Saks Fifth Avenue-etalages getransformeerd in Dior s droom draaimolen

Er gaat iets magisch gebeuren op Fifth Avenue in New York. Het luxewarenhuis Saks is bezig met een unieke transformatie, namelijk de hele voorgevel wordt omgetoverd tot een prachtige draaimolen de 'Dior Carousel of Dreams'. Samen met het befaamde Franse modehuis Dior, belooft Saks een spectaculaire ervaring deze feestdagen. De etalages van Saks Fifth Avenue vormen dit jaar om tot 'The Carousel of Dreams', een betoverend spektakel voor iedereen om van te genieten.

De samenwerking tussen Saks en Dior is niet alleen een viering van het vakantieseizoen, maar ook van het 75-jarig jubileum van Dior. De kostbare relatie tussen beide merken dateert uit 1947 toen de oprichter van het modehuis Christian Dior zijn eerste Amerikaanse modeshow hield bij Saks Fifth Avenue.

De details van het ontwerp van de 'Dior Carousel of Dreams' blijven tot nu toe grotendeels geheim. Maar ze hebben hints gegeven dat zowel de buiten- als binnenkant van de winkel zal worden versierd met Dior'siconische symbolen en dessins, waardoor klanten een volledig onderdompelende en betoverende ervaring krijgen.

De draaimolen zal niet alleen de typische paarden hebben, maar ook andere dromerige figuren die zich op de sierlijke draaiende standbeeldjes bevinden. Dierlijke en florale motieven afkomstig uit de artiestenwereld van Monsieur Dior zullen overal te zien zijn om bezoekers een vleugje van Diors unieke poëtisch realisme te geven.

Naast de betoverende etalage, biedt de samenwerking tussen Saks en Dior klanten ook de kans om exclusieve producten te kopen. Beperkte-edities gecreëerd door Dior'screatief directeur Maria Grazia Chiuri zullen beschikbaar zijn voor aankoop in de winkel en online.

Deze speciale collectie zal ook een reeks accessoires bevatten ontworpen door Cordelia de Castellane, directeur van Dior Maison. Deze accessoires worden gekenmerkt door prachtige ornamenten en versieringen, geïnspireerd door het klassieke huis van Christian Dior in Granville, Frankrijk.

De vakantie-ervaring eindigt hier niet. Klanten wordt ook de kans geboden om unieke magic moments mee te maken gedurende het seizoen. Een reeks evenementen staat gepland, inclusief workshops, exclusieve diners en feestelijke vieringen, allemaal bedoeld om de klanten in de vakantiestemming te brengen en hen de magie van Dior laten ervaren.

Elk jaar slaagt Saks erin om zijn klanten en voorbijgangers te verbazen met zijn feestelijke etalages. Maar dit jaar belooft iets extra bijzonders te zijn met de transformatie naar 'The Carousel of Dreams'. Het is ongetwijfeld een ervaring die je niet wilt missen, vooral als je een fan bent van Dior en alles wat het merk vertegenwoordigt.

Wat de conclusie betreft, de 'Dior Carousel of Dreams' is meer dan alleen een etalage. Het is een viering van de relatie van twee grote merken, een viering van de feestdagen en een kans om de magie te ervaren van het modehuis dat zoveel heeft bijgedragen aan het vormgeven van de mode-industrie zoals we die vandaag kennen.

 

- Welke twee merken werken samen om de 'Dior Carousel of Dreams' te creëren? Saks Fifth Avenue en Dior zijn samen verantwoordelijk voor het creëren van de 'Dior Carousel of Dreams'.
- Wat vieren Saks en Dior naast het vakantieseizoen? Naast het vakantieseizoen vieren Saks en Dior ook het 75-jarig jubileum van Dior.
- Wie is de creatief directeur van Dior die een speciale collectie voor deze gelegenheid heeft gecreëerd? Maria Grazia Chiuri, de creatief directeur van Dior, heeft een speciale collectie voor deze gelegenheid gecreëerd.
- Wat zijn enkele van de evenementen die klanten kunnen verwachten tijdens het vakantieseizoen? Klanten kunnen workshops, exclusieve diners en feestelijke vieringen bijwonen tijdens het vakantieseizoen.
- Wat is zo bijzonder aan de etalages van dit jaar bij Saks Fifth Avenue? Dit jaar zijn de etalages van Saks Fifth Avenue extra bijzonder omdat ze worden verfraaid met Dior'siconische symbolen en dessins voor de 'Dior Carousel of Dreams'.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...