Basil Hayden & Quoddy perfecte whisky schoenen

Heren die houden van zowel stijlvolle schoenen als verfijnde dranken kunnen nu genieten van het beste van twee werelden. Een exclusieve samenwerking tussen bourbonproducent Basil Hayden's en luxueuze schoenenmaker Quoddy heeft geleid tot een prachtige limited edition cadeauset, verkrijgbaar via Huckberry, net op tijd voor de feestdagen.

Deze unieke cadeauset is slechts in een oplage van 100 exemplaren verkrijgbaar en omvat op maat gemaakte Basil Hayden's & Quoddy schoenen, centraal in het pakket. Hoogwaardig Horween-leer in een rijke whiskytint wordt gebruikt voor zowel de schoenen als de vier bijbehorende rocks-glazen, die met de hand gestikt en verpakt zijn in een elegante leren doos. De set kost €399.

Naast de schoenen en glazen biedt Huckberry ook een selectie van Amerikaans gemaakte barware-items, zorgvuldig samengesteld door Basil Hayden's "Cultural Bloodhound" Max Wastler. De limited edition schoenen worden met de hand vervaardigd in Quoddy's fabriek in Lewiston, waar vakmensen een 10-stappen proces doorlopen, inclusief het snijden van het leer, het naaien en "koken" van de schoen, en de uiteindelijke vetersluiting en afwerking.

Quoddy maakt al hun schoenen op bestelling, wat betekent dat elk paar uniek is. Hun specialiteit, echte mocassins, worden zorgvuldig gemaakt uit één stuk leer. Na het proeven van de Basil Hayden's bourbon, wordt het verband tussen de twee verschillende producten duidelijk: het draait allemaal om het waarderen en genieten van de beste aroma's, kleuren en unieke ervaringen die beschikbaar zijn.

Deze prachtige limited edition cadeauset van Basil Hayden's en Quoddy is het perfecte geschenk voor de veeleisende heer die waarde hecht aan zowel stijl als verfijning. Naast de op maat gemaakte schoenen en rocks-glazen, zijn er nog enkele extra kenmerken en details die de samenwerking tussen deze twee merken benadrukken en de unieke aantrekkingskracht van dit bijzondere geschenk versterken:

  • Ambachtelijke kwaliteit: Beide merken, Basil Hayden's en Quoddy, zijn trots op hun toewijding aan vakmanschap en kwaliteit. De zorgvuldig vervaardigde schoenen en met de hand gestikte lederen accessoires weerspiegelen de passie en expertise die in elk product is geïnvesteerd.

  • Exclusiviteit: De gelimiteerde oplage van 100 cadeausets maakt dit geschenk nog begerenswaardiger. De gelukkige ontvangers kunnen er zeker van zijn dat ze een uniek en zeldzaam item bezitten dat niet gemakkelijk ergens anders te vinden is.

  • Aandacht voor detail: Elk aspect van de cadeauset, van de met de hand gestikte lederen verpakking tot de zorgvuldig samengestelde barware-items, is ontworpen met aandacht voor detail en een streven naar perfectie. Dit maakt het geschenk niet alleen luxueus, maar ook een waardevolle en blijvende herinnering.

  • De ultieme verwennerij: Deze cadeauset belichaamt de kunst van het genieten en is ideaal voor heren die graag het beste van het beste ervaren. Of het nu gaat om de rijke smaak van Basil Hayden's bourbon of het ongeëvenaarde comfort van Quoddy's handgemaakte schoenen, de ontvanger zal zich ongetwijfeld verwend en gewaardeerd voelen.

  • Een verhaal van samenwerking: Het verbinden van twee op het eerste gezicht verschillende merken, zoals een bourbonproducent en een schoenenmaker, toont aan dat de passie voor vakmanschap en kwaliteit universeel is. Deze bijzondere samenwerking is een viering van de gedeelde waarden en toewijding aan uitmuntendheid die beide merken kenmerken.

Met deze exclusieve cadeauset van Basil Hayden's en Quoddy geef je niet alleen een prachtig en luxueus geschenk, maar ook een unieke ervaring en een blijvende herinnering aan de verfijning en stijl die beide merken vertegenwoordigen.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...