Deze Alfa Romeo 4C IFD-fiets kost 4.700 dollars

Alfa Romeo heeft besloten om een racefiets te lanceren, de „Alfa Romeo 4C IFD”, geïnspireerd op zijn veelgeprezen 4C sportwagen. Handgemaakt in Italië door Compagnia Ducale, verwijst het 4C „Innovative Frame Design” naar Alfa's inspanningen om een zo licht mogelijk frame te creëren, wat op zijn beurt hetzelfde technische principe is achter de 4C. Het eindresultaat is een fiets met een droog gewicht van 6,9kg.
De carbonvezel halve buisstructuur van de 4C IFD betekent dat deze racefiets hetzelfde materiaal gebruikt als het chassis van de 4C sportwagen, en ook is hij uitgevoerd in klassiek Alfa Romeo-rood. Het zal in december wereldwijd in de verkoop gaan. Volgens Alfa is de „sportieve, lichte en innovatieve” 4C IFD de „ideale metgezel van de geweldige Alfa Romeo 4C” en is een „perfecte combinatie van passie en toekomst”. Het zal echter in december in Amerika, Azië en Europa te koop zijn, geprijsd van €5000 tot €12.200, afhankelijk van het niveau van 'apparatuur'.

Prada brengt vijfde exclusieve Timecapsule NFT-collectie uit In de kijker

Prada blijft de web3-community curatie voor mode definiëren met exclusieve ervaringen en de NFT drop in oktober. Prada komt binnenkort uit op 6 ok...