Floyd Mayweather pronkt met horloge van $18 miljoen dollar

Floyd Mayweather, wereldkampioen in vijf verschillende gewichtsklassen, heeft een iconische carrière in de sport. Hij stond altijd aan de top van zijn spel en verdiende miljoenen met zijn briljante bokskunsten. Mayweather houdt van het pronken met zijn rijkdom, en blijft actief op zijn sociale media.

Onlangs plaatste hij op Instagram zijn nieuwste aanwinst: een horloge ter waarde van €18 miljoen van Jacob and Co Billionaire. Het horloge is gemaakt van witgoud en is bezet met 313 smaragd geslepen diamanten, goed voor 176,88 karaat. Bovendien is er een extra 1,21-karaats roosgeslepen robijn die de kroon aanvult. Mayweather is een van de meest succesvolle en welvarende boksers aller tijden. Naast zijn bokscarrière staat hij ook bekend om zijn extravagante levensstijl en liefde voor luxe accessoires. Hij pronkt vaak met zijn rijkdom op sociale media, waaronder zijn uitgebreide verzameling horloges en sieraden.

Het horloge is slechts één keer geproduceerd, gevolgd door de Billionaire II en Billionaire III. Mayweather is een fan van extravagante items en koopt wat hem opvalt, waaronder horloges, sieraden en armbanden. Hij houdt zichzelf op de hoogte van de nieuwste trends in de mode-industrie en zoekt vaak naar de meest waardevolle accessoires om zijn high-end levensstijl aan te vullen.

In zijn laatste paar carrièregevechten verdiende Mayweather ongeveer €300 miljoen voor elke wedstrijd en zijn nettowaarde wordt momenteel geschat op €450 miljoen. Mayweather won driemaal de nationale Golden Gloves en brons op de Olympische Spelen van 1996. Hij won al zijn vijftig optredens als profbokser.

Mayweather heeft in zijn carrière enkele van de hoogste bedragen verdiend in de sportgeschiedenis, met naar schatting €300 miljoen per wedstrijd in zijn laatste paar gevechten. Zijn nettowaarde wordt momenteel geschat op €450 miljoen. Hij heeft driemaal de nationale Golden Gloves gewonnen en een bronzen medaille behaald op de Olympische Spelen van 1996. Mayweather heeft alle vijftig van zijn professionele gevechten gewonnen en is wereldkampioen geweest in vijf verschillende gewichtsklassen.

Jacob and Co Billionaire horloge

  • Materiaal: Wit goud, smaragd geslepen diamanten, roosgeslepen robijn
  • Kleur: Wit goud, groen (van de diamanten), rood (van de robijn)


Het Jacob and Co Billionaire horloge dat Floyd Mayweather bezit is een zeer luxe en exclusief horloge. Het horloge heeft een kast, lunette en armband die bezet zijn met 313 smaragd geslepen diamanten, wat goed is voor 176,88 karaat. Daarnaast heeft het horloge een extra 1,21-karaats roosgeslepen robijn die de kroon aanvult. Het horloge is gemaakt van 18-karaats witgoud.

Het horloge heeft een handmatig opwindbaar JCAM09 uurwerk en heeft een gangreserve van 72 uur. Het heeft een diameter van 47 mm en is waterbestendig tot 30 meter. Het horloge heeft een skelet wijzerplaat en heeft functies zoals uren, minuten en kleine seconden.

Het Jacob and Co Billionaire horloge is een uniek stuk en er is slechts één exemplaar van gemaakt. Het horloge heeft ook een prijskaartje van €18 miljoen, waardoor het een van de duurste horloges ter wereld is.

Het Jacob and Co Billionaire horloge is een luxe horloge met een indrukwekkende waarde van €18 miljoen. Het is een uniek exemplaar en er is slechts één van geproduceerd. Het horloge is gemaakt van witgoud en is bezet met 313 smaragd geslepen diamanten, die samen goed zijn voor 176,88 karaat. Daarnaast bevat het horloge een 1,21-karaats roosgeslepen robijn die de kroon aanvult. De band van het horloge is ook gemaakt van witgoud en is bezet met diamanten.

Het horloge is ontworpen door de Zwitserse horlogemaker Jacob and Co en is onderdeel van de Billionaire-serie. Naast het originele Billionaire horloge zijn er ook twee opvolgers, namelijk de Billionaire II en Billionaire III. Deze horloges hebben vergelijkbare kenmerken als het origineel, maar zijn op bepaalde vlakken verbeterd.

Jacob and Co staat bekend om zijn extravagante horloges en juwelen, die populair zijn bij beroemdheden en welgestelde klanten. Het bedrijf is opgericht in 1986 door Jacob Arabo en is gevestigd in New York.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...