Luxe en exclusiviteit van de Bulgari Serpenti Misteriosi Intrecciati

De Bulgari Serpenti Misteriosi Intrecciati, een exclusief juweel in de vorm van een uurwerk dat kunst en tijd bevrijdt van hun traditionele grenzen, is hier het bewijs van.

Vanaf de eerste blik op de Bulgari Serpenti Misteriosi Intrecciati is het duidelijk dat dit horloge veel meer is dan een eenvoudig tijdsinstrument. Het is een artistiek meesterwerk, waarin Bulgari'sItaliaanse erfgoed en het erfgoed van de Romeinse sieradenkunst naadloos samenkomen. Gedreven door de iconische serpentijnse stijl van Bulgari, wordt dit horloge gekenmerkt door een dubbele spiraalarmband die gracieus rond de pols kronkelt, als een slang in volle glorie.

Het meest in het oog springende kenmerk van de Bulgari Serpenti Misteriosi Intrecciati zijn zonder twijfel de diamanten en saffieren waarmee het horloge versierd is. Deze edelstenen zijn handgeslepen en -gezet door deskundige ambachtslieden van Bulgari, in een proces dat weken en soms maanden in beslag kan nemen. Het resultaat is een horloge dat schittert met iedere beweging van de drager, als een momentopname van de sterrenhemel.

De Bulgari Serpenti Misteriosi Intrecciati is niet alleen een sieraad, maar ook een technologisch wonder. Het beschikt over een betrouwbaar Zwitsers quartz uurwerk dat met precisie de tijd bijhoudt. De 18-karaats witgouden kast en de robuuste krasbestendige saffierkristallen zorgen voor duurzaamheid en langdurige schoonheid.

Net als bij alle Bulgari-producten wordt er veel nadruk gelegd op service en onderhoud. Eigenaars van een Bulgari Serpenti Misteriosi Intrecciati hebben recht op een uitgebreide garantie en kunnen voor diensten en reparaties terecht bij Bulgari-winkels en -servicecentra wereldwijd. Bovendien biedt Bulgari persoonlijke opties aan, zoals gravures en aangepaste edelsteensets, waardoor elke Serpenti Misteriosi Intrecciati een uniek stuk kan worden.

De prijs van dit exclusieve horloge weerspiegelt de hoge kwaliteitsstandaard en het vakmanschap dat door Bulgari wordt geleverd. Hoewel de kostprijs van de Serpenti Misteriosi Intrecciati varieert afhankelijk van de specifieke configuratie, kan men verwachten dat deze rond de € 800.000 ligt. Dit maakt het een aanzienlijke investering, maar gezien de zeldzaamheid, de esthetische waarde en de ongelooflijke details van dit horloge is het een investering die de moeite waard is voor verzamelaars en liefhebbers van luxe horloges.

Een dergelijk exclusief stuk verdient uiteraard een even bijzondere verpakking. De Bulgari Serpenti Misteriosi Intrecciati wordt geleverd in een luxe houten doos, die net zo kunstig is ontworpen als het horloge zelf. Deze behuizing biedt optimale bescherming voor het uurwerk en completeert de uitzonderlijke Bulgari-ervaring.

Bulgari'straditie van serpenti-ontwerpen gaat terug tot de jaren '40 van de vorige eeuw. Het merk heeft door de jaren heen talloze variaties op de Serpenti-stijl uitgebracht, maar de Serpenti Misteriosi Intrecciati vertegenwoordigt een hoogtepunt in deze collectie. Door zijn sublieme mix van luxe materialen, vakmanschap en artistieke expressie, biedt de Bulgari Serpenti Misteriosi Intrecciati een onvergetelijke ervaring van tijdmeting.

 

- Ontdek de Luxe en Exclusiviteit van de Bulgari Serpenti Misteriosi Intrecciati
- Duik in de wereld van luxe horloges met de unieke Bulgari Serpenti Misteriosi Intrecciati, een meesterwerk van esthetiek en precisie.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...