Vertu en Bentley bundelen krachten voor exclusieve luxe smartphone

Vertu en Bentley, twee iconen van luxe en verfijning, hebben de krachten gebundeld om een uniek meesterwerk te creëren dat het neusje van de zalm is binnen de smartphone-industrie: de Vertu voor Bentley. Deze luxueuze telefoon is het resultaat van een samensmelting van hoogstaande technologie met klassiek Brits design, en staat symbool voor de exclusiviteit en innovatie die beide merken kenmerken.

De Vertu voor Bentley, gelimiteerd tot slechts 2.000 exemplaren wereldwijd, is niet zomaar een mobiel toestel - het is een ware collectie-item. Iedere telefoon weerspiegelt het erfgoed van Bentley, bekend om zijn op maat gemaakte voertuigen en uitzonderlijke aandacht voor detail. Dit erfgoed wordt in elke Vertu voor Bentley-smartphone getransformeerd tot een ervaring die luxe uitstraalt en waarbij persoonlijke service centraal staat.

Vanuit een technisch oogpunt komt de Vertu voor Bentley niets tekort. Onder de motorkap vinden we een krachtige Qualcomm Snapdragon 801 SoC-processor, die ervoor zorgt dat gebruikers zonder vertraging kunnen multitasken en genieten van de meest veeleisende applicaties. Het riante interne geheugen van 64 GB biedt voldoende ruimte voor alle apps, foto'sen andere bestanden die men nodig heeft.

Het display van de Vertu voor Bentley is gemaakt van saffierkristal, wat bekend staat om zijn duurzaamheid en weerstand tegen krassen, en levert daarmee een helder beeld van 1080 pixels. De 13 megapixel-camera staat borg voor kwalitatief hoogwaardige foto s, precies zoals men kan verwachten van een dergelijk prestigieus apparaat. Voor een optimale gebruikservaring draait de Vertu voor Bentley op Android 4.4 KitKat, waardoor gebruikers toegang hebben tot een breed scala aan apps, en de ingebouwde stereoluidsprekers zorgen voor een ongeëvenaarde geluidskwaliteit. Dankzij LTE-connectiviteit en Qi draadloze oplaadmogelijkheden is de gebruiker altijd verbonden en klaar voor gebruik.

Wat echt in het oog springt is echter het design van de smartphone. Gekleed in het fijnste kalfsleer, zorgvuldig bewerkt met het Bentley-logo, oogt de Vertu voor Bentley als een object van begeerte. De meegeleverde exclusieve Bentley-app biedt eigenaren speciaal ontworpen content en draagt bij aan de unieke ervaring.

Met een prijskaartje van €12.500, is deze mobiele telefoon zeker niet voor iedereen weggelegd, maar liefhebbers van luxe die zich deze investering kunnen veroorloven, krijgen meer dan alleen een telefoon. Ze beschikken over een prestigieus accessoire en een uiting van hun levensstijl. De Vertu Concierge-service tilt exclusiviteit naar een nieuw niveau, door eigenaren 24/7 toegang te geven tot een persoonlijke assistent die helpt bij het reserveren van restaurants, het plannen van reizen of het bijwonen van evenementen.

Veiligheid is ook een topprioriteit voor de Vertu voor Bentley. Met versleutelde gesprekken en gegevensbescherming die je normaal gesproken alleen bij militaire communicatie zou vinden, kunnen gebruikers erop vertrouwen dat hun informatie veilig en privé blijft.

Samenvattend is de Vertu voor Bentley veel meer dan slechts een samenvoeging van twee luxe merken; het is een embleem van sociale status en prestatie. Voor degenen die deel uitmaken van de gelukkige eigenaren, biedt deze smartphone een perfecte mix van functioneel ontwerp, exclusiviteit en persoonlijke service, alles omhuld in een buitenlaag die puur vakmanschap en esthetische perfectie ademt. Deze telefoon is een ode aan hen die streven naar de allerbeste dingen in het leven en het symbool van wat het betekent om tot een uiterst selectieve groep te behoren.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.