Maandag - 30 Jan 2023

Aanmelden

De Raymond Weil Freelancer Lady Urban Black

De Raymond Weil Freelancer Lady Urban Black

Hier is een nieuw interessant horloge onthuld door de Zwitserse horlogemaker Raymond Weil, het eerste horloge voor dames aangeboden in een slanke geheel zwarte PVD-behuizing, genaamd de Freelancer Lady Urban Black.

Het is een mooi concept dat gewoon ademt van zwarte elegantie en luxe en een glimp biedt van het automatische uurwerk door een diafragma in de wijzerplaat om 12 uur.

Het horloge heeft 86 zwarte diamanten ingebed op de wijzerplaat en de mix tussen deze kostbare steentjes, de PVD-coating en de shagreen-inimation kalfsleer band is zeker een winnaar in onze boeken.

Het nieuwe dameshorloge zou ultra vrouwelijk moeten zijn met een off-beat urban look en ik denk dat Raymond Weil dat met dit elegante uurwerk heeft weten te bereiken. De Arabische cijferindexen, de wijzers en de leren band in haaienstijl van het horloge zijn allemaal afgewerkt in zwart waardoor dit horloge een beetje moeilijk te lezen is, maar het zorgt er ook voor dat het automatische uurwerk nog meer opvalt.

Dat is het brandpunt van de Raymond Weil Freelancer Lady Urban Black, een horloge waarvan ik zeker weet dat het overal veel aandacht zal trekken.


De Raymond Weil Freelancer Lady Urban Black
De Raymond Weil Freelancer Lady Urban Black