DFS Groep lanceert luxe Duty-Free Shopping Complex in Sanya Yalong Bay - China

De DFS Group, een toonaangevende speler in de wereldwijde reisdetailhandel, heeft onlangs haar nieuwste luxueuze belastingvrije winkelcomplex geopend in Sanya Yalong Bay op Hainan Island, China. Dit nieuws markeert een belangrijke mijlpaal voor de groep, aangezien dit complex het eerste van zijn soort is op het eiland en is ontworpen om te voldoen aan de stijgende vraag naar luxe producten onder Chinese consumenten.

Het nieuwe complex, dat wordt beheerd door DFS en eigendom is van LVMH, een Frans multinationaal luxeconglomeraat, biedt een breed scala aan high-end producten, waaronder mode, horloges, sieraden, parfums, cosmetica en meer. Het winkelcentrum beschikt over een indrukwekkende oppervlakte van meer dan 30.000 vierkante meter en telt niet minder dan 700 internationale merken. Elk merk kreeg de mogelijkheid om een eigen ruimte te creëren die hun unieke stijl en karakter weerspiegelt.

Dit uitgebreide luxewinkelcentrum is niet zomaar een winkelcentrum, maar een totale bezoekerservaring. Naast de talrijke winkelmogelijkheden biedt het complex ook culinaire ervaringen, met een reeks eersteklas restaurants en cafés. Verder kunnen bezoekers genieten van culturele ervaringen, dankzij de verschillende tentoonstellingen en installaties van lokale kunstenaars.

Het openen van dit winkelcomplex in Sanya Yalong Bay is een strategische zet voor de DFS Group. Het eiland Hainan is één van China'ssnelst groeiende vrijetijdsbestemmingen, waardoor de vraag naar luxe producten er exponentieel is toegenomen. De komst van het luxe winkelcomplex is een antwoord op deze stijgende markttrend en biedt DFS de mogelijkheid om haar positie in de Chinese markt te versterken.

De opening van het luxe winkelcomplex in Sanya Yalong Bay betekent ook goed nieuws voor de lokale gemeenschap. Het zal werkgelegenheid creëren en zou naar verwachting bijdragen aan de economische groei op lokaal niveau.

Naast haar expansie in China, plant DFS Group ook nieuwe vestigingen en samenwerkingen in andere delen van de wereld. Dit omvat niet alleen Azië, maar ook andere regio'swaar de vraag naar luxe producten stijgt. De DFS Group heeft een groot potentieel in het benutten van deze groeiende markten, gezien haar uitgebreide ervaring in de luxe retail sector en haar sterke partnerschap met LVMH. Met al deze ontwikkelingen heeft DFS Group de ambitie om haar positie als wereldleider in de reisdetailhandel verder te verstevigen.

 

* Wat voor soort producten worden er in het nieuwe winkelcomplex aangeboden? Het winkelcomplex biedt een breed scala aan high-end producten, zoals mode, horloges, sieraden, parfums en cosmetica.
* Waar bevindt dit nieuwe DFS winkelcomplex zich? Het complex is gevestigd in Sanya Yalong Bay op Hainan Island, China.
* Waarom koos DFS voor deze specifieke locatie voor hun nieuwe winkelcomplex? Dit komt door de snelle groei van Hainan als een leisurebestemming en de sterk toenemende vraag naar luxe producten daar.
* Welke andere ervaringen biedt het winkelcomplex naast winkelen? Naast de talrijke winkelmogelijkheden biedt het complex ook culinaire ervaringen, met een reeks eersteklas restaurants en cafés, en culturele ervaringen met tentoonstellingen en installaties van lokale kunstenaars.
* Wie is de eigenaar van het winkelcomplex? Het winkelcomplex is eigendom van LVMH, maar wordt beheerd door DFS.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...