Cheetos lanceert luxe sieradenset - Designs by Chester Cheetah

Het is geen grap: als je een fervent liefhebber bent van Cheetos-snacks, staat je een grote verrassing te wachten. De populaire kaassnackfabrikant heeft besloten om hun meest toegewijde fans op een opmerkelijke manier te eren door het creëren van een opvallende sieradenset.

De op maat gemaakte sieradenset, genaamd Designs by Chester Cheetah, is geprijsd op €20.000 en toont verbluffend vakmanschap. De set omvat een prachtig paar oorbellen en een elegante ring, die beide het iconische merksymbool weerspiegelen. Verschillende ontwerpelementen zijn geïnspireerd op de kenmerkende cheeta, met oogverblindende oranje saffieren, 18-karaats goud en bijna 200 diamanten die de set onderscheiden.

Hoewel sommige Cheetos-fans zich deze exclusiviteit misschien niet kunnen veroorloven, biedt het Amerikaanse bedrijf ook andere items uit de Designs by Chester Cheetah-collectie aan. Deze omvatten Chester Cheetah'sbadslippers, de bronzer 'Colour de Cheetos', 'Cheetaeu' parfum, 'Cheesy' manchetknopen en de 'Toiletpoot' toiletborstel. Met deze uitgebreide collectie kunnen veeleisende klanten en die-hard fans van het merk genieten van de mogelijkheid om anderen een uniek cadeau te geven of zelf te koesteren.

De Designs by Chester Cheetah-collectie, die zowel exclusieve als toegankelijkere items bevat, is ontworpen om de passie van Cheetos-fans voor hun favoriete snackmerk te vieren. Deze productlijn laat zien dat het merk bereid is om de grenzen te verleggen en hun trouwe klanten op een unieke en onverwachte manier te verrassen.

Naast de eerder genoemde items, werkt het bedrijf ook aan het uitbreiden van de collectie met meer lifestyle- en modeaccessoires geïnspireerd door het merk en zijn kleurrijke mascotte, Chester Cheetah. Denk hierbij aan Cheetos-geïnspireerde kleding, tassen, schoenen en andere opvallende accessoires om de look compleet te maken.

Cheetos heeft met deze bijzondere collectie de aandacht getrokken van zowel hun fanbase als mode- en designliefhebbers. De combinatie van speelse en luxueuze elementen in de sieradenset en andere producten maakt de Designs by Chester Cheetah-collectie een gewild en gewaagd statement.

De producten zijn zowel online als in geselecteerde winkels verkrijgbaar. Door de unieke en uiteenlopende items in de collectie kunnen Cheetos-fans hun liefde voor het merk op een geheel nieuwe manier uiten en delen. Deze strategie laat zien dat Cheetos niet alleen een snackmerk is, maar ook een lifestylemerk dat in staat is om zich te verbinden met hun doelgroep op een dieper niveau.

Designs by Chester Cheetah-collectie

Chester Cheetah luxe sieradenset:

  • Oorbellen en ring met het Chester Cheetah-symbool
  • Oranje saffieren, 18-karaats goud en bijna 200 diamanten
  • Op maat gemaakt en exclusief vakmanschap


Chester Cheetah'sbadslippers:

  • Comfortabele en kleurrijke badslippers met het Chester Cheetah-logo
  • Ideaal voor dagelijks gebruik binnenshuis
  • Verkrijgbaar in verschillende maten


Colour de Cheetos bronzer:

  • Een zongebruinde bronzer geïnspireerd op de kleur van Cheetos-snacks
  • Geschikt voor verschillende huidtinten
  • Gemakkelijk aan te brengen en langdurig


Cheetaeu parfum:

  • Een unieke geur met hints van citrus, kruiden en warme ondertonen
  • Geïnspireerd door de avontuurlijke geest van Chester Cheetah
  • Geschikt voor zowel mannen als vrouwen


Cheesy manchetknopen:

  • Stijlvolle en speelse manchetknopen met het Chester Cheetah-logo
  • Gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals roestvrij staal of zilver
  • Perfect voor het toevoegen van een vleugje humor aan formele outfits


Toiletpoot toiletborstel:

  • Een functionele en grappige toiletborstel met een Chester Cheetah-design
  • Gemaakt van duurzame en gemakkelijk te reinigen materialen
  • Ideaal voor het toevoegen van een vleugje humor aan de badkamer


Naast deze items, werkt Cheetos aan de uitbreiding van de Designs by Chester Cheetah-collectie met meer lifestyle- en modeaccessoires geïnspireerd door het merk en zijn kleurrijke mascotte. Toekomstige producten kunnen Cheetos-geïnspireerde kleding, tassen, schoenen en andere opvallende accessoires bevatten om fans nog meer manieren te bieden om hun liefde voor het merk te uiten en delen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...