Stone Island presenteert zijn Herfst Winter 2023 Ghost Pieces collectie

Stone Island onthult zijn nieuwste collectie voor de herfst en winter van 2023, genaamd Ghost Pieces. Wie bekend is met het Italiaanse luxemerk, weet dat dit weer een collectie is die verwachtingen overtreft. Met een rijke geschiedenis in het pionieren van innovatieve stoffen en kleurtechnologieën, blijft Stone Island toonaangevend in de modewereld. De nieuwe Ghost Pieces collectie is het perfecte toonbeeld van hun streven naar technische perfectie, gecombineerd met een tijdloos stijlgevoel.

De collectie bevat items die zorgvuldig zijn vervaardigd uit 'swerelds meest geavanceerde materialen en die een kleurenpalet van diepblauwe en warmgroene tinten omarmen. Kijken we naar de Five Pocket fit Jeans, dan valt meteen op hoe de spijkerstof niet alleen duurzaam maar ook stijlvol oogt. Dan hebben we een paar robuuste hoge schoenen, ontworpen om elke winteruitdaging aan te gaan, terwijl de 5 panel cap een casual touch geeft aan iedere winterse outfit.

Een ware blikvanger is de Polar Fleece jas, die uitblinkt in zowel comfort als hittebehoud, ideaal voor barre weersomstandigheden. Maar ook de Polyuretaan Anorak mag niet vergeten worden, deze gaat nog een stapje verder met zijn waterafstotende eigenschappen. En wat is er nou unieker dan een Camo Twill Broek, die naadloos stijl met functionaliteit verenigt? Als kers op de taart biedt de Tela Stella Hooded Coat bescherming tegen de elementen in een stijlvolle verpakking, waardoor je zelfs in de guurste stormen goed voor de dag komt.

Stone Island heeft er natuurlijk weer voor gezorgd dat elk item tot in de puntjes is afgewerkt. Van de doorgestikte naden tot aan de iconische badges gemaakt van goud- en zilverkleurige metalen; details maken hier de meester. Deze items zijn stuk voor stuk ontworpen om hun drager niet alleen een comfortabel maar ook een zelfverzekerd gevoel te geven.

De prijzen variëren van €190 tot €320, wat redelijk is gezien de kwaliteit en het vakmanschap dat elk stuk biedt. Beschikbaar in selecteerde verkooppunten en via de online winkel van Stone Island, is de Ghost Pieces collectie binnen handbereik voor wie zijn wintergarderobe wil verrijken met kleding die zowel praktisch als trendy is.

Met een indrukwekkende reputatie in de ontwikkeling van innovatieve stoffen en technologieën heeft Stone Island wederom een collectie gecreëerd die een brug slaat tussen functioneel nut en esthetische pracht. Het Italiaanse merk heeft nooit de missie uit het oog verloren om hoogwaardige mode te leveren die generaties lang meegaat – een visie die ze keer op keer in hun ontwerpen laten terugkomen.

Ook buiten deze Ghost Pieces collectie om blijft Stone Island vernieuwen. Eerdere releases dit jaar bevatten waterdichte jassen en sneakers die de grenzen opzoeken van wat mogelijk is met performance wear. Een constante verbetering in technologieën, zoals hydrophobic liquid-repellent coatings, bewijst dat Stone Island zijn kledingstukken niet alleen stijlvol maar ook uiterst functioneel wil maken. Comfort voor de drager staat hierbij centraal, zelfs bij dagelijks gebruik.

Het resultaat is een collectie die niet alleen de reputatie van Stone Island als innovator eer aan doet, maar ook laat zien dat ze een warm hart toedragen aan degenen die hun dagen in de gure wintermaanden doorbrengen. Stone Island'sGhost Pieces collectie laat zien dat ze begrijpen wat nodig is om een perfecte winteroutfit samen te stellen: kleding die je beschermt, verwarmt en er voortreffelijk uitziet. Een winnende combinatie waar het hart van menig modeliefhebber sneller van gaat kloppen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...