Sacai Holiday 2021-collectie - Gebreide kleding - accessoires en meer voor het perfecte cadeau

De feestdagen zijn weer in zicht en dat betekent dat het tijd is om cadeaus in te slaan voor je dierbaren. Maar het kan soms lastig zijn om het juiste cadeau te vinden. Gelukkig heeft Sacai'sHoliday 2021-collectie voor elk wat wils. Deze collectie biedt een breed scala aan geschenken, garderobe essentials en accessoires die perfect zijn voor de feestdagen.

De collectie omvat gebreide kledingstukken zoals een opvallend tweekleurig sweatshirt met kabels en sweatshirts met asymmetrische ritsen met traditioneel patroonwerk. Naast kledingstukken biedt de collectie ook een assortiment accessoires zoals paraplu s, teddyberen, kousen, sieraden en crotchet-dragers.

Hoewel er geen nieuwe Nike-samenwerkingsschoenen in de collectie te vinden zijn, betekent dat niet dat deze collectie niet de moeite waard is. Sacai heeft samengewerkt met vrienden uit de industrie om een ​​unieke mix van kousen-vullers, garderobebuffers en accessoires voor het seizoen 2021 te creëren.

De collectie bevat ook accessoires zoals vilten tassen, teddyberen, sieraden en zelfs een unieke crotchet-dragen. De gebreide kledingstukken zijn gemaakt van luxe materialen zoals kasjmier en mohair en worden aangeboden in zachte kleuren zoals crème, grijs en beige. Het tweekleurige sweatshirt met kabels heeft een opvallend uiterlijk en kan zowel casual als formeel worden gedragen. Het sweatshirt met asymmetrische ritsen heeft een traditioneel patroonwerk dat de stijl van Sacai weerspiegelt. De paraplu'sin de collectie zijn vervaardigd met waterdichte stoffen en hebben opvallende, kleurrijke prints. De teddyberen zijn zacht en knuffelig en hebben schattige kerstmotieven op hun truien. De sieraden in de collectie zijn elegant en subtiel, gemaakt van goud en zilver en versierd met kleine parels en edelstenen. Ten slotte zijn de crotchet-dragers een uniek accessoire dat de aandacht trekt door hun stijlvolle ontwerp.

Of je nu een cadeau zoekt voor die ene vriend die altijd moeilijk te shoppen is, of gewoon een leuke en unieke verrassing zoekt voor je geliefden, de Sacai Holiday 2021-collectie heeft voor elk wat wils. Bekijk de collectie en vind het perfecte cadeau voor de feestdagen.

Over Sacai

Sacai is een Japans modehuis dat in 1999 is opgericht door ontwerper Chitose Abe. Het merk staat bekend om zijn unieke ontwerpen die traditionele silhouetten en materialen combineren met moderne details en technieken. Sacai heeft een sterke focus op ambacht en kwaliteit en maakt gebruik van hoogwaardige materialen en productietechnieken om kleding van de hoogste kwaliteit te leveren.

Sacai is een van de meest gerespecteerde merken in de modewereld en heeft een trouwe aanhang van modebewuste klanten en beroemdheden over de hele wereld. Het merk heeft een aantal samenwerkingen gehad met andere grote merken en ontwerpers, waaronder Nike, Fragment Design en The North Face.

Het bedrijf heeft een aantal flagship stores in Tokio, Osaka en andere grote steden in Japan, evenals in andere delen van de wereld, zoals New York, Parijs en Londen. Sacai heeft een reputatie opgebouwd voor het maken van kleding die tegelijkertijd stijlvol en functioneel is, en het merk blijft zich ontwikkelen en innoveren om aan de steeds veranderende behoeften van de moderne consument te voldoen.

Het succes van Sacai is te danken aan de unieke visie en ontwerpbenadering van Chitose Abe, die bekend staat om haar liefde voor het experimenteren met materialen, proporties en constructies. Het merk heeft een zeer herkenbare stijl ontwikkeld die draait om het mixen van verschillende elementen en het creëren van verrassende combinaties die de grenzen van wat mogelijk is in de mode verleggen.

Naast de samenwerkingen met andere merken en ontwerpers, heeft Sacai ook een aantal onderscheidingen ontvangen voor zijn werk. In 2019 werd Abe genomineerd voor de International Woolmark Prize en in 2020 werd ze benoemd tot Creative Director van het Franse modehuis Jean Paul Gaultier.

Het merk blijft groeien en heeft de afgelopen jaren een aantal uitbreidingen en nieuwe initiatieven aangekondigd. Zo heeft Sacai een samenwerking aangekondigd met het sportkledingmerk Nike om een ​​reeks innovatieve sneakers te creëren, en heeft het merk plannen aangekondigd om een ​​eigen lijn van parfums en cosmetica te lanceren.

Al met al blijft Sacai een van de meest invloedrijke en gerespecteerde merken in de modewereld en blijft het zich ontwikkelen en innoveren om aan de steeds veranderende behoeften van de moderne consument te voldoen.

Hier is een lijst van de producten en productlijnen die momenteel worden verkocht door Sacai:

  • Kleding: Sacai staat bekend om zijn innovatieve benadering van kledingontwerp, waarbij verschillende elementen worden gemengd om unieke en verfijnde stukken te creëren. De kledinglijn omvat een breed scala aan kledingstukken, zoals truien, jassen, blouses, broeken en jurken. Elk stuk is zorgvuldig gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft unieke details, zoals asymmetrische ritsen, kabelbreisels en overlappende lagen.

  • Schoenen: Sacai heeft samengewerkt met verschillende schoenenmerken, waaronder Nike, om een ​​reeks unieke en gewaagde sneakers te creëren. De schoenenlijn omvat ook enkellaarzen, sandalen en pumps, allemaal met de kenmerkende mix van materialen en ontwerpelementen die het merk zo uniek maken.

  • Accessoires: Sacai biedt ook een uitgebreide lijn accessoires, waaronder tassen, riemen, sjaals, mutsen en handschoenen. Elk accessoire heeft de kenmerkende stijl van het merk, met details zoals kabelbreisels, asymmetrische sluitingen en gecombineerde materialen.

  • Huisartikelen: Naast kleding en accessoires biedt Sacai ook een kleine selectie van huisartikelen, waaronder kussens en dekens. Elk item is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een eigentijds ontwerp dat naadloos aansluit bij de esthetiek van het merk.

  • Parfums en cosmetica: In 2020 kondigde Sacai plannen aan om een ​​eigen lijn van parfums en cosmetica te lanceren. Hoewel de details nog niet zijn vrijgegeven, wordt verwacht dat de producten zullen worden vervaardigd met dezelfde aandacht voor detail en innovatie die het merk zo bekend hebben gemaakt in de modewereld.

  • Tassen: Sacai biedt een verscheidenheid aan tassen in verschillende maten en vormen, waaronder schoudertassen, handtassen, crossbody-tassen en rugzakken. Ze zijn gemaakt van leer, canvas en andere hoogwaardige materialen en hebben unieke ontwerpen met combinaties van stoffen, kleuren en texturen.

  • Samenwerkingen: Sacai staat bekend om zijn samenwerkingen met andere merken en ontwerpers. Enkele opmerkelijke samenwerkingen zijn onder meer die met Nike, The North Face, Beats by Dre en fragment design. Deze samenwerkingen hebben unieke producten opgeleverd die de stijl van Sacai combineren met die van andere merken en ontwerpers.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...