Valentino Fall 2013 collectie - T-strap pumps en fijne tassen

Er bestaat een bekend verschil tussen de huidige modetrends en de stijlen die ontwerpers creëren. Zo ben ik bijvoorbeeld geen fan van mode, maar ik weet dat het lente/zomerseizoen van start is gegaan, terwijl modeontwerpers zich al richten op herfst/winterstijlen. Valentino'sherfstcollectie 2013 wekt bijzonder onze interesse op voor vrouwen, aangezien het T-strap pumps zal bevatten die ongetwijfeld populair zullen zijn. Daarnaast heeft een collectie verfijnde tassen recentelijk onze aandacht getrokken.

De Valentino FW 2013 Trunkshow Collection werd gepresenteerd tijdens de kofferbakshow van Moda Operandi en eindigde op 24 maart. Naar verwachting zullen leveringen voor de gekochte items plaatsvinden tussen 15 juli en 15 november 2013, precies op tijd voor de herfst. Laten we de tassen nu individueel bekijken.

De eerste tas, de Scarlet Lizard Tote, is een prachtige tweekleurige hagedissenleren Valentino met dubbele handvatten. Zowel praktisch als mooi, beschikt de tas over een draaisluiting en diverse gouden accenten. Volledig gemaakt in Italië, is deze te koop voor €7.240.

De Ivory Croc dubbele handtas heeft een opvallende vorm en biedt, naast het Valentino-label en de krokodillenleren afwerking, exclusiviteit en elegantie aan de drager. Met een minimalistisch ontwerp met dubbele handvatten, zichtbare rits aan de bovenkant en gouden piramidestuds, kan deze Italiaans vervaardigde draagtas de jouwe zijn voor €20.430.

De Blue China Croc Clutch is gemaakt van prachtig krokodillenleer en heeft een opvallende kleurencombinatie. Dit stijlvolle en trendy item heeft een opvallend banddetail aan de voorkant. De clutch, opnieuw gemaakt in Italië, is geprijsd op €10.130 per stuk.

Tot slot is de meest verfijnde tas uit de collectie - de Waxy Rose en Pearl Minaudiere. Met zijn prachtige satijnachtige uitstraling en mix van punk- en missy-stijlen, evenals de parelstuds ter decoratie, kost dit Italiaanse pronkstuk €4.050.

Naast de indrukwekkende tassencollectie, zal Valentino'sherfstcollectie 2013 ook een verscheidenheid aan kledingstukken en accessoires bevatten die zijn ontworpen om de hedendaagse vrouw een elegante en stijlvolle look te bieden. De collectie omvat prachtige jassen, jurken en rokken in rijke kleuren en luxueuze stoffen, zoals kasjmier, zijde en fluweel. De ontwerpen zijn een perfecte combinatie van klassieke elegantie en moderne flair, met aandacht voor detail en vakmanschap.

In aanvulling op de kleding biedt de collectie ook een breed scala aan accessoires, waaronder sjaals, hoeden en handschoenen, om de look compleet te maken. Deze accessoires zijn ontworpen om zowel functioneel als modieus te zijn, waardoor vrouwen zich warm en comfortabel kunnen voelen terwijl ze er toch stijlvol uitzien.

De schoenencollectie is ook een hoogtepunt van de Valentino herfst 2013-collectie, met een verscheidenheid aan stijlen zoals laarzen, pumps en enkellaarsjes. De T-strap pumps, zoals eerder genoemd, zullen naar verwachting zeer populair zijn en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, waaronder suède, lakleer en metallic leer.

Valentino'sherfstcollectie 2013 is een prachtig voorbeeld van de voortdurende innovatie en creativiteit van het modehuis. Ondanks de eerder genoemde ongelijkheid tussen de huidige modetrends en de stijlen die ontwerpers ontwikkelen, blijft Valentino een toonaangevend merk in de modewereld en biedt het vrouwen over de hele wereld de mogelijkheid om er stijlvol en zelfverzekerd uit te zien in elk seizoen.

