Bottega Veneta's Antieke Roma-tas - functionaliteit ontmoet stijl

Bottega Veneta, bekend om zijn kenmerkende stijl, blijft zelden bij veranderende trends. Toch onderscheidt de antieke Roma-tas van Bottega Veneta zich door een zeldzame combinatie van functionaliteit en stijl. Deze tas biedt een perfecte balans tussen praktisch gebruik en elegantie.

Vervaardigd uit struisvogelleer met een antieke afwerking en met een ongelooflijke aandacht voor detail, is de tijdloze Roma-tas afgewerkt met de exclusieve zigzagtechniek. Het Italiaanse luxemerk heeft gekozen voor een contrasterende kleurtint, waardoor de elegante constructie en het hoogwaardige leer van de tas extra opvallen.

De Bottega Veneta Antique Roma Bag biedt drie royale compartimenten, een handig ritsvak, een smartphonehoesje en een met suède gevoerde binnenkant. Er is voldoende ruimte om te voldoen aan de behoeften van elke vrouw. Het kenmerkende metaalwerk met brunito-afwerking, de praktische leren sleutelhanger, de bijpassende spiegel en de afneembare schouderriem zorgen voor een jaloersmakende uitstraling.

Met afmetingen van 31,75 cm breed, 19,8 cm hoog en 15,24 cm diep is de Bottega Veneta's Antique Roma Bag een prachtige dagtas. Deze tas voldoet aan al uw werkbehoeften en is tegelijkertijd stijlvol genoeg om op vrijdagavond in de stad te worden getoond.

De Bottega Veneta Antique Roma Bag is verkrijgbaar voor €12.600. Dit luxueuze en functionele accessoire is een perfecte combinatie van elegantie en bruikbaarheid, een zeldzame eigenschap in de modewereld.

De Bottega Veneta Antique Roma Bag is een perfect voorbeeld van het vakmanschap en de toewijding aan kwaliteit waar het merk om bekend staat. Het is niet alleen een modieus accessoire, maar ook een investering in duurzaamheid en stijl die de tand des tijds kan doorstaan.

Deze veelzijdige tas is geschikt voor verschillende gelegenheden, van zakelijke bijeenkomsten tot chique avondfeesten. De tijdloze uitstraling en het hoogwaardige materiaal zorgen ervoor dat de tas moeiteloos kan worden gecombineerd met verschillende outfits en stijlen.

Het gebruik van struisvogelleer in combinatie met de antieke afwerking geeft de tas een unieke en luxueuze uitstraling die zowel klassiek als eigentijds aanvoelt. De exclusieve zigzagtechniek en het kenmerkende metaalwerk getuigen van de expertise en het oog voor detail van de ontwerpers bij Bottega Veneta.

Bovendien zet de Bottega Veneta Antique Roma Bag zich in voor duurzaamheid door het gebruik van hoogwaardige materialen en een zorgvuldige productie die de levensduur van het product verlengt. Hierdoor wordt niet alleen de impact op het milieu verminderd, maar kunnen eigenaren ook genieten van een prachtig accessoire dat jaren meegaat.

De Bottega Veneta Antique Roma Bag is een prachtig voorbeeld van hoe mode en functionaliteit perfect kunnen samengaan. Het is een tas die een blijvende indruk achterlaat en een waardevolle aanvulling is op elke collectie luxueuze accessoires.

 • Struisvogelleer: De tassen zijn gemaakt van hoogwaardig struisvogelleer met een antieke afwerking, wat zorgt voor een luxueuze en unieke uitstraling.

 • Zigzagtechniek: Bottega Veneta's exclusieve zigzagtechniek is toegepast op de tassen, wat getuigt van het merk's aandacht voor detail en vakmanschap.

 • Contrasterende kleurtinten: De collectie bevat contrasterende kleurtinten die de elegante constructie en het hoogwaardige leer van de tassen accentueren.

 • Drie royale compartimenten: De Antique Roma Bags bieden drie royale compartimenten, waardoor er voldoende ruimte is voor al uw essentiële items.

 • Praktisch ritsvak en smartphonehoesje: De tassen zijn uitgerust met een handig ritsvak en een smartphonehoesje, waardoor uw waardevolle spullen veilig en georganiseerd blijven.

 • Suède gevoerde binnenkant: De met suède gevoerde binnenkant van de tassen draagt bij aan de luxueuze uitstraling en het comfort van het product.

 • Kenmerkend metaalwerk: De tassen zijn voorzien van het kenmerkende metaalwerk met brunito-afwerking, wat de stijlvolle uitstraling versterkt.

 • Leren sleutelhanger en bijpassende spiegel: De Antique Roma Bags bevatten een praktische leren sleutelhanger en een bijpassende spiegel, waardoor u altijd stijlvol en georganiseerd bent onderweg.

 • Afneembare schouderriem: De afneembare schouderriem zorgt voor veelzijdigheid en gebruiksgemak, zodat u de tas op verschillende manieren kunt dragen.

 • Afmetingen en draagbaarheid: Met afmetingen van 31,75 cm breed, 19,8 cm hoog en 15,24 cm diep zijn de Antique Roma Bags geschikt voor zowel dagelijkse als speciale gelegenheden.

 • Prijs en exclusiviteit: De Bottega Veneta Antique Roma Bags zijn verkrijgbaar voor €12.600, wat een weerspiegeling is van de kwaliteit, het vakmanschap en de exclusiviteit van deze prachtige tassen.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...