De Turbine Pilot-collectie, door Perrelet

Perrelet's Turbine Pilot-collectie betreedt het rijk van het circulaire schuifregelmechanisme voor de luchtvaart. Deze horloges worden geleverd in een roestvrijstalen of stalen zwarte PVD-kast van 48 mm x 13,6 mm, met een AR-gecoat saffierglas, een achterkant van het saffierkristal display en zijn waterbestendig tot 50 meter.

De kroon op 3 uur activeert de bidirectionele roterende wijzerplaatring, waarbij de tijd wordt ingesteld met een geïntegreerde kroon om 9 uur. Het uurwerk is een automatisch P-331-kaliber, in eigen huis ontwikkeld door Perrelet, versierd met 21 juwelen en beats bij 28.800 vph, met een gangreserve van 40 uur.

De zwarte wijzerplaat is voorzien van 12 titanium bladen en heeft lichtgevende witte uurmarkeringen, evenals vier toegepaste Arabische cijfers. De achtergrond is geel en zwart. Het Perrelet Turbine Pilot horloge geleverd met een zwarte rubberen of kalfsleren band met contrasterende grijze stiksels en een stalen of stalen zwarte PVD-gesp.

De Turbine Pilot-collectie is ontworpen met het oog op de luchtvaart en heeft een uniek circulair schuifregelmechanisme. Elk horloge in de collectie wordt geleverd in een kast van roestvrij staal of staal met zwarte PVD-coating, met een diameter van 48 mm en een dikte van 13,6 mm. Het horloge heeft een saffierglas dat behandeld is met een anti-reflecterende coating, een achterkant van saffierkristal en is waterdicht tot 50 meter.

Het uurwerk is voorzien van het in-house ontwikkelde automatische P-331 kaliber, versierd met 21 juwelen en klopt met 28.800 trillingen per uur. Het heeft een gangreserve van 40 uur. De zwarte wijzerplaat is voorzien van 12 titanium bladen en heeft lichtgevende witte uurmarkeringen en vier toegepaste Arabische cijfers. De wijzerplaat wordt geaccentueerd door een gele en zwarte achtergrond.

Om de tijd in te stellen wordt gebruik gemaakt van de kroon op de 3 uur, die de bidirectionele roterende wijzerplaatring activeert. De tijd kan vervolgens worden aangepast met de geïntegreerde kroon om 9 uur.

Het Perrelet Turbine Pilot horloge wordt geleverd met een zwarte rubberen of kalfsleren band met contrasterende grijze stiksels en een stalen of stalen zwarte PVD-gesp.

De Turbine Pilot-collectie van Perrelet is geïnspireerd op het circulaire schuifregelmechanisme dat in de luchtvaart wordt gebruikt. De horloges hebben een roestvrijstalen of stalen zwarte PVD-kast van 48 mm x 13,6 mm met een AR-gecoat saffierglas en zijn waterbestendig tot 50 meter. De kroon van het horloge bevindt zich op de 3 uur-positie en activeert de bidirectionele roterende wijzerplaatring, waarbij de tijd wordt ingesteld met een geïntegreerde kroon op 9 uur.

Het uurwerk is een automatisch P-331-kaliber, ontwikkeld door Perrelet zelf, en heeft 21 juwelen. Het klopt met 28.800 vph en heeft een gangreserve van 40 uur. De zwarte wijzerplaat heeft 12 titanium bladen en lichtgevende witte uurmarkeringen, evenals vier toegepaste Arabische cijfers. Het horloge wordt geleverd met een zwarte rubberen of kalfsleer band met contrasterende grijze stiksels en een stalen of stalen zwarte PVD-gesp.

De Turbine Pilot-collectie is een unieke en innovatieve toevoeging aan de collectie van Perrelet en biedt zowel een prachtig design als de nieuwste technologieën en materialen. Het horloge is perfect voor liefhebbers van de luchtvaart en voor degenen die op zoek zijn naar een opvallend en opvallend uurwerk.

Perrelet's Turbine Pilot-collectie omvat verschillende modellen met subtiele verschillen in design en functies. Enkele van de modellen in deze collectie zijn:

 1. Turbine Pilot A1050/1: Een zwart PVD-stalen model met een zwarte wijzerplaat en geel gekleurde turbinebladen.
 2. Turbine Pilot A1050/2: Een roestvrijstalen model met een zwarte wijzerplaat en oranje gekleurde turbinebladen.
 3. Turbine Pilot A1050/3: Een zwart PVD-stalen model met een zwarte wijzerplaat en groen gekleurde turbinebladen.
 4. Turbine Pilot A1050/4: Een roestvrijstalen model met een zwarte wijzerplaat en blauw gekleurde turbinebladen.
 5. Turbine Pilot A1050/5: Een roestvrijstalen model met een zwarte wijzerplaat en grijze gekleurde turbinebladen.


De Turbine Pilot-collectie heeft ook verschillende band- en gespopties, waaronder zwarte rubberen of kalfsleren banden met contrasterende grijze stiksels en stalen of stalen zwarte PVD-gespen.

Hier is een lijst van de technische en mechanische specificaties voor de Perrelet Turbine Pilot-collectie:

 • Kast: roestvrij staal of staal met zwarte PVD-coating
 • Afmetingen: 48 mm x 13,6 mm
 • Glas: AR-gecoat saffierglas
 • Waterbestendigheid: 50 meter
 • Wijzerplaat: zwart met 12 titanium bladen en lichtgevende witte uurmarkeringen
 • Uurwerk: automatisch P-331-kaliber, in-house ontwikkeld door Perrelet
 • Juwelen: 21
 • Frequentie: 28.800 vph
 • Gangreserve: 40 uur
 • Complicaties: draaibare wijzerplaatring, datumweergave, secondewijzer
 • Band: zwarte rubberen of kalfsleren band met grijze stiksels
 • Sluiting: stalen of stalen zwarte PVD-gesp
 • Kastmateriaal: roestvrij staal of staal met zwarte PVD-coating
 • Kastdiameter: 48 mm
 • Kastdikte: 13,6 mm
 • Wijzerplaat: zwart met 12 titanium bladen en lichtgevende witte uurmarkeringen, 4 toegepaste Arabische cijfers, op een gele en zwarte achtergrond
 • Uurwerk: P-331 automatisch kaliber, in-house ontwikkeld door Perrelet, met 21 juwelen, een frequentie van 28.800 vph en een gangreserve van 40 uur
 • Functies: uren, minuten, seconden, datum en bidirectionele roterende wijzerplaatring
 • Waterbestendigheid: 50 meter
 • Glas: AR-gecoat saffierglas
 • Achterkant van de kast: saffierkristal display
 • Band: zwarte rubberen of kalfsleren band met contrasterende grijze stiksels en een stalen of stalen zwarte PVD-gesp


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...