Bang & Olufsen presenteert Beovision Harmony

De gerenommeerde audio- en tv-fabrikant Bang & Olufsen heeft onlangs de Beovision Harmony onthuld, een fantastische tv die een combinatie biedt van uitzonderlijk design, hoogstaand vakmanschap en compromisloze prestaties. Deze nieuwe telg in hun assortiment is bedoeld als de ultieme televisie met verbluffende film- en audio-ervaringen.

De Beovision Harmony werd voor het eerst gepresenteerd tijdens de Milan Design Week 2019. Het ontwerp is geïnspireerd op Bang & Olufsens meest geprezen producten en integreert het beste van de Capri-serie, die oorspronkelijk in 1959 werd geïntroduceerd. De indrukwekkende tv heeft een slank scherm dat, wanneer uitgeschakeld, dicht bij de grond rust, bedekt door twee aluminium fronten die tevens het geluidscentrum huisvesten. Na inschakeling stijgt de tv naar de ideale kijkhoogte en spreiden de fronten zich uit.

De fronten zijn vervaardigd uit eikenhout en aluminium en zijn uitgerust met geavanceerde geluidstechnologie en een op DSP gebaseerd geluidscentrum. Het scherm zelf is een high-end 77-inch OLED-display met heldere zelfverlichtende pixels en verbluffende kleuren. Het systeem draait op het webOS 4.5-platform, waardoor gebruikers toegang krijgen tot populaire diensten zoals Netflix, Amazon, YouTube en diverse muziekstreamingservices zoals Deezer en Tune-In.

De Beovision Harmony beschikt over een ingebouwde 7.1 surround sound-decoder en kan tot 8 Beolab-luidsprekers ondersteunen. Deze high-end tv heeft een prijskaartje van €20.850 en zal vanaf oktober in de Bang & Olufsen-winkels verkrijgbaar zijn.

De Beovision Harmony gaat verder dan alleen een verbluffende beeld- en geluidservaring; het is ook ontworpen met gebruiksvriendelijkheid en connectiviteit in gedachten. De tv kan eenvoudig worden geïntegreerd in uw smarthome-systeem en wordt bediend met de Beoremote One, een stijlvolle en intuïtieve afstandsbediening van Bang & Olufsen. Hiermee kunt u moeiteloos al uw aangesloten apparaten en diensten bedienen.

Bang & Olufsen heeft ook aandacht besteed aan milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. De materialen die voor de Beovision Harmony worden gebruikt, zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun kwaliteit en duurzaamheid, en de productieprocessen zijn zo energiezuinig mogelijk gemaakt. Hierdoor kunt u genieten van een premium televisie-ervaring met een minimale impact op het milieu.

Als u uw thuisbioscoopervaring wilt verbeteren, biedt Bang & Olufsen een reeks bijpassende accessoires en aanvullende producten. Denk hierbij aan bijpassende Beolab-luidsprekers, muurbeugels en stands, en audiosystemen die naadloos aansluiten op de Beovision Harmony. Deze producten zijn ontworpen met dezelfde filosofie van superieur vakmanschap en compromisloze prestaties als de Beovision Harmony zelf.

Met de Beovision Harmony zet Bang & Olufsen een nieuwe standaard voor luxe televisies en biedt het een ongeëvenaarde ervaring op het gebied van design, technologie en prestaties. De combinatie van het elegante ontwerp, de geavanceerde beeld- en geluidstechnologie en de gebruiksvriendelijke functies maakt de Beovision Harmony tot een onmisbaar onderdeel van elke moderne woonkamer.

  1. Scherm: 77-inch high-end OLED-display met heldere zelfverlichtende pixels en verbluffende kleuren.
  2. Geluid: Geavanceerde geluidstechnologie met een op DSP gebaseerd geluidscentrum.
  3. Fronten: Vervaardigd uit eikenhout en aluminium, uitgerust met geavanceerde geluidstechnologie.
  4. Besturingssysteem: webOS 4.5-platform voor toegang tot populaire streamingdiensten en apps zoals Netflix, Amazon, YouTube, Deezer en Tune-In.
  5. Surround sound: Ingebouwde 7.1 surround sound-decoder met ondersteuning voor maximaal 8 Beolab-luidsprekers.
  6. Afstandsbediening: Beoremote One, een stijlvolle en intuïtieve afstandsbediening voor bediening van alle aangesloten apparaten en diensten.
  7. Smarthome-integratie: Eenvoudige integratie met uw smarthome-systeem voor naadloze bediening en connectiviteit.
  8. Milieuvriendelijkheid: Zorgvuldig geselecteerde materialen en energiezuinige productieprocessen voor een minimale impact op het milieu.
  9. Accessoires: Bijpassende Beolab-luidsprekers, muurbeugels, stands en audiosystemen die naadloos aansluiten op de Beovision Harmony.

Prada brengt vijfde exclusieve Timecapsule NFT-collectie uit In de kijker

Prada blijft de web3-community curatie voor mode definiëren met exclusieve ervaringen en de NFT drop in oktober. Prada komt binnenkort uit op 6 ok...