Gucci viert het jaar van het konijn met een speciale capsulecollectie

Het Italiaanse luxemerk Gucci, breed gewaardeerd voor zijn extravagantie en opvallende ontwerpen in de modewereld, heeft wederom van de gelegenheid gebruik gemaakt om de komst van het Chinese Nieuwjaar te vieren met een bijzondere lancering. Dit keer staat de collectie volledig in het teken van het Jaar van het Konijn, een tijdperk dat zachtheid en voorspoed symboliseert volgens de Chinese astrologie. Met deze nieuwe capsulecollectie brengt Gucci een hommage aan de rijke culturele tradities van China, terwijl het merk trouw blijft aan zijn eigen kenmerkende creatieve flair.

Deze speciaal gelanceerde collectie presenteert een reeks items die elk een unieke en modieuze interpretatie van het konijnthema bevatten. Het gaat hierbij niet alleen om een keur aan sportieve kledingstukken die zowel comfort als klasse uitademen, maar ook om elegante schoenen en verfijnde accessoires die verrijkt zijn met gelukbrengende motieven. Gucci heeft duidelijk die extra stap gezet om elk stuk uit de collectie te doordrenken met elementen die verwijzen naar het nieuwe maanjaar.

Een opvallend item uit de collectie is de technische jack en joggingbroekset, uitgevoerd in een Gucci G-print met een geometrisch design. Deze set is ideaal voor degenen die houden van een actieve lifestyle of simpelweg op zoek zijn naar een comfortabele, doch modieuze outfit. Maar Gucci zou Gucci niet zijn als er geen plek was voor kleur en extravagantie. Dus voor de liefhebbers van opvallende kleuren en patronen heeft Gucci onder andere kleurrijke T-shirts en zijden hemden met levendige prints in de aanbieding, perfect om het nieuwe jaar in te luiden met een dosis geluk en voorspoed.

Daarnaast biedt de collectie een verscheidenheid aan wolmix poloshirts die soepel aansluiten bij verschillende stijlen en die men kan dragen naar meer formele gelegenheden. Ook de schoenenselectie laat een breed scala zien, van casual tot chique klassiekers in een nieuw jasje. De Gucci Run sneakers, nu verkrijgbaar met een frisse GG-watertransferprint, beloven een ware eyecatcher te zijn. Maar laten we ook de platformsneakers met graffitiprint en de stijlvolle herenloafers niet vergeten, die de iconische in elkaar grijpende G’s van Gucci opnieuw tot leven brengen.

Accessoires vormen vaak de kroon op de collectie en ook in deze capsulecollectie hebben ze een prominente plaats ingenomen. Denk hierbij aan duurzame rugzakken vervaardigd uit gerecyclede vezels en horloges met speelse konijnenprints. Bovendien zijn er G-Timeless-horloges beschikbaar die gekenmerkt worden door graffiti-geïnspireerde ontwerpen op hun saffierglazen behuizingen, wat een subtiele doch juiste hoeveelheid feestelijkheid toevoegt aan de collectie.

Tot slot is er een aanbod van zonnebrillen, kussens versierd met zijden konijnenprints, baseballcaps en sokken die elk een onderscheidend element aanbrengen. Het maakt niet uit of je nu op zoek bent naar een statement-stuk dat alle aandacht trekt of iets subtiels om je look af te maken; binnen deze collectie is er voor ieder wel wat wils.

De gehele Gucci capsulecollectie voor het Jaar van het Konijn is nu te vinden op de officiële website van Gucci en in geselecteerde winkels over de hele wereld. Voor wie de festiviteiten rond het nieuwe maanjaar wilt omarmen en tegelijkertijd zijn of haar dagelijkse leven wilt verrijken met een toets van luxe mode, biedt deze collectie een verfijnde optie om de garderobe uit te breiden. Een kans om de viering van het nieuwe jaar en de waardering voor hoogwaardig ontwerp samen te laten smelten in een onweerstaanbare mode-ervaring.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...