Juwelina Paris is een uniek Belgisch juwelenmerk

Juwelina Paris is een Belgisch juwelenmerk dat modern luxe opnieuw definieert door vakmanschap te combineren met geavanceerde innovatie. Het merk staat bekend om de harmonie van oneindige kleur en grenzeloze schittering die ze creëren met kostbare schatten van 925 Sterling Silver en lab-geproduceerde edelstenen.

De erfenis van deskundig savoir-faire sinds 1950 inspireert de intrigerende ontwerpen van het merk. Elk prachtig vervaardigd juweel is een kunstwerk dat met trots wordt gedragen, geliefd en voor altijd gekoesterd wordt. Juwelina Paris is momenteel verkrijgbaar bij geselecteerde retailers en wordt wereldwijd verzonden. Opgericht in 2019 door Priya Jajoo heeft het als doel betaalbare en ethische sieraden aan te bieden.

Bij Juwelina Paris geloven ze dat elke vrouw sieraden verdient die aan haar verwachtingen voldoen. Het merk biedt de kwaliteit, vakmanschap en ontwerp uit de oude luxewereld, maar ook de transparantie, toegankelijkheid en innovatie van de nieuwe tijd. Het hart van hun missie is het creëren van innovatieve en duurzame oplossingen om de milieuschade die veroorzaakt wordt door mijnbouw te voorkomen. De stenen die ze gebruiken om hun sieraden te maken, zijn lab-geproduceerd en elk stuk is gemaakt met compromisloos vakmanschap.

Het verhaal achter Juwelina Paris is uniek en gaat vier generaties terug in de edelstenenindustrie. Priya's overgrootvader begon het familiebedrijf in smaragden, terwijl haar grootvader en vader de erfenis van diamanten en andere edelstenen voortzetten. Priya was echter van plan om als deskundige op het gebied van overheidsbeleid te werken en gaf haar voorkeur om rechten te studeren. Toen ze echter zag dat haar collega's moeite hadden om ethische en betaalbare sieraden te vinden, besloot ze Juwelina Paris op te richten.

Bij Juwelina Paris geloven ze ook in de kracht van innovatie en hebben ze innovatieve steensnijtechnieken ontwikkeld om ervoor te zorgen dat elke lab-geproduceerde steen maximale schittering bereikt. Dit is een van de redenen waarom hun stukken zo helder schitteren. Creative Head, Yasmin, haalt inspiratie uit het dagelijks leven bij het ontwerpen en zorgt ervoor dat elke Juwelina Paris-creatie authentieke schittering toevoegt aan elke dagelijkse routine.

Het merk is toegewijd aan het creëren van sieraden die zowel aspirerend als haalbaar zijn en wil vrouwen sieraden bieden waar ze trots op kunnen zijn, terwijl ze tegelijkertijd de planeet en het milieu beschermen.

Juwelina Paris is een geweldig voorbeeld van ondernemerschap en toewijding aan duurzaamheid en kwaliteit in de juwelenindustrie. Het is een betaalbaar en ethisch merk dat streeft naar duurzaamheid en kwaliteit. Het merk is opgericht door vrouwen voor vrouwen en is trots op zijn ethische benadering van de juwelenindustrie en wil dit graag delen met zijn klanten en fans.

Het herdefiniëren van moderne luxe met innovatieve en duurzame sieraden is de kernmissie van Juwelina Paris. Het merk gelooft in vakmanschap, transparantie en toegankelijkheid, en streeft ernaar vrouwen sieraden te bieden waar ze trots op kunnen zijn. Hun gebruik van lab-geproduceerde edelstenen is een innovatieve en duurzame oplossing om de milieuschade die veroorzaakt wordt door mijnbouw te voorkomen. Met hun compromisloze vakmanschap en innovatieve steensnijtechnieken zorgt Juwelina Paris ervoor dat elk stuk maximale schittering bereikt.

Hoewel Juwelina Paris nog niet heeft samengewerkt met beroemdheden, heeft het merk veel liefde gekregen van de pers, waaronder Flair en Marie Claire. Als je geïnteresseerd bent in Juwelina Paris, kun je contact opnemen om het kantoor te bezoeken en de juwelen te bekijken. Dit is een geweldige kans om hun prachtige sieraden te bewonderen en meer te leren over de ethische en duurzame benadering van het merk.

Juwelina Paris is ook beschikbaar op de KBC-app in bepaalde locaties en zal na 22 april landelijk beschikbaar zijn in België. Het is een Belgisch merk dat wereldwijd verkoopt en momenteel een geweldige match heeft in België, Nederland en het VK.

Als je op zoek bent naar sieraden die zowel aspirerend als haalbaar zijn en die ook rekening houden met onze planeet en het milieu, dan is Juwelina Paris het merk voor jou. Hun prachtig ontworpen sieraden voegen een kenmerkende vrouwelijke en verfijnde esthetiek toe aan elke dagelijkse routine en zijn kunstwerken die met trots gedragen kunnen worden en voor altijd gekoesterd kunnen worden.

Bezoek Website
Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...