Het prachtige Raymond Weil Freelancer Piper Watch

Raymond Weil heeft samengewerkt met vliegtuigproducent Piper Aircraft om de Raymond Weil Freelancer Piper te ontwerpen, een prachtig pilotenhorloge. Het horloge is uitgerust met verschillende vliegtuig geïnspireerde elementen, zoals de subsecondenwijzerplaat op 9 uur, die lijkt op de hoogte-indicator van het dashboard van een vliegtuig, en de handset die de rotorbladen aan de voorkant van het vliegtuig weergeeft.

De Raymond Weil Freelancer Piper heeft een slanke kast van 45 mm diameter, gemaakt van staal en titanium en bevat een RW5020 chronograaf en een GMT-complicatie. De tachymeterring rond het AR-gecoate saffierglas vult de GMT-complicatie prachtig aan.

Dit horloge wordt geproduceerd in een beperkte oplage van slechts 1.500 stuks en is gericht op mensen die graag vliegen. Voor de prijs van €3.495 krijgen kopers ook een model van een Piper-vliegtuig van het merk Raymond Weil. Het horloge zal pas in het vroege najaar beschikbaar zijn voor aankoop.

Raymond Weil is een Zwitsers horlogemerk dat bekend staat om zijn luxueuze en elegante uurwerken. De samenwerking met Piper Aircraft heeft geleid tot de creatie van een speciaal pilotenhorloge met de naam Raymond Weil Freelancer Piper. Dit horloge heeft verschillende kenmerken die geïnspireerd zijn op vliegtuigen, waaronder een subsecondewijzerplaat op 9 uur die lijkt op de hoogte-indicator op het dashboard van een vliegtuig, en een handset die de rotorbladen aan de voorkant van een vliegtuig weergeeft.

Het uurwerk is verpakt in een slanke kast met een diameter van 45 mm, gemaakt van zowel staal als titanium en huisvest een RW5020 chronograaf. De GMT-complicatie wordt aangevuld door de tachymeterring rond het AR-gecoate saffierglas. Het horloge is geproduceerd in een beperkte oplage van slechts 1.500 stuks en wordt geleverd met een model van een Piper-vliegtuig van het merk Raymond Weil.

Het Raymond Weil Freelancer Piper-horloge is beschikbaar voor €3.495 en zal vanaf het vroege najaar verkrijgbaar zijn. Het is een horloge dat gericht is op vliegliefhebbers, maar ook zeker aantrekkelijk is voor andere horlogeliefhebbers vanwege het unieke ontwerp en de hoogwaardige materialen en mechanische onderdelen.

Het uurwerk heeft een gangreserve van 46 uur en is waterbestendig tot 100 meter. De zwarte wijzerplaat heeft zilverkleurige indexen en handen, en de rode details op de wijzerplaat en de rubberen band geven het horloge een sportieve uitstraling. Het horloge wordt geleverd met een zwarte rubberen band en een titanium vouwsluiting met dubbele drukknop. Naast de standaarduitvoering is er ook een versie met een stalen kast en een blauwe wijzerplaat verkrijgbaar.

Raymond Weil, opgericht in 1976, is een familiebedrijf dat bekend staat om zijn elegante en kwalitatief hoogwaardige horloges. Het merk heeft een sterke band met de muziekwereld en heeft samengewerkt met verschillende artiesten en organisaties, waaronder de Britse muziekprijs BRIT Awards. Het merk heeft ook verschillende collecties geïnspireerd op de luchtvaart, waaronder de Freelancer Piper en de Freelancer RW1212.

Raymond Weil Freelancer Piper

De Raymond Weil Freelancer Piper heeft een kast van 45 mm in diameter, gemaakt van staal en titanium. Het horloge heeft een AR-gecoat saffierglas en een tachymeterring. Het uurwerk is voorzien van een RW5020 chronograaf met GMT-complicatie en subsecondenwijzerplaat op 9 uur. De wijzerplaat is in de kleur zwart en bevat op vliegtuigen geïnspireerde details, zoals de rotorbladen aan de voorkant van het vliegtuig op de wijzers en de hoogte-indicator op de subsecondenwijzerplaat.

Het horloge is uitgerust met het automatische RW5020 uurwerk en heeft een gangreserve van 46 uur. Het heeft een waterbestendigheid van 100 meter en wordt geleverd met een stalen en titanium band met een vouwsluiting. Het horloge heeft een diameter van 45 mm en heeft een tachymeterring rond het AR-gecoate saffierglas. Het heeft een subsecondenwijzerplaat op 9 uur die lijkt op de hoogte-indicator van een vliegtuigdashboard, en een handset die de rotorbladen aan de voorkant van een vliegtuig weergeeft. Het horloge wordt geleverd met een model van een Piper-vliegtuig van het merk Raymond Weil en is geproduceerd in een beperkte oplage van slechts 1.500 stuks.

 • Model: Raymond Weil Freelancer Piper Limited Edition
 • Referentienummer: 7730-STC-PPL201
 • Uurwerk: RW5020 automatisch chronograaf uurwerk
 • Gangreserve: 46 uur
 • Functies: uren, minuten, seconden, datum, chronograaf, GMT
 • Kast: roestvrij staal en titanium, diameter van 45 mm, waterdicht tot 100 meter
 • Glas: anti-reflecterend saffierglas
 • Wijzerplaat: zwart, met Piper Aircraft logo op 6 uur positie en Piper handtekening op sub-dial bij 9 uur positie
 • Sub-dials: chronograaf seconden bij 3 uur positie, chronograaf 30 minuten bij 12 uur positie, GMT sub-dial bij 6 uur positie, kleine seconden bij 9 uur positie
 • Bezel: Tachymeter schaal op zwarte ring, titanium inzetstukken bij 12 uur en 6 uur posities
 • Armband: zwart lederen band met blauwe stiksels, roestvrijstalen vouwsluiting met dubbele drukknop
 • Beperkte oplage: 1.500 stuks
 • Prijs: €3.495

Bezoek Website
Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...