Richard Mille RM028 Bruin PVD-duikhorloge

Richard Mille RM028 Bruin PVD-duikhorloge

De hele Dive Watch-serie van Richard Mille bevat eersteklas uurwerken, die het uiterlijk niet hebben opgeofferd voor bruikbaarheid. De nieuwste in de serie, de RM028, is zoals verwacht geweldig en heeft onlangs een nieuwe vertolking gekregen. Naar onze mening is het de mooiste uit de hele serie.

Hoewel de RM028 dateert uit 2010, is deze strikt gelimiteerde serie polshorloges op de een of andere manier de Rolls Royce van tijdwaarneming. Het prachtige stuk op de onderstaande foto's heeft een oranje band, bruine PVD-afwerking, een oranje ring op de ring en lichtblauwe en oranje cijfers getypt op de microgestraalde PVD-ring.

De innovaties van Richard Mille zijn zorgvuldig in het uurwerk geplaatst, zoals de skeletvormige rotor met variabele geometrie, met miniatuur witgouden winglets aan de rand van de rotor die kunnen worden verplaatst en in zes verschillende posities kunnen worden vastgeschroefd om het vermogen van de middelpuntvliedende krachten van de rotor.

De lijst met technische details bevat de 47 millimeter bruine PVD afgewerkte titanium behuizing, het automatische mechanische RMAS7-kaliber en maar liefst 300 meter waterbestendigheid. De Brown PVD versie van de RM028 is nu verkrijgbaar bij Richard Mille retailers en boetieks. De serie zal waarschijnlijk bestaan uit ergens minder dan 100 eenheden, geprijsd tussen €80.000 en €90.000 per stuk.