Ontdek de luxe - beste hotels op Kreta Griekenland

Op het prachtige eiland Kreta, het grootste van de Griekse eilanden, vinden vakantiegangers van over de hele wereld en uit alle lagen van de bevolking hun weg naar luxe en weelde. Met betoverende stranden en een overvloed aan uitstekende restaurants, wereldklasse hotels en verfijnde bars, heeft Kreta alles te bieden wat liefhebbers van luxe zoeken.

Of je nu op zoek bent naar een rustgevend toevluchtsoord, een eigentijds resort aan zee of een exclusieve villa met alle voorzieningen, Kreta heeft het allemaal. Geniet van privézwembaden, adembenemende uitzichten en een onberispelijke service die je behandelt als royalty.

Laat je betoveren door de harmonie van modern design en de natuurlijke schoonheid van Kreta. Subtiele kleurenpaletten en materialen zoals hout en steen worden gebruikt om een serene sfeer te creëren die je omhult zodra je binnenstapt. Laat je smaakpapillen verwennen met de beste Kretenzische gerechten, bereid met lokale ingrediënten van topkwaliteit. Of je nu kiest voor een verfijnde eetervaring of ontspannen snacks bij het zwembad, de culinaire hoogstandjes zullen je zeker bekoren.

Wellness en welzijn staan centraal in deze luxe hotels. Duik in een wereld van ontspanning en verjonging met wellnessprogramma'sdie zijn ontworpen om je te helpen je persoonlijke doelen te bereiken. Of je nu je fitnessniveau wilt verbeteren, je innerlijke balans wilt herstellen of gewoon wilt ontstressen en resetten, er zijn faciliteiten en deskundige begeleiding beschikbaar om aan al je behoeften te voldoen. Ontdek de voordelen van Hyperbaric Oxygen Therapy, Zerobody en Breathwork-therapie, en geniet van een scala aan moderne fitnessfaciliteiten en een toegewijd team van professionals die je persoonlijk begeleiden.

De locaties van deze luxe hotels op Kreta zijn werkelijk adembenemend. Geniet van panoramische uitzichten op de kristalheldere Kretenzische Zee, eilanden en pittoreske kustlandschappen. Of je nu vanuit je suite directe toegang hebt tot het verleidelijke zwembad, omringd door palmbomen en olijfbomen, of je geniet van een cocktail op het dakterras terwijl de zon ondergaat, de schoonheid van Kreta zal je betoveren.

Kreta biedt een breed scala aan luxueuze accommodaties, van elegante hotels met zoutwaterzwembaden tot exclusieve resorts op heuvels met panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee. Of je nu kiest voor een intieme villa met privéfaciliteiten zoals sauna's, stoomcabines en privézwembaden, of je verkiest een ruime suite met moderne voorzieningen en weelderige inrichting, elk hotel op Kreta is een perfecte ontsnapping naar luxe en verfijning.

Of je nu komt om te genieten van de prachtige stranden, de rijke cultuur en geschiedenis te verkennen of gewoon wilt ontspannen en genieten van de beste dingen in het leven, een verblijf in een luxe hotel op Kreta zal je zeker betoveren en een onvergetelijke ervaring bezorgen. Kreta wacht op je, klaar om je te verwelkomen in de wereld van luxe en weelde die je verdient.

Enkele van de beste hotels op Kreta

  • Pnoé Breathing Life: Een rustgevend en eigentijds resort aan de noordkust van Kreta, dicht bij de hoofdstad Heraklion. Het resort heeft 60 suites met privézwembaden en een moderne inrichting geïnspireerd op de natuurlijke schoonheid van het eiland. Gasten kunnen genieten van hoogwaardige Kretenzische gerechten en diverse wellnessprogramma s. Het resort biedt ook een rooftopbar met een prachtig uitzicht op de zonsondergang.

