Hublot en Berluti creëren het iconisch horloge Unico Berluti Cold Brown

Hublot en Berluti hebben opnieuw de handen ineengeslagen om een ​​speciale editie van de iconische Big Bang Unico chronograaf te creëren. Het resultaat is de prachtige Hublot Big Bang Unico Berluti Cold Brown, een horloge dat is ontworpen door Kris Van Assche, de creatief directeur van Berluti. Slechts 100 stuks van deze exclusieve editie zullen worden geproduceerd.

Het horloge wordt geleverd in een elegante kist, ondertekend door de twee huizen, en maakt deel uit van een zeer beperkte serie. De Hublot Big Bang Unico Berluti Cold Brown is geïnspireerd door het verleden en heeft een prachtige Cold Brown patina, gecreëerd door Kris Van Assche, die wordt aangevuld met glacé om verschillende bruintinten subtiel te laten zien.

Het horloge pronkt met het iconische Venezia-leer van Berluti en is bedoeld om ieders aandacht te trekken. De wijzerplaat van de Big Bang Unico is ingekapseld tussen twee stukken saffierglas, terwijl de versnellingen van het complexe Unico-uurwerk zichtbaar zijn door de wijzerplaat en de achterkant van de kast. Het MHUB1242-kaliber zit in een behuizing van 45 millimeter, met een flyback-functie en een gangreserve van 72 uur.

Het horloge heeft een bezel van hetzelfde Venezia-leer in een prachtige Cold Brown patina, wat een geheel nieuwe conceptie vereiste. De horlogeband is een samensmelting van patinaleer en rubber en kan een kwestie van smaak zijn.

De Hublot Big Bang Unico Berluti Cold Brown is een prachtig stuk dat de meesterlijke touch van Hublot-horlogespecialisten combineert met de visie van creatief directeur Kris Van Assche. Het horloge is exclusief en perfect voor verzamelaars die op zoek zijn naar een uniek en opvallend uurwerk.

De Hublot Big Bang Unico Berluti Cold Brown is niet alleen een prachtig uurwerk, maar ook een technisch meesterwerk. Het Unico-uurwerk is een van de meest complexe chronograaf uurwerken op de markt en heeft een flyback-functie waardoor de stopwatch in één beweging kan worden gereset. Het uurwerk heeft ook een gangreserve van 72 uur, waardoor het horloge enkele dagen kan blijven functioneren zonder te worden gedragen of opgewonden.

Het Venezia-leer dat is gebruikt voor de kast, de bezel en de horlogeband, is van de hoogste kwaliteit en wordt met de hand bewerkt door de ambachtslieden van Berluti. Het kiezen van het juiste leer voor de verschillende onderdelen van het horloge was een lang en uitdagend proces, maar het resultaat is een prachtig en harmonieus geheel.

Het horloge is een combinatie van innovatieve technologie en vakmanschap van de hoogste kwaliteit en biedt de eigenaar een exclusieve en unieke ervaring. De Hublot Big Bang Unico Berluti Cold Brown is het perfecte horloge voor degenen die op zoek zijn naar iets dat niet alleen stijlvol en mooi is, maar ook functioneel en betrouwbaar.

De prijs van dit exclusieve uurwerk is nog niet bekendgemaakt, maar het is duidelijk dat het een hoog prijskaartje zal hebben gezien de exclusiviteit en de hoogwaardige materialen en technologie die in het horloge zijn verwerkt. Het is echter zeker de investering waard voor verzamelaars die op zoek zijn naar een uniek en opvallend uurwerk van de hoogste kwaliteit.

  • Model: Hublot Big Bang Unico Berluti Cold Brown
  • Kast: 45 mm, bruin leer met koude bruine patina en glacé afwerking
  • Bezel: Bruin leer met koude bruine patina en glacé afwerking
  • Wijzerplaat: Bruin Berluti-leder met rhodium-plated appliques en wijzers
  • Kristal: Saffierglas met antireflecterende coating
  • Uurwerk: Hublot HUB1242 UNICO kaliber, automatisch uurwerk met chronograaf en flyback-functie
  • Gangreserve: 72 uur
  • Waterdichtheid: 100 meter (10 bar)
  • Horlogeband: Bruin Berluti-leder met rubberen voering en koude bruine patina


De Hublot Big Bang Unico Berluti Cold Brown is een technisch geavanceerd horloge dat is uitgerust met het Hublot HUB1242 UNICO kaliber, een automatisch uurwerk met chronograaf en flyback-functie. Het horloge heeft een gangreserve van 72 uur en is waterdicht tot 100 meter (10 bar).

De kast van het horloge is gemaakt van bruin leer met een koude bruine patina en een glacé afwerking. De bezel is ook gemaakt van hetzelfde bruine leer met koude bruine patina en glacé afwerking. De wijzerplaat van het horloge is gemaakt van bruin Berluti-leder met rhodium-plated appliques en wijzers en is ingekapseld tussen twee stukken saffierglas met antireflecterende coating.

Het horloge heeft een bruin Berluti-lederen horlogeband met een rubberen voering en koude bruine patina. De combinatie van het Berluti-leder en rubber biedt niet alleen een opvallend uiterlijk, maar ook comfort tijdens het dragen.

De Hublot Big Bang Unico Berluti Cold Brown is een uniek uurwerk dat technologie en vakmanschap combineert om een ​​prachtig, functioneel en betrouwbaar horloge te creëren. Het horloge is bedoeld voor degenen die op zoek zijn naar exclusiviteit en stijl, en is een perfecte aanvulling op elke verzameling van luxe horloges.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...