Ontdek de tijdloze elegantie van de Prada Galleria collectie

Bij Prada is de historische en hedendaagse invloed duidelijk zichtbaar in de ontwerpen. De Galleria-handtas van Prada heeft een tijdloze vorm en heeft een iconische status bereikt binnen het merk. Het is het toonbeeld van elegantie en kwaliteit, belichaamd in verfijnd leer en minutieus vakmanschap. De Galleria-handtas is nu synoniem geworden voor de identiteit van Prada, met een design dat de traditie en moderniteit van het merk weerspiegelt.

Er is een breed scala aan opties beschikbaar voor liefhebbers van Prada. Zo zijn er bijvoorbeeld acht exclusieve modellen van de kleine Prada Galleria Special Edition-tas, elk prachtig gemaakt van Saffiano-leer en gedecoreerd met opvallende geometrische prints. Deze unieke exemplaren zijn gelimiteerd en worden aangeboden voor € 6.000 per stuk.

De standaard kleine Prada Galleria-tas in Saffiano-leer, verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren, is een elegante optie voor dagelijks gebruik, geprijsd op € 3.000.

Voor degenen die de voorkeur geven aan iets compacter, is er de mini Prada Galleria-tas, aangeboden in Saffiano-leer voor € 2.800. Ook is er een luxe versie gemaakt van struisvogelleer voor € 5.500.

De grotere Prada Galleria-tas in Saffiano-leer, beschikbaar in vijf tot zes kleuren, biedt meer ruimte en kost € 3.300. Voor degenen die op zoek zijn naar een opvallend en luxueus accessoire, is er de middelgrote Prada Galleria-tas in struisvogelleer, geprijsd op € 7.500 en beschikbaar in twee kleuren.

De grootste tas in de collectie, de grote Prada Galleria-tas in Saffiano-leer, is beschikbaar in zeven kleuren en wordt aangeboden voor € 3.600.

Het vermelden waard is ook de exclusieve op maat gemaakte service die Prada aanbiedt in bepaalde winkels. Met deze service kunnen klanten hun eigen Prada Galleria-tas creëren, met opties in Saffiano-leer in zes kleuren of krokodillenleer in vijftien kleuren. De prijzen voor deze service zijn op aanvraag.

Met zo'n breed scala aan opties biedt de Prada Galleria-collectie iets voor elke smaak en stijl, waarbij de belofte van hoogwaardige materialen en vakmanschap in elk stuk blijft bestaan.

Prada blijft de definitie van luxe en stijl opnieuw uitvinden door de grenzen van design en vakmanschap te verleggen. De Galleria-tassencollectie is een levendig voorbeeld van deze inspanning. De collectie belichaamt de essentie van het merk Prada: modern, stijlvol en tijdloos.

De Galleria-tassen zijn opvallend dankzij hun verfijnde details en de hoogwaardige materialen die worden gebruikt. De meest iconische eigenschap van deze tassen is ongetwijfeld het Saffiano-leer. Het unieke kruislings patroon van dit leer, dat voor het eerst door Prada werd gebruikt, geeft een extra dimensie van textuur aan deze stukken. Daarnaast zorgt dit leer voor een duurzame en krasbestendige afwerking, wat deze tassen bijzonder geschikt maakt voor dagelijks gebruik.

Prada'sinzet voor exclusiviteit wordt verder onderstreept met de beschikbaarheid van hun op maat gemaakte service. Klanten kunnen een unieke Galleria-tas laten ontwerpen die voldoet aan hun specifieke smaak en stijl. Deze service geeft klanten de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende materialen en kleuren, waaronder exotisch struisvogel- en krokodillenleer, en zorgt voor een diep gepersonaliseerde ervaring.

Met het brede assortiment van de Galleria-collectie heeft Prada de perfecte tas voor elke gelegenheid en elke persoonlijke stijl. Of het nu een mini, klein, medium of groot formaat is, elke Galleria-tas is een symbool van tijdloze elegantie en Prada'sniet-aflatende toewijding aan superieure kwaliteit en design. De prijs van deze tassen is weliswaar hoog, maar voor velen is de investering in een stuk van dit iconische merk de moeite waard.

Over Prada

Prada is een invloedrijk Italiaans modehuis dat in 1913 werd opgericht door Mario Prada. Het merk begon als een kleinwaren- en lederwarenwinkel genaamd Fratelli Prada (Broeders Prada) in Milaan. Mario Prada'sontwerpen vielen op door hun uitzonderlijke kwaliteit en hij werd uiteindelijk de officiële leverancier van het Italiaanse koninklijk hof.

De werkelijke opkomst van Prada als wereldwijd bekend merk vond echter plaats onder de leiding van Mario'skleindochter, Miuccia Prada. Na het overnemen van het bedrijf in 1978, stelde Miuccia een nieuwe koers voor het merk vast, gericht op innovatief design en hoogwaardige materialen. In 1985 lanceerde ze de eerste Prada-handtas, die meteen een hit werd.

In de jaren daarna breidde Prada zijn aanbod uit met kleding, schoenen, accessoires en parfums. De minimalistische en toch luxueuze esthetiek van het merk werd een keurmerk van de moderne luxe. Prada'sinvloed is zo significant dat het merk nu synoniem staat met de hogere echelons van de modewereld.

Prada staat bekend om zijn grensverleggende ontwerpen en onconventionele benadering van mode, wat het merk een favoriet maakt bij modekenners. Naast mode, is Prada ook actief in kunst en cultuur via de Fondazione Prada, opgericht in 1993.

Het merk blijft zijn erfgoed respecteren terwijl het vooruit kijkt, en blijft iconische stukken creëren zoals de Prada Galleria-handtas, die een weerspiegeling is van het merk'stoewijding aan vakmanschap, kwaliteit en tijdloze stijl.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...