Het Harry Winston Midnight Moonphase automatische uurwerk

Het Harry Winston Midnight Moonphase automatische uurwerk

Harry Winston is een merk dat is gebouwd op de erfenis van zijn legendarische oprichter wiens naam het draagt en hoewel het vooral bekend staat om zijn prachtige sieraden (vooral diamanten), maakt het bedrijf ook een aantal behoorlijk mooie horloges.

Een van de nieuwste creaties van dit soort is een nieuwe toevoeging aan de Midnight Collection: de Harry Winston Midnight Moonphase Automatic. Dit uurwerk wordt geleverd in een 18kt rosé- of witgouden kast van 42,5 mm x 10,6 mm, met dubbele saffierkristallen en is waterbestendig tot 30 meter.

Het uurwerk is een Zwitsers automatisch Harry Winston-kaliber HW3202 met 28 juwelen en beats bij 28.800 vph, met vermogensreserves voor maximaal 48 uur. Het beschikt ook over een platte siliconen balansveer, een 18kt witgouden skeletrotor, cirkelvormige nerf, afgeschuinde bruggen en afwerking van de Côtes de Genève. Zoals de naam al doet vermoeden, beschikt de Harry Winston Midnight Moonphase Automatic over maanfase- en retrograde secondencomplicaties.

Wat betreft de esthetiek van dit horloge, de wijzerplaat is verkrijgbaar in zwart, met een breed slakkenmotief, of in zilver, met een sunray satijngeborsteld leisteengrijs uurhoofdstuk en datum, een zwarte hoofdstukringcentrum met fijn gesnageld motief, een zwarte maanschijf met leisteengrijs motief en de maanfase set met 1 briljant geslepen diamant. De zwarte krokodillenriem is vergrendeld met een 18kt roségouden ardillon gesp.