Loro Piana lanceert exclusieve Ski Collectie op MR PORTER

Het Italiaanse luxe kledingmerk Loro Piana heeft een stap gezet in de wereld van wintersportkleding en heeft een ski collectie gelanceerd, exclusief beschikbaar op de toonaangevende online retailer voor herenmode, MR PORTER. Deze lijn is een showcase van Loro Piana'skenmerkende aandacht voor detail en toewijding aan kwaliteit, comfort en stijl.

De exclusieve samenwerking tussen Loro Piana en MR PORTER brengt een 22-delige capsulecollectie tot leven, bestaande uit technisch geavanceerde boven- en onderkleding, ski-jassen en -broeken, en elegante accessoires ontworpen voor de skipistes. Met harmonieuze kleurenpaletten, luxueuze stoffen en verfijnde ontwerpen biedt de collectie zowel functionaliteit als een effen elegantie die past bij de besneeuwde hellingen.

De kledingstukken zijn gemaakt met behulp van de innovatieve Storm System®-technologie van Loro Piana, die uitzonderlijke waterdichtheid en windbestendigheid waarborgt, terwijl het materiaal ademend en comfortabel blijft. De techniek involveert het toevoegen van een onzichtbare laag over de natuurlijke vezels om bescherming te bieden tegen nat weer, zonder afbreuk te doen aan de zachtheid en draagbaarheid waar Loro Piana bekend om staat.

Een pronkstuk van de collectie is de My Ski Jacket, verkrijgbaar in verschillende kleuren, die een perfecte balans biedt tussen stijl en prestatie. De jas is zo ontworpen dat hij optimaal comfort biedt bij beweging en robuust genoeg is om de elementen te trotseren. Ook het gebruik van kasjmier, een handelsmerk van Loro Piana, is prominent aanwezig in de collectie. Het wordt gebruikt in truien, petten en sjaals, wat een extra laag van luxe toevoegt aan de al indrukwekkende lijn.

Sam Lambert, de Head Buyer van MR PORTER, heeft zijn enthousiasme over de samenwerking en de lancering van de collectie uitgesproken. Hij benadrukt de unieke combinatie van high-performance gear en strak Italiaans vakmanschap die de collectie belichaamt. Volgens Lambert is deze samenwerking een illustratie van de voortdurende toewijding van MR PORTER om hun klanten exclusieve producten en ervaringen te bieden.

De Loro Piana ski collectie is niet alleen een weerspiegeling van toonaangevende mode; het is ook een ode aan de levensstijl van skiën, waarbij comfort, prestaties en stijl samenkomen om de ervaring op de piste te verbeteren. De collectie bevestigt de reputatie van Loro Piana als merk dat geen concessies doet aan kwaliteit, of het nu gaat om alledaagse kleding of gespecialiseerde sportkleding.

Voor degenen die op zoek zijn naar het toppunt van luxe en prestaties op de skihellingen, biedt deze collectie van Loro Piana op MR PORTER alles wat nodig is. Met prijzen variërend van €170 voor een gebreide muts tot €3.095 voor de technische ski-jas, is de collectie toegankelijk voor de liefhebber van hoogwaardige kleding die bereid is te investeren in superieure kwaliteit en uitzonderlijk design.

De lancering van de Loro Piana ski collectie op MR PORTER is niet alleen een belangrijk moment voor beide bedrijven maar dient ook als een inspirerende mijlpaal binnen de luxe modewereld. Het markeert de voortdurende evolutie van luxe merken in de richting van meer gespecialiseerde, niche-segmenten van de markt, en toont aan dat er een toenemende vraag is naar hoogwaardige, stijlvolle kleding voor alle aspecten van het leven, inclusief sport en vrije tijd.

Terwijl skiërs zich voorbereiden om de pistes op te gaan, biedt de Loro Piana-collectie bij MR PORTER hen de mogelijkheid om dit seizoen stijlvol en comfortabel te doen. Of het nu gaat om de verfijnde uitstraling van een kasjmier trui of de technische superioriteit van een stormbestendige ski-jas, deze collectie biedt de perfecte synergie van mode en functie.

Met de lancering van de nieuwe ski collectie vestigt Loro Piana zich stevig als een merk dat luxe en sport kan combineren, en laat het de wereld zien dat het klaar is om nieuwe terreinen te verkennen. Voor de modieuze ski-enthousiasteling belooft deze samenwerking met MR PORTER een ongeëvenaarde ervaring op de skipistes, met een kledingassortiment dat net zo indrukwekkend is als de bergtoppen zelf.

* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...