Meindels vult Hublots Big Bang Bavaria Bronze aan

Meindels vult Hublots Big Bang Bavaria Bronze aan

Handgemaakt van prachtig hertenleer en geborduurd met interessante details, twee buitengewone armbanden vullen nu de schoonheid van het Hublot Big Bang Bavaria bronzen horloge aan.

Dit prachtige horloge is gemaakt van brons en profiteert nu van een vleugje magie met dank aan Meindl, een gerenommeerde Duitse fabrikant van lederwaren, met meer dan 330 jaar ervaring. Het resultaat van deze unieke samenwerking is onthuld in Hublot's Boutique in München, tijdens het populairste evenement van de stad, het Oktoberfest.

Dit horloge lijkt de ideale metgezel te zijn voor degenen onder u die patina, vintage ontwerpen waarderen en een passie hebben voor alles wat ouderwets is - of gewoon oud. Ik denk dat een vintage fiets en stoere kleding er precies in passen.

Terwijl we naar de prachtige galerij hieronder kijken en dagdromen over dit horloge, is het ook vermeldenswaard dat slechts 100 stuks zoals deze ooit zullen worden geproduceerd. Is het met de hand gestikte hertenmotief echt de moeite waard?

Als je hoort dat elke band gelooid en met de hand gepolijst is, waardoor elk horloge er volledig uniek uitziet, zul je het zeker nog meer waarderen. Hetzelfde geldt voor de bronzen kast, die op elk horloge een andere look lijkt te hebben, terwijl de achterkant van de kast is gemaakt van zwart keramiek, aangevuld met gouden schroeven.