Vertu Signature Touch-serie - Pure Jet Red Gold - een ultiem luxe smartphone

Vertu'sSignature Touch-serie heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in de wereld van luxe smartphones. Het merk blijft echter constant vernieuwen om fris te blijven. De nieuwste toevoeging aan de serie is de Pure Jet Red Gold, een verbluffend apparaat dat een hoog niveau van luxe biedt zonder overdreven te zijn in zijn ontwerp.

De technische specificaties van de Pure Jet Red Gold zijn vergelijkbaar met andere telefoons van Vertu. Het toestel beschikt over een 4,7-inch Full-HD-scherm, een 13 MP Hasselblad-camera en een audiosysteem dat is ontworpen in samenwerking met Bang & Olufsen. Wat deze telefoon echter echt speciaal maakt, zijn de subtiele, maar opvallende rode gouden accenten. De volumeregelingstoetsen, aan/uit-toets en de zwarte keramische kussensteun zijn allemaal uitgevoerd in roodgoud, waardoor een luxueuze uitstraling wordt gecreëerd.

Natuurlijk zijn alleen hoogwaardige materialen gebruikt bij de productie van de Pure Jet Red Gold. De behuizing van klasse 5 titanium is gemaakt met vakmanschap en heeft een zwarte PVD-coating op de achterplaat. Daarnaast is de telefoon voorzien van fijngemalen kalfsleer dat afkomstig is uit de Alpengebieden van Europa. Dit leer draagt bij aan de verfijnde uitstraling van het toestel.

Net als zijn voorgangers in de Signature Touch-serie is de Pure Jet Red Gold een waar symbool van weelde. De prijs van deze luxueuze smartphone weerspiegelt dan ook zijn status. Met zijn exclusieve design en hoogwaardige materialen is deze smartphone een statement van elegantie en luxe.

Bovendien biedt de Pure Jet Red Gold niet alleen een indrukwekkend uiterlijk, maar ook geavanceerde technologieën voor een naadloze gebruikerservaring. De smartphone is uitgerust met een krachtige processor en voldoende opslagruimte om aan de eisen van moderne gebruikers te voldoen. Of het nu gaat om het uitvoeren van meerdere taken tegelijkertijd, het spelen van grafisch intensieve games of het bekijken van hoogwaardige multimedia, de Pure Jet Red Gold levert prestaties van topklasse.

Daarnaast biedt Vertu een unieke service-ervaring voor zijn klanten. Met de aanschaf van de Pure Jet Red Gold krijgen gebruikers toegang tot een exclusieve conciërgedienst die 24/7 beschikbaar is. Dit betekent dat klanten persoonlijke assistentie kunnen krijgen voor allerlei verzoeken, zoals het boeken van reizen, reserveren van restaurants of het regelen van speciale evenementen. Deze extra laag van luxe en gemak maakt de Pure Jet Red Gold een aantrekkelijke keuze voor diegenen die op zoek zijn naar meer dan alleen een telefoon.

Het is ook vermeldenswaardig dat de Pure Jet Red Gold wereldwijd verkrijgbaar is, waardoor liefhebbers van luxe smartphones overal ter wereld kunnen genieten van dit exclusieve toestel. Vertu heeft een solide reputatie opgebouwd als een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige smartphones, en de Pure Jet Red Gold is een uitstekend voorbeeld van hun streven naar perfectie en ongeëvenaarde elegantie.

Met zijn adembenemende design, hoogwaardige materialen, geavanceerde technologieën en exclusieve service, is de Pure Jet Red Gold een ultiem symbool van luxe en prestige. Het is een telefoon voor diegenen die alleen het beste willen, en bereid zijn daarvoor te investeren. Met een prijs van €21.900 is het een statement van ongeëvenaarde stijl en exclusiviteit, waardoor het de droom van velen is.

  • Ontwerp en materialen: De Pure Jet Red Gold is vervaardigd met vakmanschap en aandacht voor detail. De behuizing is gemaakt van klasse 5 titanium, dat duurzaamheid en stijl combineert. De achterplaat is voorzien van een zwarte PVD-coating, die een verfijnde uitstraling geeft. Daarnaast is de telefoon afgewerkt met 'fijngemalen' kalfsleer, afkomstig uit de Alpengebieden van Europa, wat zorgt voor een luxueuze touch.

  • Scherm en camera: Het toestel beschikt over een 4,7-inch Full-HD-scherm, waardoor beelden scherp en levendig worden weergegeven. Met de 13 MP Hasselblad-camera kunnen gebruikers prachtige foto'smaken met professionele kwaliteit.

  • Geluidskwaliteit: Het audiosysteem van de Pure Jet Red Gold is ontwikkeld in samenwerking met Bang & Olufsen. Dit zorgt voor een indrukwekkende geluidservaring, waarbij gebruikers kunnen genieten van heldere tonen en diepe bassen.

  • Rode gouden highlights: Wat de Pure Jet Red Gold echt onderscheidt, zijn de subtiele, maar opvallende rode gouden accenten. De volumeregelingstoetsen, aan/uit-toets en de zwarte keramische kussensteun zijn allemaal uitgevoerd in roodgoud, wat een gevoel van luxe en exclusiviteit toevoegt aan het ontwerp.

  • Krachtige prestaties: De Pure Jet Red Gold is uitgerust met een krachtige processor en voldoende opslagruimte, waardoor gebruikers moeiteloos kunnen multitasken en genieten van veeleisende taken, zoals het spelen van grafisch intensieve games of het bekijken van hoogwaardige multimedia.

  • Exclusieve conciërgedienst: Bij aankoop van de Pure Jet Red Gold krijgen gebruikers toegang tot een exclusieve conciërgedienst die 24/7 beschikbaar is. Deze persoonlijke assistentie biedt ondersteuning bij diverse verzoeken, zoals het boeken van reizen, reserveren van restaurants of het regelen van speciale evenementen. Dit voegt een extra laag van luxe en gemak toe aan de gebruikerservaring.

  • Wereldwijde beschikbaarheid: De Pure Jet Red Gold is verkrijgbaar voor liefhebbers van luxe smartphones over de hele wereld. Vertu heeft wereldwijd een solide reputatie opgebouwd als fabrikant van hoogwaardige telefoons en biedt met deze collectie een ongeëvenaarde elegantie en perfectie.

  • Prijs: Met een prijs van €21.900 is de Pure Jet Red Gold een statement van exclusiviteit en prestige. Deze telefoon is bedoeld voor diegenen die alleen het beste willen en bereid zijn te investeren in een telefoon die symbool


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.