De verleidelijke Chain Attraction Fine Jewelry Collection van Louis Vuitton

Louis Vuitton heeft een bepaalde magnetische eigenschap - je voelt je gewoon aangetrokken tot wat dit luxemerk creëert. De collectie fijne sieraden van Chain Attraction is niet anders.
Vet, opvallend, maar toch duidelijk elegant, het is een ander geweldig voorbeeld van het kwaliteitswerk dat het Franse modehuis doet.
De Hypnose ketting is een betoverend stuk, gemaakt van witgoud en versierd met een 20,42-karaats toermalijn, samen met een Louis Vuitton ster geslepen diamant, morganieten, smaragden en andere edelstenen.
Dan is er de Talisman-ketting, met een 21,03-karaat keizerlijke topaas gezet in witgoud en verfraaid met maanstenen en diamanten.
Een ander prachtig stuk is de Hologramme-ketting, met delicate roze en blauw getinte edelstenen - een absolute aanwinst voor elke elegante avondoutfit. Net als de Hypnose is hij ook gemaakt van witgoud en is hij uitgerust met een Louis Vuitton-ster geslepen diamant, morganieten, smaragden en diamanten. Eindelijk is er de prachtige Attraction-armband.
Dit prachtige witgouden sieraad is voorzien van opalen, granaatkralen en diamanten, maar misschien wel de meest in het oog springende is de 12-karaats mandarijngranaat.
Je kunt al deze prachtige stukken van Louis Vuitton bewonderen als onderdeel van de Chain Attraction-collectie in de onderstaande galerij.