TAG Heuer pakt uit met nieuwe Aquaracer Professional 200

TAG Heuer heeft onlangs de Aquaracer Professional-serie uitgebreid met de introductie van de nieuwe Aquaracer Professional 200. Deze nieuwe horloges zijn verkrijgbaar in roestvrijstalen versies van 40 mm en 30 mm en zijn ontworpen als waterbestendige duikhorloges tot een diepte van 200 meter.

Een belangrijk kenmerk van de Aquaracer Professional 200 is de unidirectionele roterende ring met 12 facetten, die speciaal is ontworpen voor duiken. De horloges hebben ook een slanker ontwerp dan de 300-serie, waardoor ze geschikt zijn voor dagelijks gebruik. De Aquaracer Professional 200 sluit zich aan bij de Aquaracer Professional 300 van 43 mm, die vorig jaar door TAG Heuer werd uitgebracht.

De nieuwe horloges hebben verschillende updates ten opzichte van de vorige 200-serie, waaronder een stalen ring in plaats van een keramische ring en gepolijste hartschakels van de armband. De bezel heeft ook een slankere look gekregen door het verwijderen van de 'rijders' op de kardinale punten van de vorige bezel.

De Aquaracer Professional 200 horloges zijn verkrijgbaar met zowel automatische als kwartsuurwerken. De automatische horloges hebben gerookte gradiëntwijzerplaten en datumvensters, waardoor ze zich onderscheiden van de kwartsmodellen.

De Aquaracer Professional 200-collectie is nu verkrijgbaar via TAG Heuer en het 40 mm automatische model kost ongeveer 2.500 euro. Het horloge is bedoeld voor liefhebbers van het merk die op zoek zijn naar een betrouwbaar en stijlvol horloge dat geschikt is voor dagelijks gebruik en voor het duiken.

De Aquaracer Professional-serie is een iconische lijn van TAG Heuer die speciaal is ontworpen voor duiken en wateractiviteiten. De serie is al meer dan 40 jaar op de markt en is geïnspireerd op de originele TAG Heuer duikhorloges uit de jaren 70. De Aquaracer Professional 200 is de nieuwste toevoeging aan de serie en biedt een modern ontwerp en geavanceerde functies.

De Aquaracer Professional 200 horloges zijn waterbestendig tot 200 meter en hebben een robuuste en duurzame constructie die bestand is tegen de uitdagingen van diepzeeduiken. De horloges hebben een stalen kast met een geschroefde kroon en een robuuste armband die comfortabel en veilig om de pols past.

Een ander belangrijk kenmerk van de Aquaracer Professional 200 is de unidirectionele roterende ring met 12 facetten, die helpt bij het meten van de duiktijd en het voorkomen van onbedoelde veranderingen in de duiktijd. De wijzerplaat is ook voorzien van heldere, lichtgevende markeringen voor gemakkelijke aflezing onder water.

De Aquaracer Professional 200 horloges zijn ontworpen met verschillende technische kenmerken die ze geschikt maken voor gebruik onder water en bij wateractiviteiten. Enkele van de belangrijkste technische specificaties van de horloges zijn onder meer:

  1. Waterbestendigheid: De Aquaracer Professional 200 horloges zijn waterbestendig tot een diepte van 200 meter, wat betekent dat ze geschikt zijn voor diepzeeduiken en andere wateractiviteiten.

  2. Unidirectionele roterende ring: De horloges hebben een unidirectionele roterende ring met 12 facetten, die helpt bij het meten van de duiktijd en het voorkomen van onbedoelde veranderingen in de duiktijd.

  3. Robuuste constructie: De horloges hebben een stalen kast en een geschroefde kroon, die zorgen voor duurzaamheid en betrouwbaarheid onder water. De armband is ook robuust en comfortabel om te dragen.

  4. Lichtgevende markeringen: De wijzerplaat is voorzien van heldere, lichtgevende markeringen voor gemakkelijke aflezing onder water.

  5. Gangreserve: De automatische horloges zijn uitgerust met het Calibre 5-uurwerk van TAG Heuer en hebben een gangreserve van 38 uur, wat betekent dat het horloge tot 38 uur blijft werken zonder dat het opnieuw moet worden opgewonden.

  6. Batterijduur: De kwartsuurwerken hebben een batterijduur van ongeveer 3 jaar en zijn voorzien van een datumfunctie.


Deze technische kenmerken maken de Aquaracer Professional 200 horloges geschikt voor duiken en andere wateractiviteiten. Ze zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en betrouwbaarheid en bieden geavanceerde functies die nuttig zijn voor duikers en watersporters.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...