De vergulde zonnebril van Tom Ford komt net op tijd voor de zomer

De beroemde high-fashion ontwerper Tom Ford verdient onze volledige en onverdeelde aandacht, en mogelijk ook ons zuurverdiende geld, elke keer dat zijn merk een nieuwe, geweldige manier bedenkt om ons leven een beetje beter te maken.
En deze keer heeft Tom Ford ons opnieuw weten te verrassen, met een nieuwe special edition-release - een extravagante zonnebril gedoopt in roségoud. Maar voordat we op details ingaan, denk ik dat we het er allemaal over eens kunnen zijn dat deze zonnebril van Tom Ford beschikt over een van de meest stijlvolle monturen die momenteel op de markt zijn. Natuurlijk werden ze nog beter met deze speciale, gouden editie, met een zachte ronde vorm, naast een verguld roségouden logo in reliëf.
De monturen van Italiaanse makelij zijn gemaakt van een charmant verguld roségoud, dat prachtig wordt aangevuld door de groen getinte lenzen. Tom Ford, een van de meest gewaardeerde modeontwerpers van tegenwoordig, heeft bekendheid verworven als creatief directeur bij Gucci en Yves Saint Laurent, voordat hij zijn eigen label lanceerde, dat de mode-industrie in 2006 stormenderhand veroverde. Het nieuwste aanbod van zijn merk - de Tom Ford Gold Plated Sunglasses - biedt 1005 UV-bescherming, zoals gewoonlijk.
Deze gouden zonnebril kost €1.950 per paar en is gewoon een ander voorbeeld van de iconische stijl en het kenmerkende ontwerp van het merk.