Louis Vuitton en NIGO presenteren baanbrekende collectie - de nieuwe generatie herenkleding en design

Eerder deze week omschreef Virgil Abloh de tweede samenwerking tussen Louis Vuitton en NIGO als een 'nieuwe generatie herenkleding' en een 'nieuwe generatie design'. Abloh gaf aan dat hun tweede samenwerking als 'de trouw' beschouwd kon worden, en hij zat er niet naast. De volledige NIGO®️ x Louis Vuitton LV²-collectie voor Pre-Spring 2022 is nu officieel gelanceerd op de Louis Vuitton-website.

Deze uitgebreide capsulecollectie viert de Japanse afkomst van Nigo en verkent de diverse culturele achtergronden van het duo onder het wereldberoemde embleem van Louis Vuitton. Het assortiment omvat schoenen, bovenkleding, sieraden en zelfs bordensets. De kenmerkende LV Trainers zijn opnieuw ontworpen met het eendenmotief uit de collectie en zijn uitgevoerd in monogram denim en zwart, inclusief bijpassende lederwaren en accessoires.

De Oberkampf enkellaars, verkrijgbaar in zwart of 'Moka', is voorzien van patches met Louis Vuitton x Nigo-handtekeningen en drukknopen die kunnen worden verwijderd of verwisseld voor verschillende looks. Verder zijn er opvallende items zoals complete denim outfits, leren jassen, kimono-shirts, coltrui sweatshirts, monogram tassen en bekers met eendenmotief. Daarnaast bevat de collectie een Damier-pak, fleece en nog veel meer.

Bekijk enkele hoogtepunten uit de collectie op de Louis Vuitton-website en ontdek het volledige aanbod. In gerelateerd nieuws kunt u ook de indrukwekkende Vanity Mahjong-set van Louis Vuitton van dichtbij bekijken.

Naast de eerder genoemde hoogtepunten van de NIGO®️ x Louis Vuitton LV²-collectie, zijn er ook andere opvallende stukken die een eerbetoon zijn aan de unieke samensmelting van de twee ontwerpers' stijlen en culturele invloeden. Deze samenwerking heeft geresulteerd in een reeks innovatieve en frisse ontwerpen die de grenzen van hedendaagse herenkleding verleggen.

De collectie bevat een reeks gedurfde en kleurrijke patronen, zoals grafische T-shirts met zowel het Louis Vuitton-monogram als het iconische NIGO®️-logo. Daarnaast zijn er ook geborduurde bomberjacks, die de traditionele Japanse kunst en de westerse modewereld samenbrengen, en gestructureerde blazers met unieke details die de moderne man zullen aanspreken.

Accessoires spelen een belangrijke rol in deze samenwerking, met opvallende stukken zoals bedrukte zijden sjaals, petten met het eendenmotief en monogram-logo, en zelfs een opvallende reeks sleutelhangers en telefoonhoesjes. Deze items weerspiegelen de creativiteit en het vakmanschap van zowel Louis Vuitton als NIGO®️ en zorgen voor een onmiskenbare stijlstatement.

De NIGO®️ x Louis Vuitton LV²-collectie is een uitstekend voorbeeld van hoe twee gerenommeerde ontwerpers hun talenten kunnen bundelen om iets uitzonderlijks te creëren. Deze samenwerking brengt het beste van beide werelden samen en markeert een spannend nieuw tijdperk in de wereld van herenkleding en design. Mis deze kans niet om een stukje modegeschiedenis in handen te krijgen en bezoek de Louis Vuitton-website om de volledige collectie te ontdekken.

De NIGO®️ x Louis Vuitton LV²-collectie

  • Materialen en grondstoffen: De collectie maakt gebruik van hoogwaardige materialen, zoals leer, denim, katoen, zijde, kasjmier en wol. Deze materialen zijn zorgvuldig geselecteerd om comfort, duurzaamheid en een luxueuze uitstraling te garanderen.

  • Kleurenpalet: Het kleurenpalet van de collectie varieert van klassieke tinten zoals zwart, wit en bruin tot levendige kleuren zoals rood, geel, blauw en groen. Daarnaast zijn er ook verschillende patronen en prints, zoals het iconische monogram van Louis Vuitton en het eendenmotief van NIGO®️.

  • Kledingstukken: De collectie bevat een breed scala aan herenkleding, waaronder bovenkleding zoals leren jassen, bomberjacks, blazers en fleeces; bovenkleding zoals T-shirts, sweatshirts, coltruien en kimono-shirts; en onderkleding zoals jeans, broeken en shorts. Er zijn ook volledige denim outfits en pakken met het kenmerkende Damier-patroon van Louis Vuitton.

  • Schoenen: De NIGO®️ x Louis Vuitton LV²-collectie biedt een reeks schoenen, waaronder de kenmerkende LV Trainers, Oberkampf enkellaarzen, en verschillende andere modellen die passen bij de kledingstukken in de collectie.

  • Accessoires: Accessoires spelen een belangrijke rol in deze samenwerking, met opvallende stukken zoals bedrukte zijden sjaals, petten met het eendenmotief en monogram-logo, sleutelhangers, telefoonhoesjes, sieraden, bordensets en bekers met eendenmotief.

  • Afmetingen en pasvorm: De collectie is ontworpen om een breed scala aan maten en pasvormen te bieden, zodat elke man een stijlvol en comfortabel kledingstuk kan vinden dat bij zijn lichaamsvorm past.

  • Limited edition en capsulecollectie: De NIGO®️ x Louis Vuitton LV²-collectie is een limited edition en capsulecollectie, wat betekent dat de beschikbaarheid beperkt is en de ontwerpen uniek zijn voor deze samenwerking.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...