Audemars Piguet onthult kleurrijke Royal Oak Offshore uurwerken in Els Club Dubai

Audemars Piguet onthult kleurrijke versies van Royal Oak Offshore Selfwinding Chronograph tijdens Dubai Golf Invitational. Audemars Piguet heeft onlangs twee kleurrijke versies van de Royal Oak Offshore Selfwinding Chronograph onthuld tijdens de Dubai Golf Invitational in de Els Club. Het evenement werd bijgewoond door zes leden van het AP Dream Team en 72 horlogeliefhebbers. Tijdens het evenement verklaarde François-Henry Bennahmias, de CEO van Audemars Piguet, dat hij verheugd was om het evenement opnieuw te kunnen organiseren en dat de gasten de kans kregen om hun passie voor de sport te delen met enkele van 'swerelds beste golfers in een unieke sfeer.

De kleurrijke tweekleurige Royal Oak Offshore Selfwinding Chronograph uurwerken hebben een diameter van 44 mm en zijn verkrijgbaar in geel of rood, beide gecombineerd met blauw in de vorm van een rubberen band, Méga Tapisserie wijzerplaat en keramische bezel. Elk uurwerk wordt aangedreven door het zelf-opwindende kaliber 3126/3840 met een gangreserve van 50 uur.

Deze kleurrijke versies van de Royal Oak Offshore Selfwinding Chronograph zijn een nieuwe toevoeging aan de collectie en trekken onmiddellijk de aandacht met hun heldere kleuren en opvallende ontwerp. De combinatie van geel of rood met blauw zorgt voor een frisse en levendige uitstraling die perfect past bij de sportieve sfeer van de Dubai Golf Invitational.

Het feit dat deze uurwerken werden onthuld door de CEO zelf en dat ze zo exclusief zijn, maakt ze nog begeerlijker voor horlogeliefhebbers en verzamelaars. Audemars Piguet is een merk dat synoniem staat voor kwaliteit en exclusiviteit en deze nieuwe kleurrijke versies van de Royal Oak Offshore Selfwinding Chronograph zijn daar een perfect voorbeeld van.

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van een van deze exclusieve uurwerken, is het belangrijk om te weten dat ze waarschijnlijk zeer beperkt verkrijgbaar zullen zijn. Het is mogelijk dat ze alleen beschikbaar zijn via een select aantal retailers of door direct contact op te nemen met Audemars Piguet. De prijzen voor deze kleurrijke versies van de Royal Oak Offshore Selfwinding Chronograph zijn nog niet bekendgemaakt, maar gezien de exclusiviteit van het product, kunnen we verwachten dat ze hoger zullen zijn dan de reguliere modellen.

De Audemars Piguet Royal Oak Offshore Selfwinding Chronograph - Royal Oak AP Dream Team is een luxueuze en stijlvolle horlogecollectie met een breed scala aan modellen en opties om uit te kiezen. Hieronder vindt u een gedetailleerde lijst met modellen, materialen, kleuren, afmetingen en andere relevante informatie voor deze collectie.

Modellen:

  • Audemars Piguet Royal Oak Offshore Selfwinding Chronograph - Royal Oak AP Dream Team: Dit is het standaardmodel van de collectie en is verkrijgbaar in een aantal verschillende uitvoeringen. Het horloge heeft een kastdiameter van 44 mm en is verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder roestvrij staal, roségoud, titanium en keramiek. De wijzerplaat is verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder zwart, wit, blauw, groen en oranje. Het horloge heeft een zelfopwindend chronograaf uurwerk en een datumweergave, evenals een tachymeter. De kast is waterdicht tot 100 meter en heeft een transparante achterkant van saffierkristal. Dit horloge is verkrijgbaar vanaf ongeveer € 25.000.
     
  • Audemars Piguet Royal Oak Offshore Selfwinding Chronograph - Royal Oak AP Dream Team Asia Limited Edition: Dit horloge is ontworpen ter ere van de Aziatische markt en is verkrijgbaar in een gelimiteerde oplage van slechts 200 stuks wereldwijd. Het horloge heeft een kastdiameter van 44 mm en is gemaakt van roestvrij staal. De wijzerplaat is wit en heeft blauwe en rode accenten. Dit horloge heeft dezelfde functies als het standaardmodel, inclusief een zelfopwindend chronograaf uurwerk, een datumweergave en een tachymeter. Het horloge heeft een waterbestendigheid tot 100 meter en heeft een transparante achterkant van saffierkristal. Dit horloge heeft een prijs van ongeveer € 30.000.
     
  • Audemars Piguet Royal Oak Offshore Selfwinding Chronograph - Royal Oak AP Dream Team Europe Limited Edition: Dit horloge is ontworpen ter ere van de Europese markt en is verkrijgbaar in een gelimiteerde oplage van slechts 250 stuks wereldwijd. Het horloge heeft een kastdiameter van 44 mm en is gemaakt van roestvrij staal. De wijzerplaat is zwart en heeft blauwe en rode accenten. Dit horloge heeft dezelfde functies als het standaardmodel, inclusief een zelfopwindend chronograaf uurwerk, een datumweergave en een tachymeter. Het horloge heeft een waterbestendigheid tot 100 meter en heeft een transparante achterkant van saffierkristal. Dit horloge heeft een prijs van ongeveer € 30.000.
     
  • Audemars Piguet Royal Oak Offshore Selfwinding Chronograph - Royal Oak AP Dream Team America Limited Edition - Dit horloge is ontworpen ter ere van de Amerikaanse markt en is verkrijgbaar in een gelimiteerde oplage van slechts 100 stuks wereldwijd. Het horloge heeft een kastdiameter van 44 mm en is gemaakt van 18-karaats roségoud. De wijzerplaat is wit en heeft rode en blauwe accenten. Dit horloge heeft dezelfde functies als het standaardmodel, inclusief een zelfopwindend chronograaf uurwerk, een datumweergave en een tachymeter. Het horloge heeft een waterbestendigheid tot 100 meter en heeft een transparante achterkant van saffierkristal. Dit horloge heeft een prijs van ongeveer € 85.000.

 

De Audemars Piguet Royal Oak Offshore Selfwinding Chronograph - Royal Oak AP Dream Team collectie is een indrukwekkende en exclusieve horlogecollectie die ontworpen is om aan de behoeften van de meest veeleisende horlogeliefhebbers te voldoen. Elk horloge in deze collectie is met de hand vervaardigd en straalt verfijning, klasse en innovatie uit. Met een breed scala aan modellen, materialen, kleuren en functies om uit te kiezen, biedt deze collectie een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig en stijlvol horloge van topkwaliteit. De Audemars Piguet Royal Oak Offshore Selfwinding Chronograph - Royal Oak AP Dream Team is een uiterst veelzijdige horlogecollectie die uitblinkt in kwaliteit, stijl en functionaliteit. Met een breed scala aan modellen, materialen, kleuren en andere opties om uit te kiezen, is er een perfecte keuze voor elke horlogeliefhebber. 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...