C Seed 262 is werelds grootste 4K-breedbeeld-tv met ongeëvenaarde beeldkwaliteit en innovatief design

De technische tovenaars van C Seed hebben onlangs 'swerelds grootste 4K-breedbeeld-tv ontwikkeld, genaamd de C Seed 262. Dit indrukwekkende apparaat beschikt over een diagonaal schermformaat van 6,65 meter (262 inch), een breedte van 6,14 meter en een hoogte van 2,57 meter. Daarnaast is de tv voorzien van een gemotoriseerde, op maat gemaakte stoffen hoes die met één druk op de knop kan worden opgevouwen.

Het Oostenrijkse tv-merk C Seed heeft wereldwijd erkenning gekregen voor hun innovatieve outdoor entertainmentsystemen, zoals de C Seed 201 outdoor tv in samenwerking met Porsche Design en het 125 outdoor geluidssysteem in samenwerking met L-Acoustics. Beide projecten waren gericht op het herdefiniëren van buitenentertainment. Met de C Seed 262 richt het bedrijf zich nu op het bieden van een ultieme filmische ervaring binnenshuis.

De enorme C Seed 262 is uitgerust met een 4K LED-tv-scherm dat gebruik maakt van zwarte LED-technologie voor een hoger contrast. De ultra-high-definition technologie, het dynamische beeld en het uitgebreide kleurenspectrum overtreffen de prestaties van conventionele tv s. Bovendien zorgt de ultrahoge helderheid van 800 NITS ervoor dat het beeldscherm indrukwekkend blijft, zelfs bij fel licht.

De geïntegreerde 4K-mediaserver en zes high-end luidsprekers zorgen ervoor dat gebruikers kunnen genieten van filmpremières in het comfort van hun eigen huis. Om de C Seed 262 aan te schaffen, heeft men echter wel een budget van ongeveer €500.000 nodig, aangezien dit de geschatte prijs is van deze baanbrekende tv.

De C Seed 262 biedt niet alleen een indrukwekkende kijkervaring, maar is ook ontworpen met gebruiksgemak en esthetiek in gedachten. Het apparaat wordt geleverd met een geavanceerde afstandsbediening, waarmee u eenvoudig kunt navigeren door de beschikbare functies en instellingen. Bovendien past het strakke, moderne ontwerp van de tv naadloos in elke luxe woon- of entertainmentruimte.

Dankzij de connectiviteitsopties kan de C Seed 262 eenvoudig worden geïntegreerd in uw bestaande thuisbioscoop- of audiosysteem. De tv ondersteunt de nieuwste streamingdiensten en biedt u toegang tot een breed scala aan films, series en live-uitzendingen in de hoogste kwaliteit.

Ook op het gebied van geluid is de C Seed 262 een uitblinker. De zes geïntegreerde high-end luidsprekers zijn speciaal ontworpen om een meeslepende audio-ervaring te bieden, zodat u elk detail van de geluidstrack kunt horen. Hierdoor kunt u genieten van een complete, meeslepende filmervaring zonder extra luidsprekers of geluidssystemen.

Hoewel de C Seed 262 een aanzienlijke investering vergt, is het apparaat bedoeld voor diegenen die op zoek zijn naar de allerbeste prestaties en technologie op het gebied van home entertainment. Met zijn enorme schermformaat, ongeëvenaarde beeld- en geluidskwaliteit en innovatief ontwerp, is de C Seed 262 een statement piece dat zowel indrukwekkend als functioneel is.

In combinatie met een stijlvol interieur en hoogwaardige meubels kan de C Seed 262 uw woon- of entertainmentruimte transformeren tot een luxe privébioscoop. De tv is dan ook bij uitstek geschikt voor filmliefhebbers, tech-enthousiastelingen en iedereen die streeft naar de ultieme home entertainment-ervaring.

  • Schermformaat: Gigantisch 4K LED-tv-scherm met een diagonaal van 6,65 meter (262 inch), een breedte van 6,14 meter en een hoogte van 2,57 meter.
  • Beeldkwaliteit: Ultra-high-definition technologie met zwarte LED-technologie voor een hoger contrast en een dynamisch beeld.
  • Kleurenspectrum: Uitgebreid kleurenspectrum dat verder gaat dan wat conventionele tv'sbieden, voor levensechte kleurweergave en verbeterde beeldkwaliteit.
  • Helderheid: Ultrahoge helderheid van 800 NITS, waardoor het beeldscherm zelfs bij fel licht indrukwekkend blijft.
  • Mediaserver: Geïntegreerde 4K-mediaserver voor het afspelen van films, series en andere media in de hoogste kwaliteit.
  • Geluid: Zes geïntegreerde high-end luidsprekers die speciaal zijn ontworpen om een meeslepende audio-ervaring te bieden.
  • Afstandsbediening: Geavanceerde afstandsbediening voor eenvoudige navigatie door de beschikbare functies en instellingen.
  • Connectiviteit: Ondersteuning voor de nieuwste streamingdiensten en eenvoudige integratie met bestaande thuisbioscoop- of audiosystemen.
  • Esthetiek: Strak, modern ontwerp dat naadloos in elke luxe woon- of entertainmentruimte past.
  • Gemotoriseerde stoffen hoes: Op maat gemaakte, gemotoriseerde stoffen hoes die met één druk op de knop kan worden opgevouwen om het scherm te bedekken wanneer het niet in gebruik is.


Deze technische specificaties en functies maken de C Seed 262 een indrukwekkend en baanbrekend apparaat op het gebied van home entertainment. Met zijn enorme schermformaat, ongeëvenaarde beeld- en geluidskwaliteit en innovatief ontwerp biedt de C Seed 262 een unieke en meeslepende filmervaring voor de veeleisende kijker.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.