Zaterdag - 28 Jan 2023

Aanmelden

Hublot zet het allemaal in perspectief met Fame vs. Fortune

Hublot zet het allemaal in perspectief met Fame vs. Fortune

Roem en fortuin gaan heel goed samen, toch? Dat is wat de briljante mensen bij Hublot waarschijnlijk overwogen toen ze hun op één na beste horloge ontwierpen. De gerenommeerde Zwitserse horlogemakers hebben onlangs de handen ineen geslagen met straatartiesten Hush en Tristan Eaton om de prachtige kunstijdstukken in beperkte oplage te onthullen die we hier zien.

Hush vertegenwoordigt Fame, symboliseert de gevoeligheid van de westkust, terwijl Tristian Eaton Fortune vertegenwoordigt, belichaamt een East Coast-mentaliteit, met een speciaal evenement in Lightbox Studios in New York als een zeer goede manier om te pronken met deze nieuwe prachtige horloges en de hele wereld duidelijk te maken dat roem en fortuin roept. Om West Coast "Fame" te vertegenwoordigen, heeft Hush de Spirit of Big Bang West Coast Ceramic Black and White geïntroduceerd voor Hublot.

Het opvallende uurwerk pronkt met een unieke achterkant van de kast, versierd met een zwart-wit vrouwenportret, evenals een skeletvormige wijzerplaat omhuld door een witte keramische ring.

Aan de andere kant zijn de "Fortune" -invloeden van Tristan Eaton aan de oostkust vrij duidelijk als je eenmaal een glimp opvangt van het Classic Fusion Bronze horloge (hierboven afgebeeld) met geborsteld brons en gepolijste vergulde applicaties.

De achterkant van de kast toont een mengeling van motieven die doen denken aan Wall Street en het fortuin dat er gewoonlijk mee gepaard gaat. 


Hublot zet het allemaal in perspectief met Fame vs. Fortune