Romain Jerome onthult het DeLorean DNA-horloge

Een ander uurwerk dat we graag willen laten zien - Romain Jerome's DeLorean DNA-polshorloge - is een geweldige knaller. Elk stuk in de DNA-collectie van Romain Jerome is een viering van een legendarische gebeurtenis, film of zelfs door mensen vervaardigde items.
Deze specifieke versie is gemaakt door Romain Jerome in nauwe samenwerking met specialisten van DeLorean Motor Company. Het DeLorean DNA-uurwerk pronkt met een geborstelde roestvrijstalen kast, plus een hele overvloed aan stoffen en materialen die zijn gebruikt om de legendarische DeLorean-auto te vervaardigen.
De wijzerplaat van dit DNA-stuk is gegarneerd met de typische Romain Jerome „cross-strut traverses die het iconische X-vormige ontwerp oppikken”.
De omsnoering is bekleed met leer en draagt antracietgrijze stiksels, vergelijkbaar met de stiksels aan de binnenkant van de DeLorean.
Enkele van de kenmerken die het stuk met de auto verbinden, zijn de ring die de minutenteller om 3 uur omringt, doet denken aan de velgen van DeLorean, het medaillon gegraveerd met een DeLorean op de achterkant van de kast en de miniatuur kleine secondenwijzerplaat die lijkt op de achterlichten van het voertuig.
Er worden echter slechts een paar stuks vervaardigd, de serie is beperkt tot slechts 81 stuks. Het prijskaartje is nog niet bekendgemaakt.