Ontdek de 5 duurste Rolex-horloges ooit verkocht!

Het Zwitserse bedrijf maakt al enkele decennia mooie stukken. En hoewel zij ooit begonnen als eenvoudigere horlogeontwerper, zijn ze uitgegroeid tot een luxe merk dat wordt geroemd om haar precisiewerk. De duurste Rolex-horloge ooit verkocht is de Bao Dai, gemaakt in 1954 voor de laatste koning van Vietnam, Bao Dai. Deze horloge heeft een exclusieve geschiedenis - hij werd vervaardigd in samenwerking met de laatste koning van Vietnam voor persoonlijk gebruik.

De Bao Dai is het duurste exemplaar uit de collectie van Rolex: het werd op een veiling verkocht voor een recordprijs van €4,47 miljoen euro, waardoor het de duurste Rolex-horloge ooit is. De Bao Dai is een exemplaar van 18kt witgoud met een unieke en zeer complexe bezel, uitgevoerd in een combinatie stijl met 12 diamanten. De Bao Dai is voorzien van een zwart bewerkte wijzerplaat met Arabische cijfers, een scharnier-stijl crownguard en een gepolijst, handgesneden satijnen band met een 18kt witgouden sluiting. Ook uniek aan de Bao Dai is dat het een triple calendar-complicatie heeft, wat betekent dat het informatie biedt over dag, maand en jaar.

Naast de Bao Dai is er ook het kostbare, 50 jaar oude Paul Newman Daytona-model verkocht voor €15,85 miljoen. Een ander model dat tot de puurste luxe behoort, is de rosé-gouden Yacht-Master II, die voor een recordbedrag van €3,96 miljoen euro is verkocht. Nog een kostbaar exemplaar is de 'Bubble Back', een Rolex-horloge dat maar liefst €3,25 miljoen euro opbracht tijdens een veiling. Als laatste is de Oyster Perpetual Day-Date, een van de meest iconische modellen van Rolex, volgens sommigen een van de beste uurwerken die ooit geproduceerd zijn. Deze kostbare horloge werd verkocht voor €1 miljoen euro.

Om te garanderen dat de kwaliteit en prestaties van deze luxe Rolex-horloges niet verloren gaan, bevat elke aankoop een service- en garantiedekking van twee jaar. Bovendien biedt Rolex een gratis inspectie en onderhoudsservice binnen de periode van twee jaar. Rolex verzoekt hun klanten regelmatig hun horloges naar het Rolex Service Center te sturen voor een gratis servicebeurt en inspectie. Hierbij worden eventuele reparaties ingevuld en vervangende onderdelen toegevoegd of vervangen.

Naast het feit dat de duurste Rolex-horloges ooit verkocht een status symbool zijn, zijn ze ook een intelligente investering geworden. Deze horloges houden hun waarde goed, dus in feite is het mogelijk dat je bij een verkoop uiteindelijk meer geld terugkrijgt dan dat je oorspronkelijk betaalde. De horloges zijn ook perfect gepresenteerd, aangezien ze meestal worden geleverd in een prachtig ontworpen doos. Op deze manier kunnen de klanten ervan genieten in hun volle glorie.

De duurste Rolex-horloges geven een exclusieve uitstraling en staan symbool voor het allerbeste in luxe horloges. Deze horloges zijn verfijnd en zorgvuldig ontworpen om een klasse en status te bieden aan degenen die op zoek zijn naar een perfect uurwerk. Of je nu kiest voor de Bao Dai, de Paul Newman Daytona, de Yacht-Master II, de Bubble Back of de Oyster Perpetual Day-Date, je kunt er zeker van zijn dat ze allemaal zullen blijven glinsteren als een van de meest betrouwbare uurwerken ter wereld.

  • Bao Dai - Verkocht voor €4,47 miljoen euro.

    • Gemaakt in 1954 voor de laatste koning van Vietnam, Bao Dai.
    • 18kt witgouden kast met een unieke en complexe bezel.
    • Bevat 12 diamanten en een zwarte bewerkte wijzerplaat met Arabische cijfers.
    • Heeft een triple calendar-complicatie.
  • Paul Newman Daytona - Verkocht voor €15,85 miljoen euro.

    • 50 jaar oud model.
    • Zeldzaam en gewild onder verzamelaars.
  • Rosé-gouden Yacht-Master II - Verkocht voor €3,96 miljoen euro.

    • Luxe uitvoering van de Yacht-Master II.
    • Gemaakt van rosé-goud.
  • 'Bubble Back' - Verkocht voor €3,25 miljoen euro.

    • Kostbaar Rolex-horloge.
  • Oyster Perpetual Day-Date - Verkocht voor €1 miljoen euro.

    • Een van de meest iconische modellen van Rolex.
    • Zeer gewaardeerd en beschouwd als een van de beste uurwerken ooit gemaakt.
       

- Ontdek de 5 duurste Rolex-horloges ooit verkocht!
- Ontdek de 5 duurste Rolex-horloges ooit verkocht, inclusief de exclusieve Bao Dai, Paul Newman Daytona, Yacht-Master II, Bubble Back en de Oyster Perpetual Day-Date. Vergelijk de prestaties en prijzen van deze luxe horloges en laat je verrassen door hun kostbare en exclusieve uitstraling!


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...