Hublot brengt Classic Fusion Bol dOr Mirabaud 2014 uit

Als onderdeel van de viering van de 76e jaarlijkse Bol d'Or Mirabaud,'s werelds meest prestigieuze regatta aan het meer en een evenement met Hublot als officiële tijdwaarnemer, brengt de veelgeprezen Zwitserse luxe horlogemaker een limited edition Classic Fusion Chronograph uit. Het nieuwe horloge is erg elegant, maar een vleugje sportiviteit waar Hublot om bekend staat om zijn stukken mee te doordrenken.
Het uurwerk is gemaakt van hoogwaardige materialen die met grote vaardigheid zijn gemengd tot iets echt geweldigs. Het is ingekapseld in stevig en lichtgewicht titanium en heeft ook een wijzerplaat en bezel van koolstofvezel, terwijl de band is gemaakt van koolstofvezel dat op zwart rubber is genaaid. Dit maakt het stuk zowel sterk als comfortabel om te dragen, terwijl het ook een nogal sportieve, moderne look heeft.
Hublot is een merk dat „altijd dicht bij de zeilwereld is geweest”, aldus de CEO, Ricardo Guadalupe, en de sportwereld in het algemeen, zouden we eraan kunnen toevoegen (als je naar het WK kijkt, weet je zeker waarom). Het is dus geen verrassing dat het merk hier is op dit première-evenement. Slechts 76 genummerde horloges worden uitgebracht als onderdeel van deze serie, elk met „76 ème édition BOL D'OR Mirabaud” gegraveerd op de achterkant.