Het militaire uurwerk van Breitling Chronospace

Breitling, een merk dat bekend staat om het maken van hoogwaardige uurwerken voor vliegeniers en andere professionals, heeft het Chronospace Military horloge uitgebracht. Dit elegante horloge wordt geleverd in een zwarte stalen kast met een diameter van 46 mm, met een AR-gecoat saffierglas en een bidirectionele ring met kompasschaal.
Het is waterbestendig tot 50 meter. In het hart is het uurwerk een Zwitsers thermogecompenseerd quartz Breitling kaliber 78, COSC-gecertificeerd als chronometer, met analoog en LCD 12/24-uurs display.
Andere functies zijn 1/100e van een tweede chronograaf met tussentijden, alarm, countdown, dubbele tijdzone-weergave met onafhankelijk alarm, gecoördineerde universele tijd (UTC), kalenderdag en datum geprogrammeerd voor 4 jaar, en indicator voor het einde van de levensduur van de batterij. De wijzerplaat is in Volcano Black met lichtgevende cijfers en uurmarkeringen en extra grote wijzers.
Het Breitling Chronospace Military horloge wordt geleverd met een militaire band (kaki of antraciet) of een zwarte stalen mesh-armband en heeft twee schermen met achtergrondverlichting die NVG-compatibel zijn.