Zaterdag - 28 Jan 2023

Aanmelden

Cara Delevingne toont Mulberry handtassencollectie in Claridge

Cara Delevingne toont Mulberry handtassencollectie in Claridge

Cara Delevingne is geen onbekende in het werken als ontwerper en heeft onlangs een hele lijn handtassen voor Mulberry gemaakt. Nu brengt ze nog een reeks promotieafbeeldingen uit voor de collectie, onderdeel van de herfstline-up van het merk 2014. Gemaakt in de Claridge's in Londen, als onderdeel van een samenwerking met het wereldberoemde hotel, tonen de afbeeldingen het Britse supermodel met de handtassen die ze heeft gemaakt.

Ook verschijnen wat Delevingne viervoeters lijken te zijn, net als in de vorige presentatie die afgelopen februari werd gemaakt. Wat deze handtassen echt bijzonder maakt, is het feit dat ze worden geleverd met afneembare bandjes, wat betekent dat ze gemakkelijk kunnen worden omgezet in rugzakken - iets dat het casual karakter en de veelzijdigheid van de hele collectie illustreert. Voor een elegantere look kun je er natuurlijk voor kiezen om ze gewoon in de hand te houden of over de schouder te dragen. Bij deze gelegenheid werd ook een film uitgebracht van Delevingne in de werkplaats, waarin ze haar vaardigheden als naaister liet zien.

Het supermodel zou sterk betrokken zijn bij het ontwerp en de ontwikkeling van de collectie met haar naam, zelfs een bezoek aan Mulberry-fabrieken en archieven om echt een idee te krijgen van waar het merk over ging, met deze afbeeldingen als een soort bevestiging.