Goldmund onthult Logos Anatta - Ultiem luxe home entertainment-systeem

Goldmund is misschien niet het eerste merk waar je aan denkt bij audio-videogiganten, maar audiofielen die bereid zijn flink te investeren in de ultieme luisterervaring thuis, zijn ongetwijfeld bekend met het merk. Speciaal voor hen en voor de rest van ons heeft Goldmund het indrukwekkende Logos Anatta ultra-luxe home entertainment-systeem onthuld.

Dit opmerkelijke systeem is ontworpen om een vleugje exclusiviteit toe te voegen aan een toch al fantastisch huis. De Logos Anatta is een intrigerende set luidsprekers die meer biedt dan alleen uitstekende audio. Het systeem is geïnspireerd op een limited edition-set van 25 jaar geleden en is een eerbetoon aan het 'Apologue'-systeem, ontworpen door de Italiaanse kunstenaar Claudio Rotta Loria.

De Logos Anatta bestaat uit drie kubussen van verschillende afmetingen en is 1,6 meter hoog. Het moderne ontwerp is ideaal voor hedendaagse woningen. Met het kenmerkende Goldmund aluminium motief, een vlekafwerking en zwarte frames, zijn deze draadloze luidsprekers vervaardigd uit hoogwaardig staal, ultrastijf messing rhodium en een vleugje goud.

De luidsprekers worden met de hand geassembleerd volgens een fabricageproces vergelijkbaar met dat van Zwitserse horlogemakers. Ze zijn ontworpen om een audiokwaliteit te bieden die bijna net zo echt klinkt als de werkelijkheid. Goldmund bereikt dit door middel van een technologie genaamd "Proteus", waarmee hun ingenieurs luidsprekers van elke vorm kunnen maken zonder de geluidskwaliteit te beïnvloeden.

Een USB-dongle maakt het eenvoudig om audiosignalen vanaf een pc naar de luidsprekers te sturen, terwijl een draadloze hub kan worden gebruikt voor het aansluiten van meerdere apparaten. Zelfs het netsnoer is verborgen en loopt binnen het frame.

De Logos Anatta ultra-luxe home entertainment-systeem van Goldmund vertegenwoordigt niet alleen het toppunt van audioprestaties, maar ook een verbluffend staaltje design en vakmanschap. Het systeem is bedoeld voor diegenen die bereid zijn te investeren in een uitzonderlijke audio-ervaring die zowel visueel als auditief indrukwekkend is.

Naast de verfijnde esthetiek biedt het Logos Anatta-systeem enkele geavanceerde technische kenmerken:

  • Draadloze connectiviteit: De luidsprekers kunnen moeiteloos verbinding maken met een reeks apparaten via USB-dongle en draadloze hub, wat zorgt voor een naadloze audio-ervaring zonder gedoe met kabels.

  • Proteus Speaker Modeling-technologie: Deze unieke technologie stelt de ingenieurs van Goldmund in staat om luidsprekers van elke vorm te maken zonder de geluidskwaliteit te beïnvloeden, wat resulteert in een levensechte audioweergave.

  • Duurzame en hoogwaardige materialen: Het gebruik van hoogwaardig staal, ultrastijf messing rhodium en een vleugje goud draagt bij aan de indrukwekkende bouwkwaliteit en duurzaamheid van de Logos Anatta-luidsprekers.

  • Handmatige assemblage: Het fabricageproces, vergelijkbaar met dat van Zwitserse horlogemakers, zorgt voor een hoge mate van aandacht voor detail en kwaliteitscontrole tijdens de productie van de luidsprekers.

De Logos Anatta van Goldmund is ongetwijfeld een toonbeeld van luxe en technologische innovatie in de wereld van high-end audio. Hoewel de prijs van €295.000 misschien niet voor iedereen is weggelegd, spreekt het systeem zowel audiofielen als liefhebbers van exclusief design aan. Het is een prachtig voorbeeld van hoe technologie en kunst samen kunnen komen om een buitengewone ervaring te creëren die verder gaat dan alleen het luisteren naar muziek.

De prijs voor deze indrukwekkende luidsprekerset? Een flinke €295.000.

Over Goldmund

Goldmund is een Zwitsers luxemerk dat bekendstaat om zijn hoogwaardige audioapparatuur en home entertainment-systemen. Opgericht in 1978 door Michel Reverchon, is het bedrijf uitgegroeid tot een gerespecteerde naam in de audiofiele gemeenschap en heeft het zich gevestigd als een pionier op het gebied van audio-innovatie en technologische ontwikkeling.

Goldmund heeft een reputatie opgebouwd voor het produceren van enkele van de meest verfijnde en technologisch geavanceerde audioproducten op de markt. Hun productlijn omvat onder meer versterkers, luidsprekers, cd-spelers, draaitafels en home cinema-systemen. De producten van het merk worden gekenmerkt door hun unieke ontwerp, uitzonderlijke bouwkwaliteit en superieure geluidsprestaties.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Prada brengt vijfde exclusieve Timecapsule NFT-collectie uit In de kijker

Prada blijft de web3-community curatie voor mode definiëren met exclusieve ervaringen en de NFT drop in oktober. Prada komt binnenkort uit op 6 ok...