Fashion Club 70 gaat verder onder leiding van Miguel en Gregory Dheedene

Luc Dheedene, de oprichter van Fashion Club 70, heeft onlangs de leiding van het bedrijf overgedragen aan zijn twee zonen, Miguel en Gregory Dheedene. Het modebedrijf, opgericht in 1970, is gevestigd in Antwerpen en heeft meer dan vijftig jaar ervaring in de mode-industrie. Het richt zich voornamelijk op de productie en distributie van kleding voor dames en heren en verdeelt meer dan vijftig luxe- en middensegmentmerken in de Benelux.

Naast de activiteiten als mode distributeur, heeft Fashion Club 70 ook geïnvesteerd in retailactiviteiten, waaronder monobrandstores voor Liu Jo en 7 For All Mankind en multibrandluxeboetieken zoals Verso Antwerpen en Verso Knokke. Daarnaast heeft het bedrijf ook uitgebreid naar de hospitalitysector met de introductie van de Antwerpse bars Mattherhörn en Mattherhörn Sud, en de roomijsformule Gelato Giuliano. Recent is er nog een nieuw concept bijgekomen: Blueness, een culinaire samenwerking tussen Fashion Club 70 en Sergio Herman.

Naast hun plannen voor internationale groei en duurzaamheid, hebben Miguel en Gregory Dheedene ook aangegeven dat ze een sterke focus hebben op het ondersteunen van lokale gemeenschappen en het stimuleren van talent. Ze willen jonge ontwerpers ondersteunen en hen de kans geven om hun creativiteit en talenten te laten zien. Op deze manier wil Fashion Club 70 bijdragen aan een meer rechtvaardige en duurzame mode-industrie.

De overname van Fashion Club 70 door de broers Dheedene is een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van het bedrijf en toont aan dat er nog steeds kansen zijn voor groei en ontwikkeling in de mode-industrie, zelfs voor bedrijven met een lange geschiedenis en gevestigde reputatie. Fashion Club 70 heeft door de jaren heen samengewerkt met enkele grote namen uit de mode-industrie, waaronder Pierre Balmain, Christian Lacroix en Thierry Mugler. Het bedrijf staat bekend om zijn hoogwaardige kledinglijnen en heeft een trouwe klantenkring opgebouwd.

Naast de plannen van de nieuwe eigenaren heeft Fashion Club 70 in het verleden al stappen gezet op het gebied van duurzaamheid. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld al een aantal collecties geproduceerd met duurzame materialen en is actief bezig met het verminderen van afval en het verlagen van de ecologische voetafdruk van de productieprocessen. Met de toename van het bewustzijn rondom duurzaamheid in de mode-industrie, kunnen de nieuwe eigenaren van Fashion Club 70 deze ontwikkelingen voortzetten en uitbreiden. 

Al met al lijkt de toekomst van Fashion Club 70 onder leiding van de broers Dheedene rooskleurig. De overname van Fashion Club 70 door de broers Dheedene is een belangrijke ontwikkeling in de Belgische mode-industrie en kan dienen als inspiratiebron voor jonge ontwerpers en ondernemers.

Over Fashion Club 70

Fashion Club 70 is een modebedrijf gevestigd in Antwerpen, België en werd opgericht in 1970. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie en distributie van dames- en herenkleding en verdeelt meer dan vijftig luxe- en middensegmentmerken in de Benelux.

In de afgelopen jaren heeft Fashion Club 70 zijn activiteiten uitgebreid naar de hospitalitysector. Zo hebben ze onder meer de Antwerpse bars Mattherhörn en Mattherhörn Sud en de roomijsformule Gelato Giuliano geïntroduceerd. Ook hebben ze geïnvesteerd in retailactiviteiten, zoals het openen van monobrandstores voor Liu Jo en 7 For All Mankind en de multibrandluxeboetieken Verso Antwerpen en Verso Knokke.

Fashion Club 70 heeft door de jaren heen samengewerkt met bekende modeontwerpers waaronder Pierre Balmain, Christian Lacroix en Thierry Mugler en heeft een gevestigde reputatie opgebouwd in de Belgische mode-industrie. Het bedrijf heeft een sterke aanwezigheid in Europa, Azië en het Midden-Oosten en is actief in meer dan twintig landen. Het bedrijf staat bekend om zijn hoogwaardige kledinglijnen en heeft een trouwe klantenkring opgebouwd.

De Fashion Club 70 heeft zich ook ingezet voor duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld al een aantal collecties geproduceerd met duurzame materialen en is actief bezig met het verminderen van afval en het verlagen van de ecologische voetafdruk van de productieprocessen. 

Bezoek Website
Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...