Ontdek de Bell & Ross BR-X5 Groene Lum Horloge

Bell & Ross, een prominente speler in de luxe horloge-industrie, heeft onlangs haar nieuwste creatie onthuld, de BR-X5 Green Lum. Dit horloge belichaamt de perfecte combinatie van modern design en traditioneel vakmanschap, met een vleugje innovatieve technologieën.

De BR-X5 Green Lum is een limited edition en maakt indruk met zijn unieke ontwerp en geavanceerde kenmerken. De kern van dit uurwerk is een hoogwaardig automatisch mechanisch uurwerk dat zorgt voor precisie en betrouwbaarheid. Deze motor, zichtbaar door de transparante achterkant van het horloge, biedt een indrukwekkende kijk op de interne mechanismen die de tijd met nauwkeurigheid meten.

Wat het ontwerp betreft, is het horloge geïnspireerd door de luchtvaart, een sector waarin Bell & Ross grote erkenning heeft gekregen. Een speciaal kenmerk van de BR-X5 Green Lum is zijn kast van mat zwart keramiek en Super-LumiNova®, een materiaal dat bekend staat om zijn luminescentie eigenschappen. Het horloge straalt een helder groen licht uit in het donker, waardoor het leesgemak in verschillende lichtomstandigheden wordt verhoogd.

Het horloge heeft een sportieve esthetiek met zijn oversized numerieke indexen en zijn dynamische vorm. De keramische behuizing biedt bescherming tegen krassen en draagt bij aan de duurzaamheid van het horloge. De wijzerplaat is bedekt met een anti-reflectie saffier kristal dat de leesbaarheid verbetert.

Daarnaast beschikt de BR-X5 Green Lum over een waterbestendigheid tot 100 meter diepte, wat het horloge geschikt maakt voor zowel alledaagse activiteiten als extreme sporten. Ook heeft het horloge een gangreserve van 42 uur, wat zorgt voor een ononderbroken werking.

Een ander opvallend kenmerk van de BR-X5 Green Lum is de rubberen en synthetische stoffen band. De combinatie van deze materialen zorgt voor comfort en duurzaamheid, waardoor het horloge langdurig en onder verschillende omstandigheden gedragen kan worden. Bovendien geeft de band het horloge een eigentijdse uitstraling, die perfect aansluit bij de modernistische esthetiek van het horloge.

Als limited edition-model belooft de BR-X5 Green Lum exclusiviteit aan zijn dragers. Slechts 99 exemplaren van dit meesterwerk zijn geproduceerd, waardoor het een echt verzamelobject en een symbool van prestige en verfijnde smaak wordt.

Bell & Ross heeft met de BR-X5 Green Lum opnieuw bewezen dat zij in staat zijn om innovatieve, functionele en esthetisch aantrekkelijke horloges te creëren die voldoen aan de hoge normen van de moderne consument. Deze nieuwe creatie is een perfecte weerspiegeling van het merk'stoewijding aan vakmanschap, design en technologische vooruitgang.

 

- Wat is het unieke kenmerk van de Bell & Ross BR-X5 Green Lum? Het unieke kenmerk van de BR-X5 Green Lum is zijn kast van mat zwart keramiek en Super-LumiNova®, dat een helder groen licht uitstraalt in het donker.
- Hoeveel exemplaren van de BR-X5 Green Lum zijn er geproduceerd? Er zijn slechts 99 exemplaren van de BR-X5 Green Lum geproduceerd.
- Wat is het thema waarop het ontwerp van de Bell & Ross BR-X5 Green Lum is gebaseerd? Het ontwerp van de BR-X5 Green Lum is geïnspireerd door de luchtvaart.
- Wat is de opvallende eigenschap van de band van de Bell & Ross BR-X5 Green Lum? De band van de BR-X5 Green Lum is gemaakt van rubber en synthetische stoffen, wat bijdraagt aan comfort en duurzaamheid.
- Wat is de waterbestendigheidsgraad van de Bell & Ross BR-X5 Green Lum? De BR-X5 Green Lum heeft een waterbestendigheidsgraad tot 100 meter diepte.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...