Richard Mille RM028 Bruin PVD-duikhorloge

De hele Dive Watch-serie van Richard Mille biedt eersteklas uurwerken die zowel stijlvol als functioneel zijn. De nieuwste toevoeging aan de serie, de RM028, is onlangs vernieuwd en naar onze mening de meest indrukwekkende van allemaal.

Ondanks het feit dat de RM028 al uit 2010 dateert, is deze speciale serie horloges nog steeds de absolute top in tijdwaarneming. Het afgebeelde prachtige horloge heeft een oranje band, een bruine PVD-afwerking, een oranje ring op de bezel en lichtblauwe en oranje cijfers op de microgestraalde PVD-ring.

De innovaties van Richard Mille zijn zorgvuldig in het uurwerk verwerkt, zoals de skeletvormige rotor met variabele geometrie, voorzien van miniatuur witgouden winglets die aan de rand van de rotor zijn bevestigd en in zes verschillende posities kunnen worden vastgezet om het vermogen van de middelpuntvliedende krachten van de rotor te vergroten.

De technische details van de RM028 omvatten onder andere de 47 millimeter behuizing van bruin PVD-afgewerkt titanium, het automatische mechanische RMAS7-kaliber en een waterdichtheid tot maar liefst 300 meter. De Brown PVD-versie van de RM028 is verkrijgbaar bij geselecteerde Richard Mille retailers en boetieks en zal waarschijnlijk in een oplage van minder dan 100 stuks worden geproduceerd. De prijs per stuk zal naar verwachting tussen de €80.000 en €90.000 liggen.

Meer over de Dive Watch-serie van Richard Mille

De Dive Watch-serie van Richard Mille is een verzameling van enkele van de meest indrukwekkende en stijlvolle duikhorloges op de markt. Richard Mille, opgericht in 2001, staat bekend om het maken van zeer geavanceerde en technisch geavanceerde horloges. Hun Dive Watch-serie is daarop geen uitzondering.

De serie omvat een aantal modellen die elk zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van duikers en liefhebbers van horloges. De horloges zijn niet alleen stijlvol, maar bieden ook een hoog niveau van functionaliteit. Elk horloge in de Dive Watch-serie is ontworpen om te kunnen presteren onder extreme omstandigheden en is waterdicht tot minimaal 300 meter.

Een van de nieuwste toevoegingen aan de Dive Watch-serie is de RM028. Hoewel dit horloge uit 2010 dateert, is het nog steeds een van de meest exclusieve en gewilde duikhorloges op de markt. De RM028 is ontworpen met een bruine PVD-afwerking en een 47 millimeter behuizing van titanium. Dit geeft het horloge niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar maakt het ook zeer duurzaam en bestand tegen extreme omstandigheden.

Een van de meest unieke aspecten van de RM028 is de skeletvormige rotor met variabele geometrie. Deze rotor is voorzien van miniatuur witgouden winglets die aan de rand van de rotor zijn bevestigd en in zes verschillende posities kunnen worden vastgezet om het vermogen van de middelpuntvliedende krachten van de rotor te vergroten. Dit zorgt voor een nauwkeurigere tijdmeting en verhoogt de duurzaamheid van het horloge.

Een andere unieke functie van de RM028 is de microgestraalde PVD-ring, die is voorzien van lichtblauwe en oranje cijfers. Deze ring biedt niet alleen een nauwkeurige tijdsaanduiding, maar draagt ook bij aan de algehele esthetiek van het horloge. Het horloge is ook voorzien van een oranje ring op de bezel en een oranje band, wat het een uniek en onderscheidend uiterlijk geeft.

De RM028 is niet alleen stijlvol en functioneel, maar is ook een zeer exclusief horloge. De serie zal waarschijnlijk in een oplage van minder dan 100 stuks worden geproduceerd en zal verkrijgbaar zijn bij geselecteerde Richard Mille retailers en boetieks. De prijs per stuk zal naar verwachting tussen de €80.000 en €90.000 liggen, waardoor het een van de meest exclusieve en gewilde horloges op de markt is.

Al met al is de Dive Watch-serie van Richard Mille een van de meest indrukwekkende en stijlvolle duikhorlogecollecties op de markt. Met elk horloge ontworpen om te presteren onder extreme omstandigheden, is de serie niet alleen functioneel, maar ook een opvallende toevoeging


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...