De Espresso Veloce Aurum 18ct is adembenemend

Als je net zoveel van supercars en koffie houdt als wij, zul je zeker verliefd worden op deze buitengewone espressomachine, geïnspireerd op de autosportwereld en handgemaakt van gangbare automaterialen zoals titanium, koolstofvezel en aluminium, met een charmant vleugje 18kt geelgoud dat lijkt er een echt kunstwerk van te maken.

Dit is waarschijnlijk'swerelds meest luxueuze espressomachine; een echte knaller van Super Veloce genaamd Aurum 18ct, die van plan is ieder van ons te choqueren en te verbazen met zijn spectaculaire ontwerp en indrukwekkende functionaliteit. Een glorieus eerbetoon aan de Grand Prix-motoren uit het begin van de jaren 90, die ooit racelegendes als Senna, Prost of Schumacher aandreven, deze adembenemende machine wordt geleverd in een V12-configuratie, met een olievuller die ook dienst doet als grappa-reservoir, dispensers die op uitlaatpijpen lijken, en vele andere kleine details ; waar elke petrolhead blij van wordt.

De Espresso Veloce Aurum 18ct zou gemakkelijk de belangrijkste attractie van uw hele huis kunnen worden en u helpen indruk te maken op uw gasten met een heerlijke caffè corretto, die dwars door de uitlaatbuizen van deze schoonheid wordt geserveerd, in op maat gemaakte, race-geïnspireerde mokken, speciaal ontworpen om aan te vullen deze prachtige machine.

Het motorblok van 35 kilogram zou bijna half zo groot zijn als de werkelijke 3.0L V12-motor die hem inspireerde, met een lengte van 380 mm, een hoogte van 340 mm en een breedte van 420 mm; dat betekent dat je het waarschijnlijk overal kunt plaatsen waar je maar wilt, zelfs op een groter aanrecht. De basisplaat van de Aurum 18ct is gemaakt van Jet-Black hogedruk thermohardende koolstofvezel, terwijl de componenten zijn vervaardigd in Aerospace Grade 7075 legering, roestvrij staal 316 titanium, chirurgisch roestvrij staal 304 en anticorodaal 6082 T6.

Het gehele motorblok en de cilinderkoppen zijn afgewerkt in geanodiseerd helder en satijnzilver, terwijl de inlaten schitteren met zwart nikkel; maar het beste is natuurlijk de ongelooflijke vleugje goud, met Nordic Gold Billet en 20µm 18ct Yellow Gold Plating op de nokkendeksels en een paar andere elementen.

De Espresso Veloce Aurum 18ct wordt geproduceerd in een zeer, zeer beperkte oplage, van slechts 10 stuks, elk met een plaquette bedekt met goud, met het exacte nummer van de espressomachine in de serie. Helaas hebben we geen woord over prijzen of verzending voor deze geweldige machine, maar je zou waarschijnlijk meer informatie rechtstreeks van Super Veloce kunnen vinden.
Als u wilt weten welke de beste espressomachines zijn voor commercieel gebruik, kunt u meer lezen over de verschillende soorten high-end espressomachines bij Majesty Coffee.

Espresso Veloce Aurum 18ct

De Espresso Veloce Aurum 18ct is een luxe, op autosport geïnspireerde espressomachine met een opvallend ontwerp en hoogwaardige materialen. Hier is een lijst van enkele van de belangrijkste kenmerken:

  • Materiaal en constructie: Vervaardigd uit hoogwaardig 18-karaats goud, titanium, roestvrij staal en aluminiumlegering, wat zorgt voor duurzaamheid en een verfijnde uitstraling.
  • Halfautomaatische bediening: Gebruiksvriendelijke halfautomatische bedieningselementen voor een eenvoudige, maar authentieke espresso-ervaring.
  • Compatibiliteit met koffiepads: Geschikt voor zowel gemalen koffie als koffiepads (ESE-pads), wat zorgt voor veelzijdigheid en gemak bij het bereiden van espresso.
  • Hogedruk-waterpomp: Een krachtige waterpomp die zorgt voor een optimale druk van 15-20 bar, essentieel voor het extraheren van rijke, volle espresso.
  • Geïntegreerde stoompijp: Een ingebouwde stoompijp voor het opschuimen van melk, wat het mogelijk maakt om cappuccino s, lattes en andere melkgebaseerde koffiedranken te bereiden.
  • Verwisselbare filtermandjes: Inclusief verwisselbare filtermandjes voor zowel enkele als dubbele espresso shots, voor maximale flexibiliteit bij het bereiden van koffie.
  • Verstelbare kopjeswarmer: Een ingebouwde, verstelbare kopjeswarmer om uw espresso- en koffiekopjes voor te verwarmen, voor een betere smaak en een langere temperatuurregeling van uw drankje.
  • Verwijderbaar waterreservoir: Een ruim, verwijderbaar waterreservoir voor eenvoudig bijvullen en schoonmaken.
  • Reinigings- en ontkalkingsprogramma s: Geïntegreerde reinigings- en ontkalkingsprogramma'som de espressomachine in optimale conditie te houden en de levensduur te verlengen.
  • Beperkte oplage: De Espresso Veloce Aurum 18ct is een zeldzaam en exclusief product, met slechts een beperkt aantal exemplaren geproduceerd wereldwijd, waardoor het een gewild verzamelobject is voor zowel koffieliefhebbers als autosportfanaten.
  • Uniek ontwerp: Geïnspireerd door de techniek en esthetiek van hoogwaardige autorace-motoren, wat de Espresso Veloce Aurum 18ct een opvallend en uniek kunstwerk maakt voor uw keuken of kantoor.
  • Handgemaakt vakmanschap: Elke machine wordt met de hand geassembleerd en afgewerkt, wat zorgt voor een ongeëvenaarde aandacht voor detail en kwaliteit.
  • Serienummer en certificaat: Elke Espresso Veloce Aurum 18ct wordt geleverd met een individueel serienummer en een certificaat van echtheid om de exclusiviteit en waarde van de machine te garanderen.
  • Duurzaam en milieuvriendelijk: De hoogwaardige materialen en constructie zorgen voor een lange levensduur, waardoor de Espresso Veloce Aurum 18ct een duurzame en milieuvriendelijke keuze is voor koffieliefhebbers.
  • Prestigieuze merknaam: Espresso Veloce staat bekend om zijn luxe en op autosport geïnspireerde espressomachines, waardoor u verzekerd bent van een product van topkwaliteit en een indrukwekkende uitstraling.
  • Eenvoudig in gebruik: Ondanks het geavanceerde ontwerp en de technologie is de Espresso Veloce Aurum 18ct eenvoudig te bedienen, zelfs voor beginnende barista s.
  • Compact formaat: Het compacte formaat van de machine maakt het geschikt voor zowel kleine als grote ruimtes, zonder in te leveren op prestaties of stijl.
  • Onderhoudsvriendelijk: De onderhoudsvriendelijke eigenschappen, zoals het verwijderbare waterreservoir en de geïntegreerde reinigings- en ontkalkingsprogramma s, zorgen ervoor dat u meer tijd kunt besteden aan het genieten van uw espresso in plaats van het schoonmaken en onderhouden van uw machine.
  • Perfecte cadeau: De Espresso Veloce Aurum 18ct is het ultieme geschenk voor koffie- en autosportliefhebbers, of als een luxe aanwinst voor uw eigen huis of kantoor.
  • Ondersteuning en garantie: Espresso Veloce biedt uitstekende klantenservice en ondersteuning, evenals een uitgebreide garantie op hun producten, zodat u met vertrouwen kunt genieten van uw Aurum 18ct espressomachine.

 

* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.