  • Saltwater Hotel: Een elegant hotel met een frisse en luchtige uitstraling, gelegen aan zee met uitzicht op een groot zoutwaterzwembad. Het hotel heeft 263 kamers en suites verspreid over vijf gebouwen, elk met luxe voorzieningen. Nespresso-machines en 24-uurs roomservice zijn beschikbaar, en Sea View-bungalows bieden directe toegang tot het strand.

  • Blue Palace Crete: Dit luxueuze resort biedt adembenemend uitzicht op het eiland Spinalonga en de Kretenzische Zee. Gasten hebben directe toegang tot het indrukwekkende oneindige zwembad vanuit de suites. De stijl combineert eigentijds design met traditionele elementen, zoals kiezelmozaïeken en houten luiken. Ruime bungalows en suites zijn omgeven door palmbomen en olijfbomen en bieden lichte en moderne meubels.

  • Mirabello Bay Resort: Een exclusief resort dat bekend staat om zijn eersteklas faciliteiten en ligging aan zee. Het resort bestaat uit meerdere privévilla's met elk een eigen sauna, stoombad en klein zoutwaterzwembad. Gasten kunnen genieten van massages met uitzicht op de oceaan en heerlijke zeevruchtengerechten op hun eigen balkon.

  • Daios Cove Luxury Resort & Villas: Dit complex ligt aan een privézandstrand nabij Agios Nikolaos en bestaat uit vijf niveaus met gebouwen die met elkaar verbonden zijn door kronkelende gangen en tunnels. Het resort heeft 230 kamers, 30 ruime suites en 40 zeer luxe villa's. Gasten kunnen gebruikmaken van tennisbanen, meerdere buitenzwembaden, een sauna en een fitnesscentrum.

  • Grand Lagoon Resort: Dit prachtige resort is gebouwd rond een groot lagune en beschikt over een olympisch zwembad en directe toegang tot het heldere water van het strand. De weelderige groene tuinen van het resort zijn bezaaid met glasvezel dieren en Griekse beelden. De kamers zijn beschikbaar in verschillende categorieën, maar de meest luxueuze ervaring kan worden beleefd in de twee verdiepingen tellende villa's met grote balkons en privétoegang tot het strand en zwembad.

  • Elounda Beach Hotel & Villas: Dit exclusieve resort ligt aan het strand in Elounda en biedt een scala aan luxe accommodaties, waaronder kamers, suites en privévilla's. Gasten kunnen genieten van prachtige uitzichten op zee, meerdere zwembaden, een privéstrand, uitstekende restaurants en een uitgebreide spa.

  • St. Nicolas Bay Resort Hotel & Villas: Gelegen in de buurt van Agios Nikolaos, biedt dit vijfsterrenresort een idyllische omgeving met uitzicht op de Mirabello-baai. Gasten kunnen kiezen uit luxe kamers, suites of privévilla's, genieten van een scala aan voorzieningen, waaronder een privéstrand, zwembaden, restaurants, een spa en watersportactiviteiten.

  • Domes Noruz Chania: Dit trendy adults-only resort ligt in de buurt van Chania en biedt een unieke en luxe ervaring. Gasten kunnen kiezen uit stijlvolle kamers of privézwembadvilla's, genieten van moderne voorzieningen, een prachtig zwembad, restaurants, bars en directe toegang tot het strand.

  • Amirandes Grecotel Exclusive Resort: Dit prachtige resort aan het strand combineert luxe en elegantie in een adembenemende omgeving. Gasten kunnen genieten van ruime kamers en suites met privézwembaden, uitstekende restaurants, een luxe spa, privéstranden, zwembaden en sportfaciliteiten.

  • Minos Beach Art Hotel: Dit boetiekhotel in Agios Nikolaos biedt een unieke mix van luxe, kunst en cultuur. Het resort beschikt over stijlvolle kamers en suites, prachtige tuinen, een privéstrand, zwembaden, restaurants, een kunstgalerie en een wellnesscentrum.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.