Valentino'sHerfstcollectie 2013

  • Kleding:

    • Jassen: Luxe wollen en kasjmier jassen in zowel klassieke als moderne silhouetten, met opvallende details zoals riemen, grote knopen en bontkragen.
    • Jurken: Elegante avondjurken en cocktailjurken in rijke kleuren en stoffen zoals zijde, fluweel en kant, variërend van gedurfde mini-jurken tot verfijnde lange jurken met gedetailleerde borduursels en versieringen.
    • Rokken: Een mix van korte, midi- en lange rokken in verschillende stijlen, waaronder A-lijn, potlood en geplooide ontwerpen, gemaakt van luxe materialen zoals zijde, fluweel en leer.
    • Blouses: Prachtige zijden, satijnen en kanten blouses in zowel klassieke als moderne stijlen, met opvallende details zoals strikken, plooien en kanten inzetstukken.
    • Broeken: Stijlvolle pantalons en leggings in verschillende pasvormen en stoffen, variërend van comfortabele jersey tot verfijnd kasjmier en leer.
  • Accessoires:

    • Sjaals: Luxe sjaals gemaakt van kasjmier, zijde en wol in een scala aan kleuren en patronen om elke outfit aan te vullen.
    • Hoeden: Stijlvolle hoeden, waaronder baretten, vilten hoeden en hoofdbanden, ontworpen om zowel warmte als elegantie te bieden.
    • Handschoenen: Elegant lederen, suède en kasjmier handschoenen in verschillende lengtes en stijlen, sommige met opvallende details zoals studs, gespen en franjes.
  • Schoenen:

    • Laarzen: Een assortiment van enkellaarsjes en kniehoge laarzen in diverse stijlen, waaronder klassieke rijlaarzen, trendy blokhakken en gedurfde over-de-knie laarzen, gemaakt van hoogwaardige materialen zoals leer, suède en lakleer.
    • Pumps: De populaire T-strap pumps in verschillende kleuren en materialen, evenals klassieke enkelpumps en slingbacks met unieke details zoals kralen, studs en uitsparingen.
    • Enkellaarsjes: Stijlvolle enkellaarsjes in diverse designs, zoals Chelsea boots, peep-toe laarsjes en veterlaarsjes, vervaardigd uit luxueuze materialen zoals leer, suède en fluweel.
  • Tassen:

    • Scarlet Lizard Tote: Een prachtige tweekleurige hagedissenleren tas met dubbele handvatten, draaisluiting en gouden accenten, te koop voor €7.240.
    • Ivory Croc dubbele handtas: Een opvallende krokodillenleren tas met dubbele handvatten, zichtbare rits en gouden piramidestuds, verkrijgbaar voor €20.430.
    • Blue China Croc Clutch: Een vrolijk gekleurde krokodillenleren clutch met een opvallend banddetail aan de voorkant, geprijsd op €10.130 per stuk.
    • Waxy Rose en Pearl Minaudiere: Een verfijnde minaudiere met een satijnachtige uitstraling, een mix van punk- en missy-stijlen en parelstuds ter decoratie, te koop voor €4.050.
  • Sieraden:

    • Kettingen: Verfijnde statement kettingen met verschillende ontwerpen, waaronder meerdere lagen parels, geometrische vormen en gedetailleerde hangers, gemaakt van materialen zoals goud, zilver en kristal.
    • Armbanden: Een assortiment van elegante armbanden, van minimalistische gouden en zilveren schakels tot opvallende, met kristal bezette manchetten en brede, met leer omwikkelde armbanden.
    • Oorbellen: Een collectie van oorbellen in verschillende stijlen, waaronder klassieke parelknopjes, opvallende chandelier oorbellen en stijlvolle oorhangers met kristallen en halfedelstenen.
  • Riem:

    • Riemen: Een verscheidenheid aan stijlvolle riemen in diverse breedtes en materialen zoals leer, suède en lakleer, ontworpen om elke outfit een finishing touch te geven. Sommige riemen zijn voorzien van opvallende details zoals gespen, studs en sierlijke gespen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...