Hublot Classic Fusion Chronograph - Limited Edition Bol d'Or Mirabaud 2019

Als onderdeel van de viering van de 76e jaarlijkse Bol d'Or Mirabaud, 's werelds meest prestigieuze regatta aan het meer en een evenement waar Hublot als officiële tijdwaarnemer optreedt, lanceert de gerenommeerde Zwitserse luxe horlogemaker een limited edition Classic Fusion Chronograph. Dit nieuwe horloge straalt elegantie uit, maar heeft ook een vleugje sportiviteit waar Hublot bekend om staat.

Het uurwerk is vervaardigd van hoogwaardige materialen die met uiterste vakmanschap zijn gecombineerd tot iets werkelijk prachtigs. Het horloge is gehuisvest in een stevige en lichtgewicht titanium kast, met een wijzerplaat en lunette van koolstofvezel. De band is gemaakt van koolstofvezel die is gestikt op zwart rubber. Hierdoor is het horloge zowel sterk als comfortabel om te dragen, terwijl het ook een sportieve en moderne uitstraling heeft.

Hublot heeft altijd nauwe banden gehad met de zeilwereld, aldus CEO Ricardo Guadalupe, en ook met de sportwereld in het algemeen. Het is dan ook geen verrassing dat het merk aanwezig is bij dit belangrijke evenement. Er worden slechts 76 genummerde horloges uitgebracht als onderdeel van deze serie, elk met de gravure "76 ème édition BOL D'OR Mirabaud" op de achterkant.

Met uitdagende weersomstandigheden zal deze nieuwste editie van de Bol d'Or ons lang bijblijven, net zoals het limited edition horloge dat Hublot heeft onthuld ter ere van deze uitzonderlijke race.

De Bol d'Or Mirabaud is de belangrijkste binnenlandse zeilregatta ter wereld, met ongeveer 500 boten die een parcours van 125 km afleggen. De onvoorspelbare winden van het Meer van Genève maken dit een technische wedstrijd voor zowel amateurs als ervaren zeilers. Als officiële tijdwaarnemer van de competitie sinds 2013 heeft Hublot een limited en genummerde editie uitgebracht, de Classic Fusion Chronograph "Bol d'Or Mirabaud 2019", speciaal gemaakt voor de 81e editie van de race.

Het horloge heeft een gepolijste satijnen titanium kast van 45 mm met een schroef-in lunette. De grijze wijzerplaat in combinatie met de diepblauwe bicompax-tellers herinneren aan de kleuren van het Frans-Zwitserse meer. Dit maritieme decor vormt de achtergrond voor de tijdweergave en de kortetijdsmeting, allemaal aangedreven door het HUB 1143-kaliber met een trillingsfrequentie van 28.800 oscillaties per uur. Het automatische chronograafuurwerk biedt een gangreserve van ongeveer 42 uur.

De achterkant van de kast is gemaakt van hetzelfde materiaal als de kast zelf en is voorzien van het logo "Limited Edition 81NUM". Het horloge wordt geleverd met een blauwe rubberen band met een grijze technische stof, die wordt bevestigd met een vouwsluiting voor extra veiligheid.

Beperkt tot 81 stuks, werd de Classic Fusion Chronograph "Bol d'Or Mirabaud 2019" uitgereikt aan de winnaars van de Bol d'Or Challenge, de Bol de Vermeil Challenge en de ACVL-SRS Trophy.

De Bol d'Or Mirabaud-regatta is een spannend evenement met een rijke geschiedenis en trekt elk jaar duizenden enthousiaste zeilliefhebbers. Het is een technisch uitdagende race vanwege de wispelturige windomstandigheden op het Meer van Genève. De deelnemers, zowel amateurs als ervaren zeilers, moeten hun vaardigheden en strategieën aanscherpen om de competitie voor te blijven en de felbegeerde overwinning te behalen.

Hublot, als officiële tijdwaarnemer van de Bol d'Or Mirabaud, heeft een sterke band met de zeilwereld en heeft zijn expertise op het gebied van horlogemaken gecombineerd met de opwinding en het avontuur van het zeilen. De limited edition Classic Fusion Chronograph "Bol d'Or Mirabaud" weerspiegelt deze synergie perfect.

Met zijn prachtige ontwerp en technische precisie is het horloge een eerbetoon aan de geest van de regatta. Het strakke en sportieve uiterlijk, gecombineerd met de hoogwaardige materialen en vakmanschap, maken het een waardevol verzamelobject voor horlogeliefhebbers en zeilfanaten over de hele wereld.

Elk horloge uit de limited edition-serie is genummerd en draagt het gravure van "76 ème édition BOL D'OR Mirabaud". Dit maakt elk exemplaar uniek en exclusief, een symbool van de verbondenheid met dit prestigieuze zeilevenement.

Hublot blijft de wereld verbazen met zijn innovatieve horloges en de Classic Fusion Chronograph "Bol d'Or Mirabaud" is daarop geen uitzondering. Het is een eerbetoon aan de passie, het vakmanschap en de vastberadenheid die nodig zijn in de wereld van het zeilen en een viering van de tijdloze schoonheid van zowel de regatta als het horloge zelf.

Over Bol d'Or Mirabaud

De Bol d'Or Mirabaud is een legendarische zeilregatta die jaarlijks plaatsvindt op het Meer van Genève, tussen Zwitserland en Frankrijk. Het evenement staat bekend als de belangrijkste binnenlandse zeilwedstrijd ter wereld en trekt deelnemers van over de hele wereld aan.

De regatta, opgericht in 1939, dankt zijn naam aan de "Bol d'Or", een zilveren bokaal die wordt uitgereikt aan de winnaar van de race. De Mirabaud Group, een Zwitserse bank, is al sinds 2005 de hoofdsponsor van het evenement, wat heeft geleid tot de huidige naam van de regatta: de Bol d'Or Mirabaud.

De race wordt gekenmerkt door zijn uitdagende parcours van 123 kilometer, dat begint en eindigt in Genève. De deelnemers navigeren door de grillige winden van het Meer van Genève en worden geconfronteerd met tactische uitdagingen en snelle veranderingen in de omstandigheden. Het is een test van vaardigheid, strategie en uithoudingsvermogen voor zowel amateurs als professionele zeilers.

De Bol d'Or Mirabaud heeft een unieke sfeer, met honderden boten die samen racen en toeschouwers die langs de oevers van het meer verzamelen om het spektakel te aanschouwen. Het evenement trekt niet alleen zeilliefhebbers, maar ook mensen die de opwinding en de schoonheid van het zeilen willen ervaren.

Hublot, de wereldberoemde Zwitserse horlogemaker, is sinds 2013 de officiële tijdwaarnemer van de Bol d'Or Mirabaud. Als eerbetoon aan deze samenwerking brengt Hublot regelmatig limited edition horloges uit, die het unieke karakter en de spanning van de regatta weerspiegelen. Deze horloges combineren technische precisie met een verfijnd ontwerp, en ze worden gewaardeerd door zowel zeilliefhebbers als horlogeverzamelaars.

De Bol d'Or Mirabaud blijft een hoogtepunt in de zeilwereld, waarbij de deelnemers hun vaardigheden en doorzettingsvermogen op de proef stellen in een uitdagende omgeving. Het evenement draagt bij aan de rijke maritieme tradities van het Meer van Genève en blijft een onvergetelijke ervaring voor zowel deelnemers als toeschouwers.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...