Montblanc SUMMIT - een vermomde Smartwatch

Montblanc SUMMIT - een vermomde Smartwatch

Smartwatches komen tegenwoordig misschien veel voor op de polsen van mensen, maar hun moderne esthetiek en gemengde functionaliteit werken niet zo goed voor horlogeliefhebbers zoals ik. De nieuwe Montblanc SUMMIT wijkt echter af van deze minimalistische designlijnen en het is net zo interessant voor gadgetliefhebbers als voor degenen onder u die van klassieke uurwerken houden. Beschreven als een luxe smartwatch, heeft deze schoonheid een scherm met een resolutie van 400 x 400, een licht gebogen saffierglas kap en een AMOLED-aanraakscherm.

De veelzijdige digitale metgezel is gebouwd rond een kast van 46 mm, verkrijgbaar in roestvrij staal zwart PVD, klasse vijf titanium of een tweekleurige versie, met virtuele klassieke wijzerplaten die dit aantrekkelijke ontwerp aanvullen.

De Montblanc SUMMIT wordt ook geleverd met acht verschillende bandcombinaties, van sportief-chic tot klassieke bandjes, in rubber, kalfsleer en sfumato kalfsleer, speciaal handgemaakt voor deze smartwatch. Onder de behuizing vindt u een geavanceerde Snapdragon™ Wear 2100-processor, die werkt naast het Android Wear 2.0-besturingssysteem met 512 MB RAM, om deze schoonheid draaiende te houden.

Meer dan 1.000 verschillende apps, fitness-trackingsensoren en draadloos gestreamde muziek worden bij de smartwatch geleverd en de fabrikant belooft een goede dag plezier dankzij een 300 mAh-batterij. Er is zelfs een spraakgestuurde vertaler, die vertalingen uit vele talen direct op het display van dit horloge geeft, een functie die echt nuttig zal blijken te zijn tijdens uw volgende reizen