aanvraag - Bentley's op maat gemaakte golfballen, ontworpen met de hoogste kwaliteitsnormen en voorzien van het iconische Bentley-logo voor een extra vleugje exclusiviteit.


De genoemde prijzen zijn indicatief en kunnen variëren afhankelijk van de gekozen personalisatie-opties en valutaschommelingen. Neem contact op met Bentley voor de meest actuele prijzen en beschikbaarheid van hun luxe golfclubs en accessoires.

Bezoek Website