Een Tiffany & Co. armband is een investering voor het leven

Tiffany & Co. armbanden van zijn al lange tijd de standaard voor luxe mode-accessoires. Vanwege hun kwaliteit, exclusiviteit en esthetica zijn armbanden van het merk een begeerde statusitem onder alle vrouwen. Omvatting allerlei verschillende ontwerpen en materials, waaronder platina, 18-karaats goud, sterling zilver, parelmoer en kristal, armbanden zijn echt een investering voor het leven.

Hoogwaardige materialen

Bij elke armband gebruikt alleen de beste materialen om te waarborgen dat de kwaliteit optimaal is. Met een traditie van meer dan 180 jaar heeft het merk de reputatie opgebouwd van uitsluitend het beste gebruiken bij het vervaardigen van zijn armbanden. De meeste zijn gemaakt met een combinatie van 18-karaats goud en platina, met edelstenen zoals briljant, smaragd, saffier en robijn als centraal element. Het merk gebruikt ook andere soorten edelstenen en halfedelstenen, zoals parelmoer, kristal, turkoois en schildpad, die worden gecombineerd met gepolijste metalen in unieke designs.

Exclusieve Franse stijl

Het ontwerp van elke armband is een combinatie van Franse stijl, klasse en finesse. Een armband is een kunstwerk, dat is vervaardigd met de grootste precisie en vakmanschap. De armbanden hebben vaak een klassieke of moderne look, maar blijven uniek in hun ontwerp. Bovendien worden elk type armbanden geleverd met een certificaat waarop de juweliersnaam en het materiaal staan vermeld. Dit garandeert je dat het product origineel en van hoge kwaliteit is.

Kostbaar en exclusief design

De prijzen van de armbanden variëren afhankelijk van het materiaal, ontwerp en de edelstenen die zijn gebruikt. De meeste armbanden variëren van 2000 - 3000 euro. Maar er zijn ook speciale edities beschikbaar die kostbaar zijn, zelfs als je rekening houdt met de kwaliteit en vakmanschap. Deze armbanden zijn natuurlijk alleen bestemd voor wie de middelen heeft om ze te kopen.

Service en garantie

Als je een armband koopt bij krijg je een aantal diensten en garanties. Op elk artikel krijg je de consumenten garantie, waarbij je 60 dagen hebt om het te retourneren als je niet tevreden bent. Je krijgt ook een certificaat van echtheid bij ieder artikel. Ook krijg je een gratis reparatie die 24 maanden na de aankoop geldig is.

Onderhoud en verzorging

Een armband van moet goed worden onderhouden en verzorgd. Een armband mag alleen gereinigd worden met behulp van de juiste produkten, dus het is belangrijk om de specificaties en instrukties te volgen. Omdat elk product anders is kan je een professional raadplegen voordat je begint met de reiniging. Verder mag je de armband nooit uitvoeren in of nabij zeewater. In plaats daarvan is het het beste om het product opgeborgen te houden in het meegeleverde doosje of etui.

Investeringswaarde

De waarde van een armband van verandert nauwelijks met de jaren. Maar wanneer je het product verkoopt krijg je een mooi deel van je investering terug. Als het goed verzorgd wordt en niet veel gebruikt, is het mogelijk om tot 85% terug te krijgen van de originele aankoopprijs bij de verkoop.

Verpakking

Als je een armband van koopt, komt deze altijd in een luxe verpakking. Elke armband wordt geleverd met een speciale, fluwelen doos, een speciaal label en een certificaat van echtheid. De verpakking is ontworpen om te waarborgen dat het product goed is beschermd tijdens transport, en dat het zijn kwaliteit behoudt wanneer het aankomt bij de koper.

Gepersonaliseerde opties

Als je een armband wil aanschaffen bij is het mogelijk om een ​​persoonlijk tintje toe te voegen. Je kunt je armband laten graven met jeInitialen, een naam of een kleine tekst. Of je kan verschillende edelstenen toevoegen om de armband unieker te maken.

Geschiedenis van armbanden

Tiffany, opgericht in New York, is al meer dan 180 jaar het toonaangevende juweliersbedrijf in de wereld. In de loop der jaren heeft het merk de verwachtingen overtroffen met prachtige armbandontwerpen, beïnvloed door kunst, mode en cultuur. Begonnen met eenvoudige armbanden met kraaltjes, peetvader Louis Comfort Tiffany begon met het creëren van armbanden met edelstenen. Met de jaren heeft het merk consistent betoverende sieraden ontworpen. Vandaag de dag staan ​​de armbanden synoniem met luxe, stijl en vakmanschap.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...