Hamilton Jazzmaster Skeleton in nieuwe kleuren nu beschikbaar

Hamilton brengt een frisse wind in horlogecollecties met de meest recente uitbreiding van de Jazzmaster Skeleton-serie. De aanwinsten die nu de collectie komen versterken, laten een diepe indruk achter met twee opvallende kleurencombinaties: elegant zilver/bruin en een koel blauw/grijs. Beide modellen zijn voorzien van het onmiskenbare Hamilton openwerk, ook wel bekend als Skeleton-techniek, waarmee de interne werking van het uurwerk bewonderd kan worden.

De innovatieve Jazzmaster Skeleton-collectie staat symbool voor moderniteit en heeft kunstzinnig de essentie van tijd gevangen in haar ontwerp. Het open ontwerp van de wijzerplaat maakt de ingewanden van het uurwerk deels zichtbaar voor de drager. Hiermee trekt het model direct de aandacht. Bij het zilver/bruine model springt een tijdbalk gevestigd op 9 uur in het oog, terwijl het blauw/grijze model pronkt met een zwarte wijzerplaat die door zijn complexiteit de kijker meeneemt in de dieptes van de mechanismen.

De technische raffinement en precisie, eigenschappen die we van eerdere modellen uit de serie kennen, vinden hun weg terug in deze nieuwe uurwerken. Elk model beschikt over een roestvrijstalen behuizing en een achterkant die beide versierd zijn met patronen gecreëerd door laser-snijwerk. Dit draagt bij aan het esthetische charisma van het horloge. Het krasbestendige gebogen saffierkristalglas beschermt de wijzerplaat en zorgt ervoor dat deze moeiteloos af te lezen is. Verder wordt de luxe van de Jazzmaster Skeleton benadrukt door omringende diamanten markers - in totaal 102 - en de functionele chronograafknoppen gelegen bij de 2-uur markering.

Het assortiment spreekt een breed publiek aan met kastmaten die uiteenlopen van een bescheiden 34 mm tot een meer prominente 44 mm. Zo kan elke liefhebber van horloges een model vinden dat past bij zijn of haar persoonlijke stijl, of die nu ingetogen elegantie of een uitgesproken statement prefereert.

Kern van de nieuwe modellen is een geavanceerd mechanisme dat wordt aangedreven door twee spiraalveren werkend in combinatie met een dubbele co-axiale motor. Dit systeem zorgt voor een nauwkeurige tijdsaanduiding, vergroot de stabiliteit en onderstreept met een stroomreserve van maar liefst 100 uur de technische bekwaamheid van Hamilton. Mede dankzij een hoofdsteen in het hart van het mechanisme kan de balanswaaier onafhankelijk bewegen, waardoor het afstellen van de tijd via de kroon een fluitje van een cent is.

Het is duidelijk dat de Jazzmaster Skeleton-modellen ontworpen zijn met de moderne man in gedachten. Ze weerspiegelen kracht en stijl, en overstijgen hun functie als puur tijdsinstrument. Zij zijn een verklaring van persoonlijke smaak en stijl, en vormen een moeiteloze toevoeging aan elke gelegenheid.

Ook qua prijsstelling hebben de nieuwe modellen een plek binnen wat men mag verwachten van hoogkwalitatieve horloges. Zo is het blauw/grijze model verkrijgbaar voor € 2850, terwijl het stijlvolle zilver/bruine model te koop is voor € 3150. Daarnaast zijn ze niet alleen bedoeld voor speciale momenten; de nieuwe modellen zijn eveneens geschikt voor dagelijks gebruik met hun waterbestendigheid tot 50 meter.

Met de uitbreiding van de Jazzmaster Skeleton-serie kunnen liefhebbers van het Zwitserse Hamilton nu kiezen voor een uniek horloge dat hun individualiteit bekrachtigt. Of je nou duikt in de wateren van avontuur of jezelf hult in de avondlijke elegantie, de nieuwste horloges zijn ontworpen om bij iedere gelegenheid op te vallen.

Voor degene die geïnteresseerd zijn in het ontdekken van de Hamilton Jazzmaster Skeleton en haar nieuwe kleurschakeringen, is alle informatie te vinden op de officiële website van Hamilton. Ook is het mogelijk om een erkende dealer te bezoeken en deze horlogische kunstwerken daar zelf te ervaren. Het dragen van zo n verfijnde techniek om de pols voegt een nieuwe laag toe aan hoe wij de tijd perceberen. Met deze ontwikkelingen bevestigt Hamilton nogmaals haar status als innovator binnen de horloge-industrie.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...