Longines Master Collection GMT - luxe in geel en roségoud

Het Zwitserse horlogemerk Longines heeft twee nieuwe uitzonderlijke uitvoeringen toegevoegd aan hun prestigieuze Master Collection. De toevoeging omvat limited edition uurwerken in zowel geel- als roségoud, gecreëerd voor liefhebbers van traditioneel vakmanschap die tegelijkertijd waardering hebben voor verfijnde technologie. Deze horloges combineren elegantie met functionaliteit in een tijdloze stijl, waarbij precisie en esthetiek hand in hand gaan.

De Master Collection GMT Limited Edition is een toonbeeld van Longines’ toewijding aan vakmanschap en hun erfenis in de horlogerie. Het ontwerp van deze modellen straalt met zijn heldere en leesbare wijzerplaten een klassiek en gestroomlijnd uiterlijk uit, terwijl de behuizingen van 18-karaat goud een luxe afwerking toevoegen. Met de introductie van deze limitatieve uitvoeringen brengt Longines een ode aan de tijdloze klasse die het merk kenmerkt.

Elk van de horloges beschikt over een uurwerk dat een tweede tijdzone aangeeft, een functie die ideaal is voor mensen die regelmatig reizen of internationale connecties onderhouden. Deze GMT-functie wordt aangeduid door een extra wijzer op de wijzerplaat, wat de gebruiker in staat stelt om eenvoudig en snel een tweede tijdzone af te lezen. De nauwkeurigheid van het horloge wordt gewaarborgd door de automatische L897-beweging, die een indrukwekkende gangreserve van 64 uur biedt.

De behuizingen van deze luxueuze horloges zijn respectievelijk vervaardigd uit geel- en roségoud, beiden in beperkte oplage. De geelgouden versie zal wereldwijd beschikbaar zijn in een oplage van slechts 150 exemplaren, terwijl de roségouden variant nog exclusiever is met slechts 50 stuks. Deze limitatie maakt de horloges tot een echte verzamelobjecten en benadrukt het unieke karakter van ieder individueel horloge uit de serie.

Het design is niet alleen gericht op luxe en exclusiviteit, maar biedt ook comfort voor de drager. Beide horloges hebben een kastdiameter van 40 mm, een ideale maat die comfortabel om de pols past. Het saffierkristal beschermt de wijzerplaat en is behandeld met een anti-reflecterende coating aan beide zijden, wat zorgt voor optimale leesbaarheid onder verschillende lichtomstandigheden. Daarnaast is de achterzijde van de kast voorzien van een transparant sapphire kristal, waardoor het fijnbewerkte binnenwerk van het uurwerk zichtbaar is.

De wijzerplaten zelf zijn een toonbeeld van klassieke schoonheid, met Romeinse cijfers en een 'barleycorn' patroon dat het oppervlak siert. De Lancet-vormige wijzers zijn subtiel en dragen bij aan de elegante uitstraling van het totaalontwerp. De datum is slim geplaatst op de 3-uur positie en voegt een extra dimensie toe aan de functionaliteit van het horloge.

Voor de dragers die hun horloge willen personaliseren, biedt Longines de mogelijkheid om te kiezen tussen een bruine of zwarte alligatorleren band. Deze banden zijn voorzien van een bijpassende gesp van 18-karaat goud, die het luxegevoel van het horloge complementeert.

Het gevoel voor detail strekt zich uit tot aan de verpakking van deze bijzondere uurwerken. Ze worden geleverd in een speciale presentatiebox, die de exclusiviteit en waarde van het horloge onderstreept. Longines heeft wederom laten zien dat ze een ongeëvenaarde standaard kunnen handhaven wat betreft het vervaardigen van luxe uurwerken, terwijl ze toch trouw blijven aan de rijke historie en waarden van het merk.

De gelimiteerde Master Collection GMT in geel- en roségoud is niet alleen een bewijs van de deskundigheid en nauwkeurigheid waarmee Longines horloges maakt, maar staat ook symbool voor een rijke traditie die al generaties lang wordt geëerd. Zowel verzamelaars als horlogeliefhebbers zullen de kans om een van deze exclusieve tijdmeesters te bezitten ongetwijfeld waarderen.

Met de release van deze unieke en beperkte editie horloges, zet Longines een standaard voor tijdloze elegantie en vakmanschap in de wereld van fijne horlogerie. Voor meer informatie of om een aankoop te overwegen, kunnen geïnteresseerden een bezoek brengen aan de officiële Longines website of geselecteerde retailers.

Longines, dankzij haar rijke historie die teruggaat tot 1832, heeft zich diep geworteld in de wereld van luxe horloges. De combinatie van traditioneel vakmanschap met de nieuwste technologieën en designinnovaties heeft het merk een gewaardeerde plek opgeleverd bij horlogeconnaisseurs en fashionistas. Het Zwitserse bedrijf, genesteld in het hart van een regio bekend om zijn horlogemakerskunst, blijft trouw aan haar missie om horloges te creëren die zowel elegant als functioneel zijn.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...