Supreme x Vans lanceren nieuwe Half Cab Pro en Old Skool

Supreme, het iconische streetwear label uit New York, is een samenwerking aangegaan met Vans om twee nieuwe interpretaties van klassieke schoenen uit te brengen: de Half Cab Pro en de Old Skool. Deze collectie markeert de nieuwste toevoeging aan een lange reeks van creatieve partnerschappen tussen de twee invloedrijke merken in de skatewereld.

De Half Cab Pro is een eerbetoon aan de legendarische skater Steve Caballero, en is uitgebracht in een geactualiseerde versie die voldoet aan de eisen van de moderne skateboarder. Het bovenwerk is gemaakt van premium suède, terwijl canvas materiaal voor contrast zorgt. De schoenen zijn ontworpen in opvallende kleurenpaletten, die kenmerkend zijn voor het gedurfde esthetische gevoel van Supreme. Elk paar wordt versierd met een uniek patchwork-achtig ontwerp, wat resulteert in een opvallende en onderscheidende look. Bovendien is de kenmerkende 'Supreme' branding subtiel aangebracht, waardoor deze uitvoeringen een must-have zijn voor verzamelaars en fans van Supreme.

De Old Skool, een ander tijdloos model van Vans, krijgt ook een exclusieve make-over door Supreme. Deze schoenen staan bekend om hun duurzame constructie en veelzijdigheid, waardoor ze al jarenlang een favoriet zijn in zowel de skatescene als de mode-industrie. Voor deze speciale uitgave heeft Supreme het klassieke silhouet verfraaid met luxe lederen panelen en een custom designed zijstreep. Dit ontwerp weerspiegelt de collaboratieve geest van beide merken, en toont een perfecte symbiose van stijl en functionaliteit.

Naast het stijlvolle uiterlijk zijn beide modellen uitgerust met high-performance features die essentieel zijn voor het skaten. De schoenen hebben een versterkte neus, gevoerde kragen voor ondersteuning en flexibiliteit, en een UltraCush HD voetbed dat de voet dicht bij het skateboard houdt en toch optimale demping biedt. De originele wafelzool van Vans, bekend om zijn grip en duurzaamheid, maakt deze schoenen compleet en zorgt ervoor dat ze niet alleen modieus maar ook functioneel zijn.

Supreme'snieuwe versie van de Vans Half Cab Pro en Old Skool worden uitgebracht in verschillende kleurstellingen, zodat er voor elke voorkeur en stijl wel een optie beschikbaar is. Van heldere kleuren tot meer ingetogen tonen, het palet is divers en omarmt zowel de levendige als de minimalistische esthetiek van de skatecultuur.

De teaserbeelden die zijn vrijgegeven suggereren dat deze collectie staat voor een naadloze mix van stijl en skate-functionaliteit. De schoenen zullen verkrijgbaar zijn in Supreme'swinkels en online, wat fans van beide merken de kans biedt om een echt stukje skate- en streetwear geschiedenis in handen te krijgen.

De samenwerking tussen Supreme en Vans is een bewijs van de kracht van partnerships binnen de mode-industrie, waarbij twee merken hun talenten en visies bundelen om iets unieks en aansprekends te creëren. De lancering van de Half Cab Pro en Old Skool modellen vertegenwoordigt niet alleen een verse kijk op klassieke designs, maar het is ook een ode aan de culturele impact die skateboarding heeft gehad op mode en lifestyle.

Naast deze spannende release, is het interessant om dieper in te gaan op de achtergrond en synergie van de Supreme en Vans collaboratie. Supreme werd opgericht in 1994 en heeft sindsdien een cultstatus verworven binnen de streetwear community, bekend om zijn beperkte oplages, hippe samenwerkingen, en een trouwe aanhang. Vans, opgericht in 1966, is synoniem geworden met skateschoenen en -cultuur en blijft een fundamentele speler in de industrie.

Door de jaren heen hebben Supreme en Vans hun relaties versterkt door middel van meerdere collecties die elementen van beide merken combineren. Hun samenwerkingen zijn vaak een knipoog naar nostalgie, terwijl ze ook innovatie stimuleren door nieuwe technologieën en materialen te verkennen.

Op het gebied van culturele invloed zijn zowel Supreme als Vans alomtegenwoordig geweest in de muziek-, kunst- en modewereld. Zij hebben samengewerkt met verschillende kunstenaars, muzikanten en ontwerpers, wat hun bereik en invloed nog meer heeft vergroot. Ze spelen een belangrijke rol in het definiëren van de hedendaagse jeugdcultuur en het leveren van producten die de grenzen van traditionele mode overstijgen.

Deze nieuwe samenwerking tussen Supreme en Vans is een viering van hun gedeelde erfgoed en continue innovatie. Het is een verhaal van twee pioniers die hun krachten bundelen om de essentie van cool te herdefiniëren. Terwijl de wereld van skateboarding en streetwear zich blijft ontwikkelen, blijven deze merken nieuwe manieren vinden om relevant te blijven en hun volgelingen te inspireren.

Met de collectie Supreme x Vans Half Cab Pro en Old Skool, die uitblinkt in zowel stijl als prestaties, wordt eens te meer aangetoond dat samenwerkingen de potentie hebben om klassiekers een nieuw leven in te blazen en mode naar nieuwe hoogten te tillen. Verwacht wordt dat deze release, net als eerdere samenwerkingen, snel zal uitverkopen en een felbegeerd item zal worden in de wereld van streetwear en sneaker-verzamelobjecten.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...