Brikk gaat ultra-luxe edities van de Apple Smartwatch maken

Brikk, een luxemerk uit Los Angeles, staat bekend om het omvormen van Apple-producten tot nog luxueuzere items. Na hun eerdere creatie van een met goud, platina en diamanten ingelegde iPhone 6, richten ze zich nu op de Apple Watch uit Cupertino. Brikk biedt drie versies aan voor pre-order: Standard, Deluxe en Omni.

De Standard-editie is het instapmodel en wordt geleverd met een enkele rij 0,5-karaats diamanten en een leren band. De Deluxe-versie is uitgerust met meerdere rijen 2,3-karaats diamanten. De Omni, het topmodel, heeft een volledig met diamanten versierde kast met meer dan 12 karaat aan edelstenen. Alle drie de modellen zijn verkrijgbaar in 24-karaats geelgoud, 18-karaats roségoud en 950 platina, en in twee maten: 38 mm en 42 mm.

De prijzen variëren afhankelijk van het gekozen model: de Standard kost €7.495, de Deluxe €13.000, en de Omni maar liefst €74.995. Pre-orders vereisen een niet-restitueerbare aanbetaling van respectievelijk €2.000, €3.000 en €10.000.

Elk van de Lux Watches wordt geleverd met een aluminium Zero Halliburton-koffer en een garantie van één jaar. In totaal worden er slechts 30 exemplaren geproduceerd. Hoewel de Apple Smartwatch naar verwachting volgende maand wordt uitgebracht, heeft Brikk aangekondigd dat hun luxueuze versies 4 tot 6 weken later zullen worden verzonden.

De exclusiviteit en het vakmanschap van deze luxueuze Apple Watches van Brikk maken ze tot een gewild accessoire voor liefhebbers van luxe en technologie. Met hun opvallende ontwerp en edelmetalen afwerking zijn deze smartwatches een opvallend en statusverhogend sieraad.

  • Brikk Lux Watch Omni - Deze Apple Watch is bedekt met 18-karaats goud en diamanten en heeft een aangepaste wijzerplaat. Het heeft een prijs van $ 75.000.

  • Brikk Lux Watch Deluxe - Deze Apple Watch is bedekt met 24-karaats goud en diamanten en heeft een aangepaste wijzerplaat. Het heeft een prijs van $ 97.995.

  • Brikk Lux Watch Deluxe Pulse - Deze Apple Watch heeft een hartslagsensor en is bedekt met 24-karaats goud en diamanten. Het heeft een prijs van $ 112.995.

  • Brikk Lux Watch Bracelet - Deze Apple Watch heeft een armband van 18-karaats goud en diamanten en een aangepaste wijzerplaat. Het heeft een prijs van $ 43.995.

  • Brikk Lux Watch Sport - Deze Apple Watch is bedekt met 18-karaats goud en diamanten en heeft een sportief ontwerp. Het heeft een prijs van $ 63.995.

  • Brikk Lux Watch Solo - Deze Apple Watch heeft een enkelvoudige wijzerplaat en is bedekt met 18-karaats goud en diamanten. Het heeft een prijs van $ 54.995.

  • Brikk Lux Watch Thin - Deze Apple Watch is bedekt met 24-karaats goud en diamanten en heeft een slank ontwerp. Het heeft een prijs van $ 87.995.

  • Brikk Lux Watch Black - Deze Apple Watch heeft een zwarte keramische behuizing en is bedekt met 18-karaats goud en diamanten. Het heeft een prijs van $ 63.995.

  • Brikk Lux Watch Carbon - Deze Apple Watch heeft een carbon fiber behuizing en is bedekt met 18-karaats goud en diamanten. Het heeft een prijs van $ 63.995.

  • Brikk Lux Watch Retro - Deze Apple Watch heeft een retro-ontwerp en is bedekt met 18-karaats goud en diamanten. Het heeft een prijs van $ 75.995.

Prada brengt vijfde exclusieve Timecapsule NFT-collectie uit In de kijker

Prada blijft de web3-community curatie voor mode definiëren met exclusieve ervaringen en de NFT drop in oktober. Prada komt binnenkort uit op 6 ok...