Luxueus kamperen met de exclusieve Louis Vuitton-tent

De zomer is misschien voorbij, maar het weer is nog steeds ideaal om eropuit te trekken en van de buitenlucht te genieten, tenminste voor een paar dagen. Wat is er nu beter dan dat te doen met de luxueuze kampeertent van Louis Vuitton?

Inderdaad, Louis Vuitton heeft een verbazingwekkende monogramtent uitgebracht die maar liefst €109.000 kost en belooft je glamping-ervaring naar een geheel nieuw niveau te tillen. Deze Louis Vuitton Monogram Tent is ontworpen als een eerbetoon aan het rijke erfgoed van het bedrijf en de nomadische geest van het Franse modehuis. Sinds 1854 staat Louis Vuitton synoniem voor luxe, elegantie en verfijnd vakmanschap met prachtige reiskoffers, stijlvolle bagagetassen en talloze andere reisaccessoires. Dit is echter de eerste keer dat ze hun expertise uitbreiden naar kampeeruitrusting.

Deze modieuze tent is het geesteskind van Virgil Abloh, artistiek directeur van de herenkledingcollectie van Louis Vuitton, en biedt plaats aan twee personen. Aan de buitenkant is het voorzien van het kenmerkende Monogramprint van het merk, terwijl het interieur de Monogram Cloud-print van LV heeft, die ook te zien was in de herfst/winter 2020-herenkledingcollectie van het merk. Het blauw-witte wolkachtige interieur van de Louis Vuitton Monogram Tent geeft je het gevoel dat je onder de wolken slaapt. De tent is gemaakt van een lichtgewicht, waterafstotend materiaal, dus regen zal je kampeerplannen niet bederven.

De tent kan ook netjes worden opgeborgen in de bijgeleverde hoes, waardoor hij niet te veel ruimte inneemt als hij niet in gebruik is. Louis Vuitton heeft aangekondigd dat deze stijlvolle tent enkel beschikbaar is als optionele extra voor degenen die de nieuwe Monogram Mirror Backpack Trunk van het merk aanschaffen, die ook te zien was in de herfst/winter 2020-catwalkshows.

Voor wie zichzelf echt wil verwennen tijdens de volgende kampeertrip, is er ook de prachtige Bell Lamp van Barber & Osgerby, onderdeel van de nieuwe Louis Vuitton Objets Nomades-collectie.

Als je eenmaal hebt geïnvesteerd in de luxueuze Louis Vuitton Monogram Tent, zijn er nog tal van andere accessoires en voorzieningen om je glamping-ervaring compleet te maken. De volgende Louis Vuitton-items zullen je kampeeravontuur naar een hoger niveau van stijl en comfort tillen:

  • Louis Vuitton Nomade Reiskussen: Dit reiskussen, gemaakt van het kenmerkende Louis Vuitton-leder, zorgt voor comfortabele rustmomenten tijdens je kampeertrip.
  • Louis Vuitton Horizon Koffers: Deze stijlvolle en duurzame koffers zijn perfect om al je benodigdheden in op te bergen en mee te nemen tijdens je reizen.
  • Louis Vuitton Horizon Outdoor Picnic Set: Deze elegante picknickset, bestaande uit een koeltas, bestek, borden en glazen, maakt buiten dineren in stijl mogelijk.
  • Louis Vuitton Outdoor Reisdeken: Deze zachte, warme deken is ideaal om je warm te houden tijdens koele nachten en kan gemakkelijk worden opgevouwen en opgeborgen in een bijpassende draagtas.


Naast Louis Vuitton-accessoires zijn er nog enkele andere luxe items die je glamping-ervaring nog aangenamer kunnen maken:

  • Draagbare zonne-energie oplader: Met een draagbare zonne-energie oplader kun je je elektronische apparaten opladen zonder dat je een stopcontact nodig hebt.
  • Opblaasbare bubbelbad: Trakteer jezelf op een ontspannend bubbelbad na een lange dag in de buitenlucht met een draagbaar, opblaasbaar bubbelbad.
  • Draagbare projector: Geniet van een filmavond onder de sterren met een draagbare projector die eenvoudig kan worden opgezet en aangesloten op je smartphone of laptop.


Met deze luxueuze uitrusting en accessoires wordt je kampeerervaring getransformeerd tot een onvergetelijk avontuur in stijl en comfort.

* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.