Gucci viert het jaar van het konijn met een speciale capsulecollectie

Gucci wil je helpen een goede gezondheid en welvaart te kanaliseren in 2023. Het Italiaanse modehuis heeft een speciale capsulecollectie uitgebracht waarmee het Jaar van het Konijn wordt gevierd. De gelegenheid, een van de 12 jaren met een dierenthema in de Chinese dierenriem, keert terug tijdens het nieuwe maanjaar op 22 januari 2023. Een assortiment kant-en-klare schoenen en accessoires van Gucci in verschillende vrolijke kleuren en motieven en graffitiprints waarin konijnen centraal staan, is ontworpen om je overvloed en geluk te brengen.

In de capsule vind je alles, van stijlvolle sportkleding die is ontworpen om in te bewegen, waaronder een technisch jack en joggingbroekset met een geometrische vierkante G-print tot een funky vest ans met eigenzinnige dierentekeningen. T-shirts, hoodies met trekkoord, zijden hemden, broeken en een wollen poloshirt maken het aanbod compleet.

Als je Gucci kent, weet je dat zijn collecties de neiging hebben om verschillende esthetiek met elkaar te combineren. Een goed voorbeeld: het schoeisel uit deze capsule biedt veel afwisseling en is gebaseerd op een aantal Gucci-collecties.

Het bevat een nieuwe editie van de Gucci Run-sneaker met de GG-watertransferprint op zowel de zool als het bovendeel. Platformsneakers met graffitiprint en een paar 'gelabelde' herenloafers met in elkaar grijpende G's vallen ook op.

Er zijn ook een aantal accessoires in de collectie, waaronder een rugzak met het kenmerkende blauw-rode streepdetail van het huis op lichtblauw nylon gemaakt van gerecyclede vezels. Er zijn zelfs graffitiuurwerken met konijnenprint, waaronder twee G-Timeless-horloges met graffitiprints op hun saffierglazen behuizingen.

Zonnebrillen, kussens met zijden konijnenprint, een baseballpet en visgraatsokken met het label Dans Le Vert vormen het laatste aanbod uit de vrolijke capsulecollectie. Je kunt nu de hele drop kopen op Gucci.com en bij geselecteerde winkels wereldwijd.

Bezoek Website
Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...